Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

V zlot CT Kwiecień 2009 - Koszelówka - Zdjęcia, relacja i podziękowa z V Zlotu CT - Koszelówka 2009

Anika - 2009-04-16, 21:26
Temat postu: Zdjęcia, relacja i podziękowa z V Zlotu CT - Koszelówka 2009
UWAGA!!! UWAGA!! Nie tylko się dobrze bawimy ale i ostro integrujemy w iście jamajskim stylu. Pogoda sprzyja – mamy takie widoczki jak poniżej. Odmeldowały się już u starszych bramkowych (Gino i Lepciak) następujące załogi:

1.Autojur
2.JaWa
3.Lepciaki
4.Gino
5.Jola
6.StasioiJola
7.Wiktorio
8.Łysy
9.BigTeam
10.Broneki
11. Hrys
12. Sławek Hora
13. Arcadarka
14. GabiStaszek
15. Koczorki

Oto kilka zdjęć na zaostrzenie apetytu!! Czekamy na Was :spoko

:kwiatek Anika :kwiatek

ALAPILOCIK - 2009-04-17, 22:09

Nie macie tam za dobrze :lol:
My też niestety nie mogliśmy pojechać :(
I też jak Gosiunia i Wojtek odliczamy dni do Pajęczna.
Chociaż może wpadniemy do Warki,zależy jak nas drogi poprowadzą, bo robimy objazd południa i wschodu :lol:
Bawcie się dobrze w tej Koszelówce i wspomnijcie ciepło tych co nie mogli przyjechać.
Pozdrawiamy :spoko :spoko :spoko

Dembomen - 2009-04-18, 01:22

Hej!
Mimo szczerych chęci nie udało się nam wygospodarować wolnego :-/ żałujemy że nas zabraknie wśród Was.
Miłej zabawy :spoko
Hej!

Anika - 2009-04-18, 08:38

Hej... a oto kilka zdjęć z wczorajszego dnia. Niestety dzisiejszy powitał nas deszczem, ale jamajski duch i uśmiechy pozostały. Pada - musimy podwoić siły bo klimat zupełnie zrobił się anty-jamajski. Trzeba będzie uśmiechać sie więcej... :wyszczerzony:
Anika - 2009-04-18, 08:39

i jeszcze kilka....
Tadeusz - 2009-04-18, 08:48

Piątek był dniem wspaniałej zabawy, pełnej integracji, ogólnej wesołości, pogaduch i trwającego do późnej nocy ogniska z kiełbaskami, kaszaneczką i oczywiście fantastycznymi sałatkami Darka i Małgosi( ekosmak.dąbrowska). Jesli dodać do tego specjały przywiezione przez każdą z załóg to możemy śmiało powiedzieć: zakąski nam nie brakowało! :szeroki_usmiech
Teraz, w sobotę rano pada deszczyk wiosenny, ale nie sądzę abyśmy przez to mieli stracić humory, tym bardziej, że wieczorem czeka nas uroczysta kolacja.
Wszystko to odbywa się w strojach specjalnie przygotowanych na ten zlot.
Mienimy się barwami zieleni, czerwieni i jaskrawej żółcieni.

Narobimy fotek i zobaczycie jak było fajnie. :) Zresztą już z fotek Aniki możecie wywnioskować, że jest nam tu naprawdę wesoło.. :spoko

Tadeusz - 2009-04-18, 11:45

Wylazłem na wieżę akwaparku i pstryknąłem nasz obóz z góry. Dzięki temu możecie ocenić jak to wygląda z lotu ptaka.
slajd - 2009-04-18, 12:19

Pięknie się bawicie, szkoda,że nie możemy być z Wami. :wyszczerzony:
Pozostaje nam oglądanie zdjęć :-/
Proszę mnie żle nie zrozumieć, ale proponuję by w niedziele na bramce wyjazdowej stał ktoś z ALKOMATEM. :spoko

maga - 2009-04-18, 12:55

Nam też nie pozostaje nic innego,jak oglądanie zdjęć, :(
Faktycznie,obóz dość duży,zdjęcie fantastyczne,gratuluje pomysłu z tą wieżą.
Pozdrawiamy Was wszystkich,duchem jesteśmy z Wami,bawcie się dobrze :spoko
Tadziu,prosimy o jeszcze więcej pięknych fotek ;)

Endi - 2009-04-18, 17:34

Humorki dopisują, świetnie się bawicie i fajnie wyglądacie a co niektórzy odmłodnieli w tych perukach. :ok Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczymy relacje z dzisiejszego jamajskiego wieczoru, no i tych kolorowych rastowych kreacji. Jeśli u Was pada deszczyk to na pocieszenie powiem, że u nas jest słońce ale morze szaleje, prawdziwy huragan !!
U Was też szykuje się zadyma :haha: :spoko

booros - 2009-04-18, 20:57

pozdrowienia dla wszystkich - nastepnym razem nie zawiode ;)
zibi - 2009-04-18, 20:58

:placz , ze mnie z Wami nie ma - mam nadzieję, że następny zlot ze mną :placz :placz :placz :placz
maga - 2009-04-18, 22:19

Endi napisał/a:
Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczymy relacje z dzisiejszego jamajskiego wieczoru, no i tych kolorowych rastowych kreacji.

Szkoda,że nie mają zainstalowanej kamerki internetowej ;)

Anika - 2009-04-19, 02:30

Tak na szybko i bez zdjęć bo godz. 2.30 :) Jamajski wieczór udany (mam nadzieję!!). Towarzystwo bawiło się w różnych klimatach... również przy muzyce reggae, więc duch zlotu zpstał zachowany również na parkiecie... Przebrania były ODLOTOWE ;) Dzięki wszystkim wielkie za wczucie się w klimacik :bukiet: Jutro wrzucę fotki...
PozdróFFka
:kwiatek AniaK :kwiatek

Anika - 2009-04-19, 09:40

A oto fotorelacja z piątku. Po wstępnym wiosennym i delikatnym deszczyku :wyszczerzony: wyszło piękne słoneczko i ruszyliśmy do działania. Poza zajęciami w grupach i podgrupach najpierw CT dosiadł byka. Było różnie, ale przede wszystkim zabawnie :wyszczerzony:
Anika - 2009-04-19, 10:06

