Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

WARKOT 2009 - Przebieg zlotu. Bieżący serwis i wspomnienia.

Pawcio - 2009-04-29, 16:45

Namiocik już na miejscu. I my również.
Przed chwilką dobił CamperPapa.
Czekamy na Was kochani!

ARCADARKA - 2009-04-29, 16:52
Temat postu: ARCADARKA
super :mrgreen:
ja jestem jutro po południu :bigok
pozdrowionka :ok

JaroW - 2009-04-29, 19:54

Witam
MY też jutro tylko nie wiem kiedy ... :spoko

Tadeusz - 2009-04-29, 20:11

Kochani, jesteśmy już w Warce sporą gromadą. Stajemy przemieszani, przyczepy i kampery. Odżywają stare sympatie i przyjaźnie.
Oto pierwsza fotka na przywitanie.

Na zdjęciu jest Rysiaczek, Serek, Krysia Lepciakowa, Lepciak, Ja, Piotr - admin karawaning pl, Edi, kolega, którego nicku nie pamiętam ( z małżonką) i Jędrek 101 z małżonką.

Po dzisiejszym wieczorze widać, że zanosi się na piękne spotkanie.

Ponieważ działa wi-fi, więc zapewniamy bieżący serwis. :wyszczerzony:

Pozdrawiamy i czekamy! :spoko

Pawcio - 2009-04-29, 20:58

Tadeusz napisał/a:
Na zdjęciu jest Rysiaczek, Serek, Krysia Lepciakowa, Lepciak, Ja, Piotr - admin karawaning pl, Edi, kolega, którego nicku nie pamiętam ( z małżonką) i Jędrek 101 z małżonką.

Gdy dobrze poszukacie, to Pawcia z Beatką na fotce też znajdziecie! :diabelski_usmiech

TomekW - 2009-04-29, 22:39

Boszsz... tak tam pusto, a ja już sobie wyobrażam te tłumy kamperków i cycepek... ciekawe, czy w piątek po południu będzie się jeszcze gdzie wcisnąć? :roll: Wcześniej nie damy rady...
Tadeusz - 2009-04-30, 08:08

Dzisiaj rano już nie jest pusto. Kamperów wprawdzie jeszcze niewiele, ale przyczep już sporo. Od nas są załogi z Poznania, Kielc, Legionowa, Węgrowa i Warszawy. Kamperami przybyła również grupa Towarzystwa Statecznych Karawaningowców. Wczoraj było już i ognisko i integracje pod markizami.
Nasz namiot czeka na rozłożenie, bo z CT jest nas jeszcze za mało.

Jestem pełen szacunku i podziwu dla Pabemanów, czyli Beatki i Pawcia. Pojechali specjalnie z Chorzowa do Pajęczna po przyczepę z namiotem, przyholowali ją do Legionowa, a wczoraj przyjechali dwoma pojazdami, kamperem i skodą, która przyholowała przyczepę z namiotem. Wieczorem Pawcio odjechał skodą do pracy. Dziś wieczorem do nas wróci.
Czego to się nie robi dla kolegów.

A Beatka od rana aktywna, co widać na fotce.

Aulos - 2009-04-30, 08:14

A my w pracy :( Już Wam zazdrościmy, a nawet zazdraszczamy :mrgreen:
Rockers - 2009-04-30, 10:15

Ja też Wam zazdraszczam :-/ siedzem w pracy i zdjęcia tylko sobiem ogladam, dawajcie ich jak najwięcej i dokładne sprawozdania poproszę :szeroki_usmiech pozdrawiam i życze udanej zabawy :spoko
BiG Team - 2009-04-30, 11:39

Zazdraszczamy, bawcie sie dobrze :spoko nasz kamperek niestety jeszcze nie wrocil z serwisu :gwm i mam doła bo musimy siedzieć w pracy :gwm zamiast w Warce
Tadeusz - 2009-04-30, 12:50

Oto kilka fotek dla ukazania bieżącej atmosfery.
Mamy upał, pogodne nastroje i czekamy. Czekamy na pozostałe załogi. :wyszczerzony:

gino - 2009-04-30, 12:54

Tadziu....normlanie NIE MOGE...az mnie skreca...zeby juz z Wami byc... :gwm

do wieczorka musze jeszcze poczekac...i..w godzinke..jestesmy... :bigok

do zaobaczenia :spoko

Aulos - 2009-04-30, 13:01

Tadeusz, nie masz litości! :gwm
Tadeusz - 2009-04-30, 13:20

Omega też już jest zagospodarowany.
Tadeusz - 2009-04-30, 13:26

Uczestnicy otrzymają takie oto okolicznościowe podkładki pod tablice rejestracyjne.
Przyznać trzeba, że kamperkom to pasuje.

