| |
Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Dania i południowa Szwecja w sierpniu
JHJKi - 2009-03-23, 21:39 Temat postu: Dania i południowa Szwecja w sierpniu Witamy,
wybieramy się na nasze pierwsze camperowe wakacje od ok. 10 sierpnia na trzy tygodnie. Będziemy podróżować z nasz± 1,5 roczn± córeczk±, więc nie nastawiamy się na pokonywanie dużych odległo¶ci, ale raczej na pobyty w ciekawych miejscach. Może znajdzie się kto¶ chętny do towarzystwa? A może podzielicie się swoimi do¶wiadczeniami?
pozdrawiamy
MILU¦ - 2009-03-23, 21:58
Witaj
Ubierzcie się ciepło i weżcie kalosze
Dobrze Wam radzę - rok temu w tym terminie włóczyli¶my się po Skandynawii.
PZDR >MILU¦
JHJKi - 2009-07-16, 07:46
Milu¶, a byli¶cie z dzieckiem/ dzieciaczkami Możecie polecić jakie¶ ciekawe miejsca pod k±tem dzieci?
Pozdrawiamy
papamila - 2009-07-16, 10:02
Wrócili¶my niedawno z Danii-
no niestety jest drogo, pocz±wszy od paliwa, poprzez wstępy do atrakcji a na opłatach za mosty skończywszy
Oczywi¶cie widoki i wspomnienia s± bezcenne- z tym się nie dyskutuje i nie liczy.
Odniosłem wrażenie że szwedzka infrastruktura postojowo-parkingowa jest znacznie bogatsza.
Żywno¶ć również tańsza w Szwecji.
Miłego urlopu
JHJKi - 2009-07-16, 12:43
dziękujemy
ale niestety dla nas starszych maj± ¶rednio smakuj±ce ¶rednio mocne piwo (ok. 3 %) dostępne tylko w tygodniu w normalnych sklepach, resztę trzeba kupować w specjalnych stoiskach, w niedzielę tylko dostępne w restauracjach
chyba nic nie pokręciłem
pozdrawiamy
bonusik - 2009-07-16, 14:04
| JHJ napisał/a: | | w niedzielę tylko dostępne w restauracjach |
....niestety za "odpowiednio wieksz± cenę"...
Najlepiej zabrać pifko ze sob± ale jesli chodzi o mnie to nie wiem na jak dlugo by starczylo....
JHJKi - 2009-09-03, 07:47
wrócili¶my, 3 tygodnie byli¶my...
fajn± wyprawę przeżyli¶my
Bartek-Ayer - 2009-09-03, 09:14
Cieszymy się z wami, ale jak na 3 tygodniow± podróż to opis trochę krótki
Pozdrawiam
Bartek
KAJA - 2009-09-03, 10:15
zgadzam się z Bartkiem
czekamy na jak±¶ oprawę pisemn± lub fotograficzn±.
ARCADARKA - 2009-09-03, 10:33 Temat postu: ARCADARKA no to witajcie w kraju , jak tam nowy silniczek się spisywał
pozdrawiam
JHJKi - 2009-09-04, 10:47
zdjęcia już wybrane, jak będzie chwila to od razu wrzucę
JHJKi - 2009-09-16, 22:26 Temat postu: Re: ARCADARKA
| ARCADARKA napisał/a: | no to witajcie w kraju , jak tam nowy silniczek się spisywał
pozdrawiam |
w końcu chwila czasu, ufff... silnik potrzebował czasu żeby się dogadac z kamperem po pewnych kłopotach już jest ok, a wyjazd super, jak macie czas to obejrzyjcie fotki...
ucałowania dla Gosi i do szybkiego zobaczenia
|
|