Foto cd.
Anika - 2009-04-19, 10:30

foto cd.
Anika - 2009-04-19, 10:38

To ostatnie zdjęcia z mojej relacji i mojego pobytu na zlocie. Dzisiaj już czas wrócić do rzeczywistości :gwm W wolnej chwili wrzucę kilka ciekawych zdjęć z wcześniejszych dni oraz z ostatniego dnia zlotu, no i czekam na wasze foto relacje jak dotrzecie do domków. Żegnam was wszystkich cieplutko i JAMAJSKO, dziękuję za stworzenie super klimatu :bukiet: to dzięki wam było tak fajnie :wyszczerzony: Mówię wszystkim: DO ZOBACZENIA :spoko
:kwiatek Anika :kwiatek

gino - 2009-04-19, 16:58

Dotarlismy do domku... :bigok

STASIU JOLU I ANIU....dziekujemy za SUPER ZLOCIK... :bigok
oraz ugoszczenie mnie w srodowa noc.. a szczegolnie
Joli...za pysznego kurczaczka w galarecie.. /i nie tylko oczywiscie/ jak cos kiedys..z tym kurczaczkiem..POLECAM SIE ZAWSZE.. :haha:

za dluzszy moment..wrzuce pare fotek... :ok

a zlotowiczom..dziekuje za INTEGRACJE...i cieple przyjecie w gronie.. wielu z was..poznalem dopiero na zlocie..i..JESTESCIE SUPER... :ok

Skorpion - 2009-04-19, 17:18

Ja tez juz w domku.
Dziekuje wszystkim za Bardzo MILE I CIEPLE przyjecie do gorna zakreconych pozytywnie.Nawet moja koleanka manzonka jest zachwycona i zarazem przestraszona tym ,ze w tak milym gronie spotyka sie wielu ludzi bedacych zawsze we wspanialych humorach .Gdy opowiedzielismy corce co i jak tam bylo to juz nas teraz wyzuca z domu na nastepna taka wyprawe i mowi "A CO WAM INNEGO POZOSTALO BAWCIE SIE NA ZLOTACH DOBRZE .Pozdrawiam Wszystkich . Chcielibysmy jeszcze raz BARDZO PODZIEKOWAC WSZYSTKIM Wspolnie i kazdemu z osobna . TADEUSZ I BASIE :bigok :bigok :bigok :bigok DZIEKUJEMY :bukiet: :bukiet: :bukiet: :kwiatki: :kwiatki:

BODEK - 2009-04-19, 17:31

Witajcie!
Szczególne uściski i podziękowania dla Stasia,Joli i Aniki za organizację i obługę tak wspaniałęgo zlotu.
Załoga Mirage już w domu. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy.
Pozdrawiamy wszystkich! :roza: :roza: :roza:

Bobry - 2009-04-19, 18:06

bobry meldują swój powrót do domu.Bardzo mocno dziękują wszystkim za wspaniałą zabawę i relaks w tak uroczym miejscu.[/list]
Bobry - 2009-04-19, 18:21

:gwm
ups.niechcący kliknęłam w list

Kamperfan - 2009-04-19, 18:22

Załoga Kamperfanów dotarła do domu - ale jeszcze do nas nie dotarło, że zlot się skończył i tkwimy nadal w atmosferze jamajskiej zabawy :ok . ANIU, JOLU i STASIU - WIELKIE DZIĘKI :roza: :kwiatki: :brawo
Skorpion - 2009-04-19, 18:23

no tak po calej nocy balangi i tylu przezytym wrazeniom to ssie nie dziwie ,by cos dojzec na klawiaturze i monitorze :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
kimtop - 2009-04-19, 18:38

Kimtopy rownież już w domu.
Kurcze ,jeszcze nam rastiańsko w głowach szumi .

BiG Team - 2009-04-19, 18:50
Temat postu: Koszelówka podziękowania
KOchani, właśnie szczęśliwie dotarliśmy do domku. :kamp2
Bardzo, ale to bardzo dziękujemy organizatorom - Stasiowi i Joli, Ani i wszystkim, którzy im pomagali /m.in. GINO/ :bukiet: :bukiet: :bukiet: , dziękujemy wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę i zabawę
:brawo :szeroki_usmiech :spoko
już szykujemy się do Pajęczna :kamp

garbatamilka - 2009-04-19, 18:54

My także dotarliśmy. Wielkie DZIĘKI za zlocik dla Joli, Ani i Stasia, było super !!! Był to nasz pierwszy zlot kamperowy i powiem szczerze, że jadąc na zlot nie przypuszczałem, że będzie taka rewelacyjna atmosfera - JESTEŚCIE WARIATY i mam nadzieję, że jak będę w Waszym wieku też taki będę. Piszę to bo chyba byliśmy najmłodszą ekipą, nie wliczając dzieci i wnuków. Jedno jest pewne, już się nie możemy doczekać następnego zlotu z Wami.
Teraz na spokojnie układam sobie w głowie kogo poznałem i jaki ma nick, bo w piątek miałem totalny mętlik :opps:
Pozdrawiamy Was wszystkich i do zobaczenia w Warce :spoko

Skorpion - 2009-04-19, 18:58

garbatamilka napisał/a:
JESTEŚCIE WARIATY

A co myslales ,ze my jestesmy inni tak juz nasza uroda poprostu zakreceni i normalni inaczej.
garbatamilka napisał/a:
mam nadzieję, że jak będę w Waszym wieku też taki będę
a to nie jestes juz w naszym wieku ,a ja myslalem ze wszyscy w tym zakreconym forum maj po tyle samo latek :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
wiesiek t - 2009-04-19, 18:59

dotarliśmy do domku OK
Jola Staś i Anita dzięki za gościnkę było Ok
Pozdrawiam wszystkich

garbatamilka - 2009-04-19, 19:00

Skorpionku od dziś już mówię że jestem w Waszym wieku :mrgreen: , czyli mamy 18 :ok
Skorpion - 2009-04-19, 19:06

garbatamilka napisał/a:
czyli mamy 18
a to nie za duzo bo my jeszcze bawimy sie wszycy w piaskownicy idziesz z nami???
garbatamilka - 2009-04-19, 19:09

No jasne, skoczę tylko po foremki :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Skorpion - 2009-04-19, 19:11

to chyba juz dolaczyles do ogolu czyz nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziabong - 2009-04-19, 19:20

Dotarliśmy do domku.
Dziękujemy za gościnę było Ok.
Pozdrawiamy wszystkich!!!