faro - 2009-04-30, 14:42

A co ja takiego złego zrobiłam że muszę siedzieć w pracy :?: :!: :gwm :gwm :gwm
Ratunku - niech mnie ktoś stąd zabierze !!! :please :placz

Ja chcę do Warki!!! :kamp :camp:

Mimo zazdraszczania :oops: życzymy Wam miłego odpoczynku i dobrej zabawy :spoko

Tadeusz - 2009-04-30, 14:49

Oto kilka już zagospodarowanych załóg. Czekamy na Was!
Tadeusz - 2009-04-30, 15:31

Kilka następnych fotek z przygotowań do wielkiej zabawy.
Tadeusz - 2009-04-30, 15:50

Prawdę mówiąc, zabawa trwa w najlepsze. Oto zdjęcie dokumentujące jedną z uroczystości, która dziesiaj miała miejsce. Podejrzewam, że będzie ich wiele. :wyszczerzony:
BiG Team - 2009-04-30, 16:00

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie. serwis nie może uporać się z awarią naszego bojlera z braku części do tych modeli / dysza palnika/ :evil: , chyba będziemy musieli kupić nowy :gwm co znacząco podniesie wartość kamperka :haha:
faro - 2009-04-30, 16:06

wyłączam się - bo chyba umrę ze zgryzoty że nas tam nie ma... :( :( :(

bawcie się dobrze!!! :hello :hello :hello

do zobaczenia w poniedziałek... :spoko

Aulos - 2009-04-30, 16:16

faro napisał/a:
do zobaczenia w poniedziałek...

To nie wracasz dzisiaj do domu? :placze2

Rockers - 2009-04-30, 16:20

no no zabawa już w najlepsze nie chce myśleć co będzie do wieczora :diabelski_usmiech zdjęcia super tylko tak dalej, a dla wyjaśnienia ja jutro tez mam imprezę na moim ogródku 76 urodziny mojego tatki :ok fajnie trafił zawsze w urodziny miał wolne, jako brzdąc zawsze je uwielbiałem bo zabierał mnie na pochód i dostawałem balony z helem, teraz dzieci mogą tylko pomarzyć :szeroki_usmiech
Aulos - 2009-04-30, 16:45

Rockers napisał/a:
fajnie trafił zawsze w urodziny miał wolne

Ja też fajnie trafiłem - na moje urodziny żona dyrektora piecze tort (mój dyrektor ma w tym dniu imieniny) :haha:

Tadeusz - 2009-04-30, 17:59

Kochani! Co tu się dzieje!
Rozłożyliśmy nasz wigwam rodzinny.
Arcadarka, WBobowski i ja przeszliśmy chrzest zlotowy karawaningu.pl. Oto fotki.

Tadeusz - 2009-05-01, 00:36

Wieczorkiem nazbierało się trochę fotek, bo i działo się dużo. Zjechało się nas co niemiara. Radości ze spotkania było tyle, że do rana chyba wytrzymamy!
Póki co, popatrzcie kochani na nas, skoro sami nie możecie tu być.

Tadeusz - 2009-05-01, 00:42

Nie sposób pominąć wszystkich dzisiejszych wydarzeń, stąd jeszcze porcja zdjęć.
Tadeusz - 2009-05-01, 00:45

A to ostatnie zdjęcie dzisiaj. Nie mogę sobie odmówić przyjemności zaprezentowania Ani, naszej nowej fanki kamperowej.
KOCZOR - 2009-05-01, 09:11

Wczorajsze integracje były tak intensywne, że Warkot baaaaardzo powoli budził się do życia.
Tak dzisiaj w okolicy godziny szóstej wyglądał kemping.

