Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Statystyczny kamper CTeamu - Moj Camper jest " na firmę" czy nie ?

jaca_2009 - 2009-04-28, 16:45
Temat postu: Moj Camper jest " na firmę" czy nie ?
Zastanawia mnie ilu z nas posiada camperka zarejestrowanego nie "na firmę".Ponieważ za każdym razem spotykam się z chęcią wypisania mi faktury na wszystko co związane z camperkiem, szczerze zaczęło mnie to drażnić- czy wszystkie samochody w Polsce są "na firmę"- :haha: nawet campingowe??

Można zaznaczyć jedna opcję :ok

coś jest nie tak z tymi ankietami ---może jakoś się uda ją udobruchać? sama się rozmnożyła i nie umiem jej poprawić bo cały czas pączkuje....

help... jak to poprawić.....

ARCADARKA - 2009-04-28, 16:59
Temat postu: ARCADARKA
ARCADARKA prywatny camperek :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ARCADARKA - 2009-04-28, 17:12
te pytanka w tej ankiecie to takie jakieś nie do rozwinięte :evil: :evil: :haha: :haha: gratulacje dla ankietera :haha: :haha: :haha: :haha:
jaca_2009 - 2009-04-28, 17:16
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:
te pytanka w tej ankiecie to takie jakieś nie do rozwinięte :evil: :evil: :haha: :haha: gratulacje dla ankietera :haha: :haha: :haha: :haha:

dzieki :kwiatki: - właśnie chciałbym ja poprawić ale -- sama pączkuje a do tego nie mogę juz do niej wejść i jej edytować..

ARCADARKA - 2009-04-28, 17:18
:kwiatki:
janusz - 2009-04-28, 17:21

Poprawiłem, nie wiem co pokombinowałeś że nie kicała.
Ona dla mnie trochę jak PIT do Urzędu :haha: Skarbowego :haha:

jaca_2009 - 2009-04-28, 17:24

janusz napisał/a:
Poprawiłem, nie wiem co pokombinowałeś że nie kicała.
Ona dla mnie trochę jak PIT do Urzędu :haha: Skarbowego :haha:

Dzieki, :ok

taki klimat PIT'owy :haha: ,a ogólnie to ma być z podtekstem nie całkiem serio, po porostu na wesoło :box2

Aulos - 2009-04-28, 18:02

Prywatny, ale jeszcze nie do końca mój (trochę banku) :spoko
M-k - 2009-04-28, 18:27

Prywatny :diabelski_usmiech , choć nie ukrywam , ze chciałbym mieć na firmę, ale się nie da w moim przypadku
BiG Team - 2009-04-28, 18:52

mój prywatny - bo ja nie mam firmy :haha:
KOCZORKA - 2009-04-28, 18:59

jaca_2009 napisał/a:
czy wszystkie samochody w Polsce są "na firmę"- :haha: nawet campingowe??

Samochodu kempingowego niestety nie posiadam, ale mam za to kampiórka. :bigok
Wzięty na firmę, jako pojazd specjalny.
Natomiast samochód osobowy jest całkowicie prywatny. :szeroki_usmiech

Bim - 2009-04-28, 19:19

Mogłem na firmę, ale nie chciałem po co kompikować sobie życie :)
Miłosz - 2009-04-28, 19:47

Nie podoba mi się ta ankieta bo brakuje znalazłem , dostałem , wygrałem , kupiłem na firmę ale nic poza nim nie mam na firmę itd
eler1 - 2009-04-28, 20:48

:haha: CO WY Z TYMI ANKIETAMI :bajer i znowu capslock :haha:
louis_cypher - 2009-04-28, 21:34

eler1 napisał/a:
CO WY Z TYMI ANKIETAMI :bajer i znowu capslock :haha:

zobaczysz Elerku jak Ci domiar ze skarbówki przyjdzie :haha: :haha: :haha:

Rockers - 2009-04-28, 21:39

a ja nie kupiłem tylko wymieniłem mój ukochany motorek na kamperka ale jest całkiem mój i żony :diabelski_usmiech
rafalcho - 2009-04-29, 04:53

Ja kupiłem "go" 50/50 (gotówka/kredyt) na firmę.

:spoko

Santa - 2009-04-29, 18:12

Nasz jest całkowicie nasz - zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę :szeroki_usmiech
prezesuu - 2009-04-29, 21:06

Santa napisał/a:
zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę :szeroki_usmiech
Ta godzina była naprawdę czarna, ale teraz już chyba pełnia szczęścia i radość z życia. :spoko
StasioiJola - 2009-04-29, 21:19

My spełnilismy swoje marzenie i jest całkowicie nasz prywatny, chociaż w moim przypadku ja to firma , a firma to ja, więc już całkiem nie wiem jak to jest!!!! :haha: :haha: :haha: :spoko
tomo - 2009-04-29, 21:26

Santa! Jeżeli Wasz kampiórek jest ową "czarną godziną" to życzę Wam samych takich czarnych godzin :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
T

Santa - 2009-04-30, 17:21

prezesuu napisał/a:
Santa napisał/a:
zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę :szeroki_usmiech
Ta godzina była naprawdę czarna, ale teraz już chyba pełnia szczęścia i radość z życia. :spoko

tomo napisał/a:
Santa! Jeżeli Wasz kampiórek jest ową "czarną godziną" to życzę Wam samych takich czarnych godzin :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
T

Nasza "czarna godzina" była bramą do raju :szeroki_usmiech Ostatnio naszły nas takie refleksje, że gdyby nam tej przyczepy nie ukradli, to dziś bylibyśmy bardzo biedni :mrgreen: A kamperek byłby pewnie tylko marzeniem na jakąś bliżej nieokreśloną przyszłość :!:

Aulos - 2009-04-30, 17:37

Ale to nie "czarna godzina" jest przyczyną Waszej dzisiejszej radości. Na tym polega mądrość człowieka, aby ze złych doświadczeń czerpać naukę na przyszłość i patrzeć do przodu zamiast oglądania się za siebie. Mogliście się załamać i zrezygnować z podróży, mogliście obrazić się na Włochy i nigdy tam więcej nie pojechać, ale podjęliście najlepszą możliwą decyzję - zmieniliście sprzęt na bardziej mobilny i z radością na buźkach ruszacie przed siebie. Jeszcze raz Wam gratuluję! :spoko
Santa - 2009-04-30, 17:50

Aulos - zawsze jestem pod wrażeniem Twoich przemyśleń i trafności sądów. Gdyby tu kiedyś założono kółko filozoficzne, to typuję Ciebie na prezesa :szeroki_usmiech
Ale już dłużej nie będę rozmywać wątku, bo zaraz mi się dostanie od Administratora - albo w najlepszym przypadku od Agnieszki - że jej męża rozpuszczam :mrgreen:
Ps. Wirtualne piwo dla Ciebie :szeroki_usmiech

Black Cadillac - 2009-05-05, 12:35

A mój jest kupiony za nasze pieniądze, prywatne, a zarejestrowany jest na teściową.
I chyba źle ankietę wypełniłem.