Tolo-Digli - 2009-04-19, 19:41

A nasza załoga woła jedno wielkie DZIĘKUJEMY BYŁO SUPER :lol:
tomo - 2009-04-19, 19:47

Po ośmiu godzinach jazdy i przebyciu 450 km jesteśmy w domu. Szkoda, że pobyt na zlocie był taki krótki. Ale cóż - do następnego spotkania. Jolu, Aniu i Stasiu - dziękujemy za wspaniałe przyjęcie nas - jesteśmy oczarowani wspaniałą atmosferą, która panowała na zlocie. Moja lepsza połówka- dotąd nie bardzo przekonana do wszelkiego rodaju spędów - już zaczęła kombinować, kiedy będzie mogła spotkać się z nowymi przyjaciółmi z Camper-Teamu.
Jeszcze raz dziękujemy za miłe przyjęcie.
Załoga bawarskiej szafy dwudrzwiowej
Monika i Tomek

MAREKH - 2009-04-19, 19:54

I my przyłączamy się do gorących podziękowań organizatorom.Naprawdę widać było jak
dużo wysiłku włożyliście w organizację, żeby wszystko się udało i było OK.DZIĘKUJEMY. :roza: :roza: :roza:

Anika - 2009-04-19, 20:18

hej hej.. my też dziękujemy wszystkim. Jakoś mi szaro i smutno bez Was i tej Jamajki... na pocieszenie mamy Wasze zadowolone miny, plakat 'CT na Jamajce' w pokoju no i eeee... trochę jamajskiej okowity :wyszczerzony: Szczególnie WIELGACHNE dzięki dla wspierających nas mocno i aktywnie GINO i LEPCIAKÓW :bukiet: oraz tym, którzy po drodze pomoc oferowali :roza: Ale tak naprawdę to przecież Wy wszyscy stworzyliście super atmosferę tego zlociku, więc i my Wam dziękujemy i ściskamy mocno wszystkich razem (czyli taaaaki duuuży uścisk) i każdego z osobna :wyszczerzony:
rasta pozdro :spoko
(jeszcze jestem w klimacie hehe)

Skorpion - 2009-04-19, 20:25

Anika napisał/a:
jeszcze jestem w klimacie hehe

nio to jeszcze wspaniale a ja juz wrocilem do zeczywistosci tak jaks predko ze nawet nie obejzalem sie kiedy Dziekujemy czyli Basia i Tadeusz za wszystkie wasze uismiechy :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki: :bukiet: :bukiet:

Rockers - 2009-04-19, 20:37

hejka ;) po siedmiu godzinach :gwm :gwm podróży dotarliśmy do domu, wstrzymały nas korki, jeden w częstochowie (chyba jakiś zlot motocyklowy ) drugi 35 km przed Katowicami, ale dotarliśmy szczęśliwie a teraz wspominamy zlot oglądając zrobione zdjęcia :kwiatek :kwiatek
Dziękujęmy organizatorom Stasiowi, Joli, Ani i wszystkim którzy się w to zaangażowali, zorganizowali to doskonale i nadzwyczajnie się udzielali przekazując nam dobry Jamajki nastrój :bukiet: :bukiet: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech pozdrawiam wszytskich którzy dobrze sie z nami bawili i do ponownego zobaczyska :hello :hello :spoko :spoko

Tadeusz - 2009-04-19, 20:49

Jolu,Aniu i Stasiu.
Za pomysłowość, staranne przygotowanie, świetną realizację i dbanie o każdy szczegół w przebiegu zlotu, a takźe za opiekuńczy stosunek do uczestników, za uśmiech, cierpliwośc i wspaniałą ucztę DZIĘKUJEMY!!!

Jesteśmy wdzięczni i pełni wrażeń. Gratulujemy.

Aniko, jesteś kapitalną dziewczyną! :roza:

Aulos - 2009-04-19, 20:56

My też już jesteśmy w domu. Baaaardzo dziękujemy organizatorom za zlot! :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
Było super, spotkaliśmy fantastycznych ludzi - niektórych po raz pierwszy.

ekosmak.dabrowska - 2009-04-19, 21:34

Stasiu i Jolu.Podziwiam Was za podjęcie się takiego wyzwania.
Strasznie nam się PODOBAŁO WIELKIE DZIĘKI.
ps.
Tylko żeby tak głowa nie bolała.

leszek - 2009-04-19, 21:39

My również w domu. Jutro odpoczniemy w pracy.Zlot profesjonalny ale dla ludzi z Gąbina to rzecz normalna więc nie będę im kadził.Drogi trochę nierówne ale szynka z kością wspaniała więc puszczam to w niepamięć.Dziękujemy jesteście wspaniali. :roza: :roza: :roza:
Elwood - 2009-04-19, 21:55

Ja też już w domu.
Pozwólcie, że na ręce organizatorów, Ich wspaniałych dzieci i wszystkich ludzi wspierających aktywnie Jolę i Stasia złożę gorące podziękowania za zorganizowanie super zlotu.

BYLIŚCIE WSPANIALI :roza: :roza: :roza:

Ryszard.S - 2009-04-19, 21:57

I od nas wyrazy wdzięczności i uznania organizatorom .
Byliśmy po raz pierwszy w Waszym gronie ,
a stworzona przez Was gorąca i swobodna atmosfera
Jamajki , i nie tylko , dała poczucie bycia jedną wielką rodziną.
Uściski dla wszystkich

martes - 2009-04-19, 22:03

Ja chcę podziękować przyjaciołom którzy mnie dziś odwiedzili.... :)
Dorota i Robert - 2009-04-19, 22:19

My tez bardzo dziekujemy za wspolna zabawe, mile spotkania i swietna organizacje.
To byl nasz pierwszy zlot i na pewno nie ostatni.

Dorota z Rodzina

janusz - 2009-04-19, 22:21

My tez dotarliśmy do domku. StaśioiJoleAnikowe bardzo gorące całuski HiJK
janusz - 2009-04-19, 22:27

To ja też podziękuję. Wszystkim którzy przybyli, wszystkim którzy organizowali i Lepciakom życzę powodzenia na nowej drodze życia. :lol:
JHJKi - 2009-04-19, 22:27

My także już w domu, dziecię grzecznie śpi po weekendzie pełnym wrażeń:) To nasz pierwszy ale na pewno nie ostatni zlot. Dziękujemy za wspaniała atmosferę i pozdrawiamy wszystkich znanych i ostatnio zapoznanych ludzików!! Wyrazy uznania dla ORGANIZATORÓW.

Do zobaczenia załoga MoKaKa z teściami :wyszczerzony:

gino - 2009-04-19, 22:41

JHJ napisał/a:

i z nalewkami :haha: :haha: :haha:

:spoko :spoko

JaroW - 2009-04-19, 22:48

Załoga JaroW też dotarła ale nie bez niespodzianek...
W drodze powrotnej holowalismy razem z EEIKIEM załogę ZETKA po stłuczce [przed Częstochową] .Mamy nadzieję że dotrą szczęśliwie do swojego domku.