Anika - 2009-05-01, 11:21

hej hej.. widzę że świetnie się bawicie :wyszczerzony: Pięknie wyglądacie po przeskoczeniu z barw rasta w barwy narodowe :wyszczerzony: Chrzest udany widzę, tylko miny panów chyba jakieś lekko przestraszone - co oni wam tam dawali do picia?? :wyszczerzony: Bawcie się dobrze, wypijcie Dźin Dobry za nasze zdrówko!!
Buziaki wielkie dla wszystkich :spoko
Ania

Pawcio - 2009-05-01, 11:58

Warkot trwa ... :spoko
oliko - 2009-05-01, 12:59

Życzymy udanej zabawy. Obowiązki nie pozwoliły przyjechać. Pakujcie stosy zdjęć . Oglądamy tu w Norwegii na bieżąco zdjęcia i zazdrościmy. Pozdrawiamy wszystkich. :spoko
Tadeusz - 2009-05-01, 13:05

Anika napisał/a:
hej hej.. widzę że świetnie się bawicie :wyszczerzony: Pięknie wyglądacie po przeskoczeniu z barw rasta w barwy narodowe :wyszczerzony: Chrzest udany widzę, tylko miny panów chyba jakieś lekko przestraszone - co oni wam tam dawali do picia?? :wyszczerzony: Bawcie się dobrze, wypijcie Dźin Dobry za nasze zdrówko!!
Buziaki wielkie dla wszystkich :spoko
Ania

Dali nam do picia, a właściwie wlali do gardła jakiś taki szuwaks z pasty do butów, keczupu, musztardy i chili, że jeszcze nie możemy dojść do siebie. Musielismy to coś zneutralizować płynami o odpowiedniej mocy. Udało się! :wyszczerzony:

Anika - 2009-05-01, 14:40

brzmi równie ohydnie jak pewno smakowało Tadziu!!! wobec tego GRATULUJĘ bohaterskiego podejścia do chrztu i już się waszym minom na zdjęciach nie dziwię :haha:
Pawcio - 2009-05-01, 18:03

Oj dzieje się dzieje! :diabelski_usmiech
Rockers - 2009-05-01, 19:32

az mi zal ze nie napije sie z Wami DzinDobry choc u mnie impreza tez ok ale wcznie sie skonczyla, bawcie sie do rana pozdrawiam Roki
Aulos - 2009-05-01, 21:26

Chcielibyśmy tam być z Wami, ale nie dało rady. :( Och, jak żałujemy :gwm
Cieszymy się, że Wy się tak fajnie bawicie. Dzięki tym zdjęciom, czujemy się trochę jak byśmy tam z Wami byli :spoko

slajd - 2009-05-01, 21:51

Namiot stoi ... i co z tego?
slajd - 2009-05-01, 21:54

Wycieczka do browaru Warka
slajd - 2009-05-01, 22:07

Otwarcie Muzeum Karawaningu
Tadeusz - 2009-05-02, 07:44

Witajcie sobotnim rankiem. Jesteśmy pełni wrażeń. Piątek przyniósł atrakcje wodniackie, uroczystość otwarcia muzeum i występy artystów z repertuarem muzyki irlandzkiej i szkockiej (na ogół).
Dla braci turystycznie zakręconej był to dzień pełen wrażeń także ze względu na kontakty towarzyskie. Są tu przecież niemal wszystkie kluby karawaningowe i kamperowe.
Ileż radości i zgiełku dostarczyła uroczystość chrztu i pasowania na zlotowca karawaningu.pl. Wczoraj wzięli w niej udział prawie wszyscy camperteamowcy.
Była to wspólna zabawa jednej, fajnej rodziny turystów. Odwiedzamy się nawzajem, spędzamy razem sporo czasu i mamy wspólne tematy.

Pogoda jest wymarzona na taką imprezę. Prawie przez cały czas czyste niebo i tylko wieczory chłodne, nawet bardzo chłodne. Nasz namiot stoi jako zabezpieczenie na wypadek, gdyby jednak pogoda zechciała zrobić nam psikusa.

Nie umiem powiedzieć ile załóg z naszego klubu dojechało, bo wciąż dojeżdżają. Jest nas już kilkadziesiąt załóg i chyba tylko raport z recepcji dał by odpowiedź na to pytanie.

Myślę, że zobaczymy jeszcze wiele zdjęć, bo koledzy pstrykają.
Narazie pozdrawiamy Was, kochani i żałujemy, że nie ma Was z nami. :) :spoko

Tadeusz - 2009-05-02, 17:57

Pokażę teraz jak wyglądaliśmy z góry. W tym celu udałem się prawie na dach budynku.
Oto morze przyczep i kamperów.