DZIĘKUJEMY ORGANIZATOROM ZA SUPERRR ZLOT !!!

ReginaZW - 2009-04-19, 22:50

My też dotarliśmy do domku wstępujac po drodze do grudziądzkich solanek.
Składamy wielkie podziękowania dla Joli, Aniki i Stasia za wspaniałą gościnę. :kwiatki: Stawiam Wam wirtualne piwko z dużą pianką za trud i ogromną pracę byśmy się świetnie bawili. Dzięki :bukiet:

GabiStaszek - 2009-04-19, 22:54

Serdecznie dziękujemy wszystkim organizatorom i uczestnikom - byliśmy wszyscy we właściwym czasie na właściwym miejscu.
Wrażenia, gorące rytmy będą z nami na długo.
Do zobaczenia na następnym zlocie!!!

Pozdrawiamy

Bystrzaki - 2009-04-19, 23:03

My także dziękujemy Joli, Ani i Stasiowi za super organizację i wspaniałą zabawę.
Wszystkich uczestnikow pozdrawiamy :spoko

KOCZORKA - 2009-04-19, 23:08

Załoga Koczorki właśnie dotarła do domciu. Droga upływała w jamajskim nastroju, chociaż z nutką żalu, że REWELACYJNY JAMAJSKI zlocik już za nami. :placze2
Kochani, było Super, Odlotowo, Odjazdowo, a to zawdzięczaliśmy Joli, Anice i Stasiowi, którym z całego serducha DZIĘKUJEMY!!! :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Dziękujemy również Gino :bukiet: , który w wieczór czwartkowy wyjechał nam na przeciw na "pierdzikółku: :szeroki_usmiech i doprowadził nas na miejsce. :bigok
Dziękujemy Wszystkim Uczestnikom :bukiet: , bo dzięki Wam zabawa była przednia. :bigok

gino - 2009-04-19, 23:19

koczoreczki..a ja wam dziekuje za poranna kawke ''ratujaca zycie'' :mrgreen: :mrgreen:
pitą w doborowym towarzystwie..
gdzie dowiedzialem sie..ze nie taki DIABELEK straszny..jak sie maluje.. :bigok :bigok
pozdroweczki dla LOUISA i MAMBUSI :bigok

dziekuje rowniez ARCADARKOM, EKOSMACZKOM , BYSTRZAKOM, BIGTEAMom,KOCZORKOM i WINNICZKOM za ubaw po pachy na czwartkowej ''KOLACYJCE''.....i poranne /4rano/ AVE MARYJA pod moim oknem.. :haha:

PS.
chlopaki...tylko..juz mi nie przypominajcie ze stawialem wam ''PTASZKI ZA KASE'' :haha: :haha: :haha: :haha: bo jak sie moja SYLWIA dowie...to juz po mnie... :haha: :haha:

Bystrzaki - 2009-04-19, 23:23

Gino nie przejmuj się trochę ich to kosztowało , ale było warto . Grunt , że wszyscy są zadowoleni :haha: :haha: :haha:

Kasia

eeik - 2009-04-19, 23:29

My również właśnie dotarliśmy.

Dziękujemy organizatorom za pomysł tej świetnej zabawy, która rozweseliła nas bardzo.

Ale w sumie to tak myślę, że Koszelówka to jakieś dziwne miejsce, jakby zegar "zapędzał" dwa razy szybciej. :-/

Ja osobiście nie zdążyłam i nie "nachapałam" się wystarczająco , czas za szybko uciekał.

Jolu, Aniko i Stasiu - dziękujemy :hello

:hello :hello

KOCZORKA - 2009-04-19, 23:31

DZIĘKUJEMY!!! :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Jolu, Stasio jesteście wspaniali, cudowni i bardzo opiekuńczy. :bigok :bigok :bigok
Stworzyliście cudowny, rodzinny klimat w przepięknej okolicy. :bukiet:
Wasza kochana córcia Anika, to Wasza krew, dziewczyna o cudownym sercu . :bukiet:
Dziękujemy Aniko :bigok , dzięki Tobie parkiet pękał w szwach, a ludziska się wspaniale bawili. :bukiet:

WINNICZKI - 2009-04-19, 23:36

Uff..WINNICZKI też już dotarły do domku.Nam też udało sie utknąć w paru korkach,ale to nic bo mieliśmy czas na wspominanie wspaniałego zlotu.Wielkie podziękowanie dla organizatorów,oraz dla towarzyszy naszej wspaniałej zabawy.Było super!!!!! :spoko :spoko
Jarecki2 - 2009-04-19, 23:46

Jolu i Stasiu z Aniką. Serdecznie dziękujemy, że nie pognaliście precz obcych, niezrzeszonych kamperowiczów, bądź co bądź była to jednak zamknięta impreza klubowa. Bardzo dziękujemy za gościnę, spotkaliśmy wielu fantastycznych ludzi-wszystkich po raz pierwszy (szczególnie ciepłe pozdrowienia dla aulosików). Mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy Was na kolejnym zlocie, ale już jako członkowie tego szlachetnego klubu.
wbobowski - 2009-04-20, 00:02

My w domciu zdążyliśmy już się rozpakować i odpocząć. Dzięki organizatorom za (jak zwykle w CT) wspaniałe spotkanie przyjaciół. I pewnie już tęsknimy do następnego.
Dlatego też muszę wspomnieć, że najkrótsza droga do domu prowadziła przez Warkę i oczywiście musieliśmy odwiedzić naszego przyjaciela Martesa, który szykuje nam następne wspaniałe spotkanie. Widzieliśmy eksponaty, które na pewno zauroczą zakręconych kamperomaniaków.
WARKOT 2009 zapowiada się wspaniale... do zobaczenia tam wkrótce.

gino - 2009-04-20, 00:18

obiecane pare fotek ze zlotu...
http://picasaweb.google.p...OWKACAMPERTEAM#

szczegolnie..przypadlo mi do gustu to...

ten sam DARECZEK ktorego znamy......a jaki inny... :)

BabaBaja - 2009-04-20, 08:17

Kochani!
Jadła i picia, a także wesołych i hucznych tańców oraz śpiewu nie brakowało. Panowie wzięli udział w iście męskim zajęciu - ujeżdżaniu byka. Byk jednak w tym spotkaniu nie mial żadnych szans.
Należy zaznaczyć, ze najmłodsi uczestncy zlotu również się nie nudzili. Mieli ogromną przestrzeń do biegania, a także plac zabaw, gdzie wyładowywali swój temperament na "stalowych rumakach", lub budowali zamki z piasku.
Panie natomiast dzielinie kibicowaly w czasie rodeo i wymyślały strone w stylu jamajskim na szalony wieczór.
Dziękujemy organiaztorom: Joli, Ani i Stasiowi, którzy dyskretnie nas rozwijającą się sytuacją. :kwiatki:
Basia i Jacek

StasioiJola - 2009-04-20, 08:34

Kochani - dziękujemy Wam wszystkim , że przyjeliscie nasze zaproszenie i to tylko dzięki Wam Zlot był taki fajny, a gospodarze ośrodka powiedzieli , że tak fajnej grupy ludzi umiącej sie tak świetnie bawic jeszcze w Koszelówce nie było!!! Całusy dla wszystkich :bukiet: :bukiet: :bukiet: Jola Ania i Stasio!!!
czarna_mamba - 2009-04-20, 09:03

Witajcie,

my jak zwykle dotarliśmy późną nocą, dlatego podziękowania dopiero dziś,

było wspaniale, nienawidzę poniedziałków (omówiliśmy to już z Ojcem Dyrektorem w niedzielę),

teraz jakoś czujemy się nieswojo, nie ma jeziora, wiatru i słońca i bieli kamperów, które niczym żagle łodzi otaczały nas jeszcze wczoraj,

ale już za dwa tygodnie :hello :hura :hura

dziękujemy organizatorom i wszystkim, którzy dotarli i chcieli się zorganizować

BiG Team - 2009-04-20, 09:15

gino napisał/a:
obiecane pare fotek ze zlotu...
http://picasaweb.google.p...OWKACAMPERTEAM#

szczegolnie..przypadlo mi do gustu to...

ten sam DARECZEK ktorego znamy......a jaki inny... :)

dosłownie - nie do poznania :haha: :haha: :haha:

Krystian - 2009-04-20, 09:29

Serdeczne podziękowania dla organizatorów zlotu w Koszelówce.
Bardzo nam się podobało.
W drodze do domu nucilismy "Don't worry. You happy."

Bartek-Ayer - 2009-04-20, 09:31

Ja również bardzo dziękuję organizatorom za zaangażowanie w organizacje zlotu.

Ze zlotów w których mieliśmy okazję do tej pory uczestniczyć ten uważamy za najlepszy.

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiamy

Agata i Bartek

jokoe46 - 2009-04-20, 10:10

My również bardzo dziękujemy za ten świetnie zorganizowany zlot. Bylismy z Wami
pierwszy, ale napewno nie ostatni raz. Pozdrowienia dla Arcadarka. Jokoe46/ EDiWA /

Bystrzaki - 2009-04-20, 11:00

Kilka ujęć z Koszelówki oddające klimacik panujący na zlocie :bylo
Bystrzaki - 2009-04-20, 11:05

cd
JaroW - 2009-04-20, 11:28

BiG Team napisał/a:
nie do poznania :haha: :haha: :haha:

teraz już wiem skąd ON jest :haha: :haha: :haha:

z Poznania :lol:

janusz - 2009-04-20, 11:39

Troszkę o atmosferze na zlocie jest na zdjęciach.
Miałem założyć nowy temat gdzie umieszczana byłaby krytyka zlotu i zastrzeżenia, może jednak wystarczy, że tu przedstawię moje zażalenie. Nie wiem czy winą za to obarczyć organizatorów. Dużo usłyszałem uwag dotyczących mojego dużego brzucha. Nawet były pytania kiedy rozwiązanie. Uważam, że było to niestosowne zachowanie i powinno zostać napiętnowane. :box2 :bukiet: :haha:

janusz - 2009-04-20, 11:41

CD
janusz - 2009-04-20, 11:43

CD
KOCZOR - 2009-04-20, 11:43

Janusz napisał/a:
雅努什科林斯基

Wiesz co Janusz.... ja Cię też 雅努什科林斯基 :haha: :haha: :haha:

janusz - 2009-04-20, 11:51

KOCZOR napisał/a:
Janusz napisał/a:
雅努什科林斯基

Wiesz co Janusz.... ja Cię też 雅努什科林斯基 :haha: :haha: :haha:

:psikus

JHJKi - 2009-04-20, 12:15

gino napisał/a:
JHJ napisał/a:

i z nalewkami :haha: :haha: :haha:

:spoko :spoko

hehe, Gino żałuj że nie spróbowałeś :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

STRUSIE - 2009-04-20, 12:22

My również gorąco dziękujemy wszystkim za to wspaniałe spotkanie - warto było . Organizatorom dziękujemy za ich pracę włożoną w organizację zlotu , musieli się na pewno nieżle nabiegać , bo wszystko było na tip top ;)
KOCZORKA - 2009-04-20, 12:28

Jak wszyscy nieobecni widzą :bigok , zabawa była odlotowa. :szeroki_usmiech
Ale na kolacji przeżyliśmy bardzo wzruszającą chwilę. :bigok
Nasz ukochany Tadeusz, nasz Papa dostał takie śliczne CT-owskie ubranko. :bukiet:
Było to tak bardzo wzruszające i piękne, że niejednemu łezki zakręciły się w oczętach.
:roza:
Dziękujemy załodze Tolo-Digli :bukiet: . Jesteście kochani. :bukiet:
Odbyła się również licytacja obrazów od naszego kolegi Slajda, na rzecz poszkodowanych w pożarze. Dziękujemy tym, którzy je kupili. Macie cudowne, wspaniałe serducha. :bukiet:
:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:

eeik - 2009-04-20, 12:46

janusz napisał/a:
Troszkę o atmosferze na zlocie jest na zdjęciach.
Miałem założyć nowy temat gdzie umieszczana byłaby krytyka zlotu i zastrzeżenia, może jednak wystarczy, że tu przedstawię moje zażalenie. Nie wiem czy winą za to obarczyć organizatorów. Dużo usłyszałem uwag dotyczących mojego dużego brzucha. Nawet były pytania kiedy rozwiązanie. Uważam, że było to niestosowne zachowanie i powinno zostać napiętnowane. :box2 :bukiet: :haha:

Tak Janusz, masz rację, to wina wyłącznie tylko Stasia , Joli i Aniki - ten Twój "antałeczek" :haha: :haha: :haha: :haha: złóż oficjalny protest