Tadeusz - 2009-05-02, 18:29

Oto pamiątkowe zdjęcie przed ruchomą siedzibą zaprzyjaźnionej redakcji.
Kliknięte dwa razy, bo ujęcia różne. :wyszczerzony:

Pawcio - 2009-05-02, 20:27

Powoli nadchodzi widmo jutrzejszego rozstania, jednak ...
Pawcio - 2009-05-02, 20:33

cd ...
Tadeusz - 2009-05-03, 09:04

O godzinie 10.oo rozpoczyna się giełda. Zaraz pędzę robić fotki.
Póki co to kilka fotek wkleję teraz, bo wczorajszy dzień był bogaty w wydarzenia.

Tadeusz - 2009-05-03, 10:45

Myślę, że po powrocie koledzy będą mieli okazję poopowiadać o przebiegu zlotu i jego atmosferze. Ja zatem wkleję więcej fotek, jako ilustrację tych opowieści. :wyszczerzony:
Tadeusz - 2009-05-03, 15:37

Nasz namiot stał czekając na załamanie pogody. Nie doczekał się. I dobrze. Był jednak z nami i zapewniał nam komfort psychiczny. W razie czego znów uratowałby nas, tak jak w Kazimierzu i w Osówce.
Mimo pięknej pogody i tak spełnił pożyteczną funkcję, będąc widocznym dowodem naszej organizacji i przezorności.
Oto relacja zdjęciowa z wzorowej akcji zwijania i wyprawiania w drogę naszego rodzinnego wigwamu.
Przy okazji składamy podziękowanie naszym kochanym Pabemanom, Beatce i Pawłowi.
Przetransportowali namiot do Warki i przewiozą go do Pajęczna. DZIĘKUJEMY! :wyszczerzony: :spoko

Tadeusz - 2009-05-03, 15:43

Dalszy ciąg relacji.
Tadeusz - 2009-05-03, 15:54

I przyszedł czas pożegnań. Zrobiliśmy to tak po słowiańsku. Usiedliśmy przed podróżą.
Oto ostatnie chwile pięknego spotkania wszystkich zakochanych w przygodzie i włóczędze.

ARCADARKA - 2009-05-03, 16:41
witajcie :ok
musieliśmy trochę wcześnie wyjechać , ale opłacało się piesek trafił w dobre ręce super,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :haha:
nie ukrywam , że trochę było bania bania na spotkaniu w Warce :bigok , Gosia zabrała mnie na kajaki , ale cały czas mocno pracowała ja odpoczywałem bo mi się w głowie kołowało :evil: ,,,morska choroba,,, :haha:
kochani dzięki za miłe spotkanko już nabieram sił na Pajęczno :kwiatki:
buziaki :bukiet:

eler1 - 2009-05-03, 17:24

Fajna impreza :)
Tylko co poniektórzy bawią się wyśmienicie do samego końca ale szkoda że nie mieli siły i czasu po sobie zrobić porządku.
ps. była to jedyna grupa która pozostawiła taki porządek po sobie
Dziękujemy za miłe zapachy :evil:
Pozdrowienia z Warki :?

kimtop - 2009-05-03, 17:28

ARCADARKA napisał/a:
musieliśmy trochę wcześnie wyjechać ,

Bo musiałeś zwolnić miejsce dla mnie :haha: :haha:

Masz za to :kufel

kimtop - 2009-05-03, 17:39

Odnośnie tych woreczków ,to zgłosiliśmy Martesowi przy wyjeżdzie i miał to zaraz ktoś zabrać.
eler1 - 2009-05-03, 17:42

kimtop napisał/a:
Odnośnie tych woreczków ,to zgłosiliśmy Martesowi przy wyjeżdzie i miał to zaraz ktoś zabrać.
jutro właściciel kempingu ma je przenieść pod śmietnik zbiorczy ale my mieliśmy być i jesteśmy do jutra :roll: dzięki
ARCADARKA - 2009-05-03, 17:46

[quote="kimtop"]
ARCADARKA napisał/a:
musieliśmy trochę wcześnie wyjechać ,

Bo musiałeś zwolnić miejsce dla mnie :haha: :haha:

Masz za to :kufel [/quote

dla was zawsze miejsce zwolnię i nie trzeba piwka :haha:
pozdrawim cieplusio :bigok

MariuszB - 2009-05-03, 17:47

A my z Ginem, Crazy Jackiem i Dr.Bigem a także pięknięjszymi połowami nadal cieszymy się pobytem nad Pilicą :)
Tak nam się spodobało, że chyba pociągniemy do przyszłego weekendu :bigok
Na kempingu zostało poza nami zostało już tylko kilka kamperów.