Bystrzaki - 2009-04-20, 13:02

Nie może być inaczej . Wini organizatorzy - te kaszanki, kiełbaski i szyneczki trzeba było zjeść, aby się nie zmarnowały, a do tego jeszcze popić cytrynóweczką :haha: :haha: :haha:

Janusz protestuj :ok

StasioiJola - 2009-04-20, 14:01

Jasne że to nasza wina -ten Twój antałeczek... :shock: :shock: :shock: : Januszku a kiedy rozwiązanie???????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jola.
janusz - 2009-04-20, 14:06

I jeszcze niektóre panie żaliły się, że ten do trzymania się na byku był za mało sztywny. Nie przyzwyczajone są do trzymania takiego wiotkiego.
Więcej zastrzeżeń nie mam. :spoko

StasioiJola - 2009-04-20, 15:07

A tam czepiasz sie ... :-P :-P :-P .zawsze to jakaś odmiana :wyszczerzony: :wyszczerzony: :wyszczerzony:Jola
JaWa - 2009-04-20, 18:20

A w poniedziałek było cicho i spokojnie, połapaliśmy trochę leszczy i po kawce u Stasia i Joli po całych 40 minutach byliśmy w domciu. :spoko
ARCADARKA - 2009-04-20, 18:24
Temat postu: ARCADARKA
JaWa napisał/a:
A w poniedziałek było cicho i spokojnie, połapaliśmy trochę leszczy i po kawce u Stasia i Joli po całych 40 minutach byliśmy w domciu. :spoko

połapałeś bo ja z gino nęciliśmy :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ARCADARKA - 2009-04-20, 18:26
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:
JaWa napisał/a:

połapałeś bo ja z gino nęciliśmy :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

i jeszcze opierdziel dostałem , że tylko ryby i ryby

Aulos - 2009-04-20, 19:13

Parę fotek z Jamajki w Koszelówce
Aulos - 2009-04-20, 19:19

I jeszcze kilka
pancerny - 2009-04-20, 20:26

Dzięki za zlot. To był mój pierwszy raz,napewno nie ostatni ,do zobaczenia w Warce. :spoko
Anika - 2009-04-20, 20:35

Piękne zdjęcia Aulosku - szczególnie to z zachodem słońca - CUDO!! Ja odpoczywam .. trudno było dzisiaj wstać do roboty ... oj trudno :-/ Po zdjęciach widzę, że sporo mnie ominęło, dlatego też przy okazji składam zażalenie do organizatorów (bo w końcu wszyscy mogą to ja też!!), że za dużo biegali, a za mało próbowali wszystkich smacznych nalewek, którymi szczodrze częstowała kamperowa brać :gwm ... poza tym:

:kwiatek deszcz lał za mało,
:kwiatek słońce świeciło za mocno,
:kwiatek ptaki śpiewały za głośno,
:kwiatek drogi były nierówne i zbyt wyboiste,
:kwiatek skuter Gino jeździł za wolno,
:kwiatek muzyka grała za cicho,
:kwiatek byk zrzucał wszystkich za szybko,
:kwiatek a przede wszystkim zlot był ZA KRÓTKI !!!

Ok...skoro już się tak rozpisałam, to przypomniało mi się, że zapomniałam podziękować dwóm Panom P. - Piotrowi R. - mojemu super kumplowi, który dzielnie pomagał mi podczas zlotu, oraz Piotrowi P. - miłośnikowi reggae i SKA za inspirację do zapodania camperludkom tematu rasta na zlot :wyszczerzony: ChŁoPaKi - WIELKA dziękówa i to dla was: :usta: A na sam koniec: Tadziu - dziękuję za przemiłe słowa !! Specjalnie dla Ciebie - gorący gąbiński buziak, rasta jamajski bananowy taniec :yay: i nasze wspólne zdjęcie :bukiet:

Wito - 2009-04-20, 20:36

Moczykije dotarły także szczęśliwie do domu. Pierwszy zlot wywarł na nas ogromne wrażenie. Spotkaliśmy tam wielu wspaniałych, otwartych ludzi. Dzięki ich pomocy udało nam się "rozgryźć" prawie do końca naszego nowego kamperka. Serdecznie dziękujemy organizatorom za trud przygotowania tej wspaniałej imprezy. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie. Asia i Witold.
janusz - 2009-04-20, 20:44

Anika napisał/a:
ptaki śpiewały za głośno,

O to, to właśnie, bardzo wcześnie rano okropnie tupały nogami po dachu. Normalnie głowa pękała od tych śpiewów i tupania. Aż cały kamper kołysał się jak na flach. :evil:

Skorpion - 2009-04-20, 20:48

To czyzbys nie lubil zywej przyrody ???
Aulos - 2009-04-20, 21:05

Anika napisał/a:
Piękne zdjęcia Aulosku - szczególnie to z zachodem słońca - CUDO

To także moje ulubione zdjęcie, ale jego autorką jest akurat Agnieszka :wyszczerzony:

prezesuu - 2009-04-20, 21:10

Dopiero teraz przebrnąłem przez nieczytane posty.
Wróciliśmy do domku kilka minut przed kimtop-ami. Zaraz po powrocie padłem od wrażeń, rano w kierat i tak do wieczora.
Zlot bardzo udany i milutki.
Dzięki Anika i StasioiJola byliście wspaniali. :bukiet:
Janusz ja nie widziałem u Ciebie nic za dużego, tylko Wawrzyniec vel Wikary troszkę był zalany, ale tylko miejscem i chwilowo. :hihi: :hihi: :hihi: Musisz go bardziej pilnować. :haha: :haha: :haha:

Kamperfan - 2009-04-20, 21:12

janusz napisał/a:
Anika napisał/a:
ptaki śpiewały za głośno,

O to, to właśnie, bardzo wcześnie rano okropnie tupały nogami po dachu. Normalnie głowa pękała od tych śpiewów i tupania. Aż cały kamper kołysał się jak na flach. :evil:

Janusz chyba nie lubi ptaszków :shock: i jeszcze do tego kampera postawił na "wypitych" flachach - no to nie miał prawa się nie kołysać. :haha:

Anika - 2009-04-20, 21:16

no to gratuluję Agnieszce świetnego fotograficznego oka :bigok Tyle napisałam, a zapomniałam dodać że STANOWCZO odcinam się od posądzeń o przyłożenie ręki do powstania czyjegokolwiek antałka, antała czy beczki!!! :haha: A i jeszcze przed chwilą się uśmiałam, bo po połączeniu wątków wyszło na to, że założyłam temat w którym są podziękowania za zlot!!! Moja pycha nie zna granic doprawdy... dzięki moderatorowi znaczy się :haha: :haha: :haha:
Wito - 2009-04-20, 21:42

Witam dzisiaj po raz kolejny. Jako początkujący forumowicz nie bardzo technicznie wiem, jak mógłbym umieścić krótki reportaż z naszego zlotu i pokazać kilka zdjęć. Proszę doświadczonych o radę. Witold
eler1 - 2009-04-20, 22:33

Dziękujemy organizatorom za spaniały zlot i ciepłe przyjęcie :kwiatki:
było super tylko czemu tak krótko :gwm trwał ten weekend

Kamperfan - 2009-04-20, 22:34

Witold Rakowski napisał/a:
Witam dzisiaj po raz kolejny. Jako początkujący forumowicz nie bardzo technicznie wiem, jak mógłbym umieścić krótki reportaż z naszego zlotu i pokazać kilka zdjęć. Proszę doświadczonych o radę. Witold

Drogi Imienniku - instrukcje znajdziesz tu:
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=3011
Możesz wcześniej wybrane zdjęcia poddać "obróbce" zmniejszania ( http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=3933 ) do wielkości określonej w komunikacie ukazującym się przy próbie wklejania zdjęcia (1024 x 768 Pixels). Zrób próbę i ewentualnie pytaj o szczegóły - na pewno Ci się uda :spoko .

KOCZOR - 2009-04-20, 22:36

Dokładny opis postępowania jest jeszcze tutaj
http://www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=328

ZUCHWAŁY - 2009-04-20, 22:54

Serdeczne dzięki ORGANIZATOROM za przygotowanie tak przepysznego zlotu i to w pełnym tego słowa znaczeniu - wszystko było na najwyższym poziomie łącznie z jedzonkiem. Do zobaczenia w Warce!!!!!!!!!

POZDRO :box

Anika - 2009-04-20, 23:17

jeszcze tutaj macie sporo zdjęć:

http://picasaweb.google.p...Koszelowka2009#

:kwiatek AniKa :kwiatek

Wito - 2009-04-21, 09:21

Witam. Dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam. Witold.
JaWa - 2009-04-21, 09:42

Ja też wkleję kilka fotek. :ok
Rockers - 2009-04-21, 12:04

Aby było żal nieobecnym też dodam parę foteczek :haha:
StasioiJola - 2009-04-21, 12:55

KOCHANI !!!!

Dzięki za miłe słowa i podziekowania, ale my uważamy, że wszystkie nasze spotkania i zloty na których byliśmy , były fantastyczne!!!! :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech Zawsze jest super atmosfera, fajni ludzie i świetna zabawa. Z wielką przyjemnościa Was gościliśmy!!!! :spoko Jola , Ania i Stasio.

koko - 2009-04-22, 18:39

Dziękujemy wszystkim za miłe jak zwykle towarzystwo
Stasia i Konrad

Ryszard.S - 2009-04-22, 21:49

Może i mnie uda się coś wkleić
piotr - 2009-04-22, 22:49

Witamy wszystkich ogladamy i zalujemy ze nie bylismy razem z wami :gwm ,dziekujemy za fajna relacje ze zlotu :spoko
wbobowski - 2009-04-22, 23:36

Ponieważ dużo już jest zdjęć z samego zlotu, to teraz może trochę impresji przyrodniczych z otoczenia zlotu przygotowanych przez Elżunię
Janis - 2009-04-22, 23:50

Prawdopodobnie jako ostatni dotarliśmy do domku ale powrót był bardzo złożony i z przyczyn "wyższych" długotrwały.Gorące podziękowania dla Joli,Ani i Stasia za wspaniałą organizację.Pozdrawiamy wszystkich gorąco i dziękujemy za super atmosferę. Do zobaczenia na kolejnych tak sympatycznych zlotach.
Pozdrowionko Janusz i Grażyna :spoko :hello

wbobowski - 2009-04-22, 23:51

Dla tych, co nie spacerowali nad jeziorem jeszcze kilka fotek... i kilka innych
BiG Team - 2009-04-23, 13:04

o kurde, tam było jezioro :haha: :diabelski_usmiech :haha:
ALAPILOCIK - 2009-04-23, 14:16

Zdjęcia i relacje super !
Tylko dlaczego nas tam nie było? :(
Im więcej oglądam to bardziej żałuję :gwm
A więc skończcie z tymi zdjęciami, bo Ci co nie byli wpadną w depresję :gwm

BiG Team - 2009-04-23, 14:27

ALAPILOCIK napisał/a:
Tylko dlaczego nas tam nie było?

no właśnie :evil:

Tadeusz - 2009-04-23, 15:55

Troszkę później, bo okoliczności nie pozwoliły od razu, ale i my przygotowaliśmy zdjęcia.
:)

Aulos - 2009-04-23, 15:59

To jeszcze kilka fotek, które nic nie mówią o atmosferze zlotu, kamperach, czy kamperowiczach, ale pochodzą z Koszelówki.
Tadeusz - 2009-04-23, 16:33

Piękne te kwiaty. Rzeczywiście sporo ich w Koszelówce było.
Pozwolę sobie na jeszcze kilka zdjęć, szkoda, że bez kwiatków. :wyszczerzony:

Tadeusz - 2009-04-23, 17:00

I jeszcze troszkę fotek z tego przepięknego zlotu. :wyszczerzony:
Jola - 2009-04-23, 17:13

Dzięki za miłe chwile w Koszelówce. Pozdrawiamy serdecznie Jola i Jaś
prezesuu - 2009-04-23, 21:38

Jak miło ogląda mi się te kwiatki i "kwiatki". Piękne okoliczności przyrody były w Koszelówce. Jeszcze raz dziękuję krajanom - organizującym i wszystkim, którzy bawili się na zlocie. :spoko
Anika - 2009-04-23, 22:23

no i kurde... kto mi powie dlaczego nie zrobiliśmy sobie rodzinnego jamajskiego zdjęcia wszyscy razem??? buuuuuuuuuuuuuuuuu :gwm
StasioiJola - 2009-04-23, 23:35

Właśnie - i to jest , przyznaję się bez bicia -niedociągnięcie z tego zlotu!!! :gwm :gwm :gwm :haha: :spoko Stasio.
KOCZORKA - 2009-04-23, 23:49

StasioiJola napisał/a:
Właśnie - i to jest , przyznaję się bez bicia -niedociągnięcie z tego zlotu!!! :gwm :gwm :gwm :haha: :spoko Stasio.