Ps. podsumowanie imprezy za jakiś czas :ok

ARCADARKA - 2009-05-03, 17:48
eler1 napisał/a:
Fajna impreza :)
Tylko co poniektórzy bawią się wyśmienicie do samego końca ale szkoda że nie mieli siły i czasu po sobie zrobić porządku.
ps. była to jedyna grupa która pozostawiła taki porządek po sobie
Dziękujemy za miłe zapachy :evil:
Pozdrowienia z Warki :?

masz rację to brudasy :shock: nie posprzątali po sobie :evil: , pamiętajcie żeby było to poraz ostatni :gwm nie wolno tak :evil:

wiesiek t - 2009-05-03, 20:31

witajcie
zlot ogólnie OK wiadomo porządki po sobie trzeba zrobić bo nas wiecej nie zaproszą.
zdjecia jakie fajne,ale mam wrażenie jak by było B dużo kamperów i tylko około
dwadzieścia osób.
Pozdrawiam wszystkich

patryś - 2009-05-03, 23:49

Niestety też to zauważyłem tak jest na każdym zlocie :(
Tolo-Digli - 2009-05-04, 06:48

eler1 napisał/a:
jutro właściciel kempingu ma je przenieść pod śmietnik zbiorczy
To może pomyśli o tym aby rozstawić kosze po całym terenie a te worki ze śmieciami trzeba dodać że sami ustawiliśmy po posprzątaniu nikt za nas nie sprzątał terenu a to było jedyne miejsce wolne do ustawienia ich wypadło obok elerka za co przepraszamy :)
Tadeusz - 2009-05-05, 19:36

Kochani!
W czasie zlotu starałem się jak umiałem zapewniać bieżący serwis dla naszych nieobecnych koleżanek i kolegów. Po powrocie miałem nadzieję poczytać o Waszych odczuciach, znaleźć troszkę wspomnień i pozlotowych pogaduszek. Liczyłem również na ciekawe zdjęcia.
Wraz z Rysiaczkiem, Piotrem, Yabulonem, Jędrkiem 101 i innymi kolegami z karawaning.pl staraliśmy się rozruszać lokomotywkę integracji naszego środowiska.
Fajnie by było jeszcze troszkę powracać do tych chwil i troszkę o zlocie pogawędzić.
Parę fotek też chętnie bym obejrzał. :) :spoko

Dla przykładu daję fotkę naszych dzieciaczków. :wyszczerzony:

wbobowski - 2009-05-06, 00:34

wiesiek t napisał/a:
...ale mam wrażenie jak by było B dużo kamperów i tylko około
dwadzieścia osób

Kochany wiesiek t
Ja tam widzę na zdjęciach dużo więcej osób niż Ty dostrzegłeś, ale... kto boni Ci wstawiać tu zdjęcia tych, których Ty oczekujesz...
Powiem więcej, bardzo chętnie je tu obejrzymy.

gino - 2009-05-06, 06:52

emocji na zlocie bylo bardzo wiele... :)

widac bylo uwielbienie w oczach...FANEK..dla naszego PAPY ...

byly rowniez bardzo ozywione dyskusje na temat TANGA

wieczorkiem..bylo tez troche...ZAZDROSCI / Robercik..uwazaj z tym chlebkiem :haha:

oczywiscie wszystkie podpisy prosze brac jak MARTESIK.... z...''PRZYMRUZENIEM OKA''
:bigok

co tu duzo gadac...fajnie bylo...

jeszcze raz DZIEKUJE SASQ I MARTESIKQ

A PARE FOTEK WIECEJ JEST TUTAJ..
http://picasaweb.google.pl/gino.garbersi

MariuszB - 2009-05-06, 09:23

Jeszcze kilka fotek...
KOCZOR - 2009-05-06, 14:12

Ja też popełnię odrobinkę zdjęć z Warkotu. Troszkę później niż poprzednicy, ale i zajęć po powrocie miałem co niemiara. Atmosfera na Zlocie była fantastyczna, bawiliśmy się znakomicie. Szkoda, że zdjęcia nie oddają w stu procentach jakości Zlotu (to trzeba było przeżyć osobiście), ale nieobecni muszą się zadowolić namiastką, jaką są fotki i żałować, żałować, żałować....
Zacznę od obozowego życia

KOCZOR - 2009-05-06, 14:25

Otwarcie Muzeum było przygotowane profesjonalnie, wyraźnie widać serce włożone w pracę nad tym projektem.
Jeszcze raz, kolejny raz gratulacje dla pomysłodawców i wykonawców. :kwiatki:
Mamy wszyscy nadzieję, że eksponatów będzie rok rocznie przybywać, a tłumy odwiedzających będą tworzyć kolejki przed wejściem. :bigok

KOCZOR - 2009-05-06, 14:47

W czasie Zlotu mieliśmy niekłamaną przyjemność uczestniczyć w koncercie, a właściwie świetnie poprowadzonej imprezie, której głównym elementem był koncert muzyki irlandzkiej.
Było dużo śmiechu i zabawy, a dzięki bezpośrednio przy scenie położonemu punktowi gastronomicznemu, można było przy okazji zaspokoić pragnienie i zniszczyć "głoda". :szeroki_usmiech

KOCZOR - 2009-05-06, 15:00

Koczorka wpadła na pomysł, żeby w trakcie ogólnej imprezy wręczyć nagrody w zabawie na najfajniejszą minę Lusowa. A niech inni widzą, jacy wyluzowani i zakręceni są członkowie CT.
Przemianowaliśmy zabawę w Konkurs Stańczykowej Maski i
tytuł Mistrza Maski zdobył Papa Tadeusz,
I Wicemistrza - nieobecny na Zlocie MirekM,
a II Wicemistrza - Rafalcho.
Nagrody w postaci antałków piwa zostały wręczone, a nominacje opatrzone odpowiednim aplauzem. :puchar

KOCZOR - 2009-05-06, 15:10

W trakcie Zlotu trudno było znaleźć chwilę na kontemplację otoczenia kempingu... jednak udało się nam na moment wyrwać z obozu.
Kemping położony jest wspaniale, tuż nad Pilicą. Wystarczyło kilka minut spaceru, aby odnaleźć ciszę i spokój, usiąść nad brzegiem rzeki i podziwiać piękno natury.

Pawcio - 2009-05-06, 15:58

KOCZOR napisał/a:
Jacek w roli Śniadaniowego Kucharza Jajecznicowego Krupówek.JPG

Qurde Koczor- tego zdjęcia nam brakowało! Zupaj jajeczna! :haha:

KOCZOR napisał/a:
On nigdy nie poddaje się utartym standardom...

:brawo Święte słowa- Człowiek Orkiestra.

Tadeusz - 2009-05-06, 16:12

Moi drodzy, daliście bardzo piękne zdjęcia! Miło popatrzeć jeszcze raz na migawki ze zlotu, ale też na krajobraz nadpilicki i otaczającą przyrodę.
Ja proponuję kilka fotek o tematyce dziecięcej. O nasze pociechy na zlocie również zadbano. Urządzono zabawy, gry i zawody z nagrodami. Nie nudziły się nasze pociechy ani trochę.
A tak nasza dzieciarnia zlotowała. :)

Tadeusz - 2009-05-06, 16:21

Jeszcze motyw dziecięcy.
Tadeusz - 2010-04-20, 17:51

Minął prawie rok. Obejrzałem od nowa zdjęcia z ubiegłorocznego zlotu i...już przebieram nogami.
Martes znów przygotował furę atrakcji dla nas i dla dzieciaków.
Nie mogę również doczekać się spotkania z wieloma Koleżankami i Kolegami.

Już wyobrażam sobie ile zdjęć napstrykam. Oby tylko klisza nie skończyła się za szybko! :wyszczerzony:

gino - 2013-07-17, 20:28

sorki za odświeżanie starego kotleta...
ale...
kurde..jaki to był fajny zlocik ;)
looknijcie na fotki od pierwszej strony :spoko

MILUŚ - 2013-07-17, 20:58

Wielu już nie ma wśród nas...........na własna prośbę :chytry
ekosmak.dabrowska - 2013-07-17, 21:48

gino napisał/a:
sorki za odświeżanie starego kotleta...
ale...
kurde..jaki to był fajny zlocik ;)
looknijcie na fotki od pierwszej strony :spoko

Dżin Dobry i jajeczniczka poranna i wino do niej potrzebne. I te brzuchy, co bolały ze śmiechu.
I ludzie co mniej aktywni są ostatnio. Krupówki piękniejsze niż w Zakopanem. Fajnie było.
Może można coś zrobić by kontynuować te klimaty. :spoko