Jakie niedociągnięcie. :shock:
To okazja, żeby zrobić powtórkę zlotu Rasta :kwiatek za rok :bigok :hura :hura

ekosmak.dabrowska - 2009-04-24, 01:08

KOCZORKA napisał/a:
To okazja, żeby zrobić powtórkę zlotu Rasta :kwiatek za ro

Dobrze klupie Koczorka. Za rok na bank, ale bez GANDZI?

BiG Team - 2009-04-24, 09:05

ekosmak.dabrowska napisał/a:
KOCZORKA napisał/a:
To okazja, żeby zrobić powtórkę zlotu Rasta :kwiatek za ro

Dobrze klupie Koczorka. Za rok na bank, ale bez GANDZI?

jestem za :roll:

Anika - 2009-04-25, 10:36

Jeszcze znalazłam fajne zdjęcia - zlot z mojej perspektywy i kilka innych :wyszczerzony:
Endi - 2009-04-25, 20:05

Towarzystwo wyborowe, piękne zdjęcia, świetne kolorowe kreacje i gorące tańce…. po prostu zabawa PO BYKU !!
Gratuluję Stasiu i Jola & Ania, mieliście kapitalny pomysł.
Nas tym razem nie było, trudno. Może w następnym roku ?

BiG Team - 2009-04-26, 20:17

no to i ja wrzuce troche fotek pod tytulem - Koszelówka, dzień przed :szeroki_usmiech czyli czwartkowa kolacyjka
ARCADARKA - 2009-04-26, 20:28
Temat postu: ARCADARKA
super fotki
to był wspaniały czwartkowy wieczór do 3 rano , dwa dni dochodziłem do siebie :haha: :haha: :haha: :haha:
miła pamiątka :bigok

WINNICZKI - 2009-04-26, 22:48

Krioterapia to pestka,podobno było 2 stopnie :zimno :zimno alkohol zamarzał w przełyku :haha: :haha: :haha:
BiG Team - 2009-04-26, 22:58

WINNICZKI napisał/a:
Krioterapia to pestka,podobno było 2 stopnie :zimno :zimno alkohol zamarzał w przełyku :haha: :haha: :haha:

wszystko sie zgadza, na szczęście szybko połykaliśmy, a atmosfera byla gorąca :camp: :lovban: :pifko2 :pifko :kamp :smokedevil :satan :diabelski_usmiech

gino - 2009-04-27, 06:54

ehh...fajnie bylo... :bigok
JaWa - 2009-04-28, 10:22

27 kwietnia Jola, Wanda, Staszek i Michał gościli w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Kutnie, gdzie przekazali część darów zebranych na Zlocie w Koszelówce. :bigok
Anika - 2009-04-29, 07:22

To i ja wrzucę kilka zdjęć z przekazania upominków. Co prawda mnie tam nie było :( ale rodzice mówili, że Pani Dyrektor ośrodka wraz z dziećmi przyjęli ich po królewsku, były kwiaty, podziękowania i mały poczęstunek :lol: dzieci są bardzo zadowolone i prosiły o przekazanie WIELGACHNEGO DZIĘKUJĘ dla wszystkich ofiarodawców. Część rzeczy oddaliśmy do ośrodka w Kutnie, ponieważ dzięki waszej hojności nazbierało się tego mnóstwo, drugą część zawozimy do Płocka i też wrzucę kilka fotek. Dziękujemy raz jeszcze :bukiet:
:kwiatek AniaK :kwiatek

KOCZORKA - 2009-04-29, 08:29

Nie ma nic piękniejszego niż uśmiech i radość dzieci. :bukiet:
W CT jest cała rzesza ludzi o Wspaniałych, Wrażliwych Serduchach. :bukiet:

Rockers - 2009-04-29, 12:04

MNIAM MNIAM PĄCZKI MUSIAŁY BYC PRZEPYSZNE ;) CIESZĘ SIĘ ŻE MOGLIŚMY JAKOŚ POMÓC :ok
Tadeusz - 2009-04-29, 21:50

Kochani!
Podziękowania od dyrekcji i dzieci z Kutna zostały przywiezione przez Lepciaka do Warki.
Zostały wyeksponowane na przyczepie Zbyszka i zabiorę je później do naszego zbioru pamiątek, przyszłego zaczynu do Muzeum CamperTeamu. :wyszczerzony:

pagas - 2009-05-01, 12:58
Temat postu: Podziekowania
Witam wszystkich serdecznie

Dzieki skladam na rece organuizatorow zlotu w Koszelowce najserdeczniejsze.
Wszystkim ktorzy przyjeli nas cieplo tak samo cieplo zapraszam do Szczecina w kazdej chwili.
Juz wiem gdziem moje miejsce jest i takiej imprezy jeszcze nie mialem.
Nie bede wyszczegolnial komu nalezy sie wiecej podziekowan czy usciskow bo wszystcy jestescie najbardziejsi.

Pagas

Anika - 2009-05-13, 16:24

Hej... wybaczcie. nie miałam do tej pory czasu i stąd ta cisza .. ale wklejam zdjęcia, które zrobiliśmy w Płocku podczas przekazania Waszych podarunków - dzieci były zachwycone!! Mam jeszcze podziękowanie pisemne od pani dyrektor ośrodka, które przekażemy Tadziowi lub Januszowi jak tylko będziemy mogli. Dziękujemy Wam raz jeszcze !!! :bukiet:
Jola - 2009-05-13, 16:56

Tak.... to są wspomnienia. Dopiero co bylismy na Zlocie a juz wspominamy. Milo było. Bardzo ciesze się,że mogłiśmy poznać wspaniałe grono kamperowiczów. Czekamy na dalsze spotkania. A co najważniejsze to radosne buzie obdarowanych dzieciaków. Stasiu i Jola & Ania dziękuje Wam bardzo za udany i miło spedzony czas na Zlocie Jola i Jasiu, :kwiatki: :bigok :spoko
KOCZORKA - 2009-05-13, 19:50

Jola napisał/a:
A co najważniejsze to radosne buzie obdarowanych dzieciaków.
Radość dziecka to coś co nas dorosłych wzrusza i uszczęśliwia.
Dziękujemy Wam: Aniko, Jolu i Stasiu, że byliście u dzieciaczków. :roza: :roza: :roza:
Że sprawiliście Im ogromną radość i wywołaliście te piękne uśmiechy na Ich buźkach. :bukiet:
I jescze raz Dziękuję za Rasta!!! :bukiet:
Pozdróweczka. :spoko :spoko :spoko

Tolo-Digli - 2009-05-13, 20:16

Poprostu pięknie :bukiet: :lol: