Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

WARKOT 2009 - PODZIĘKOWANIA DLA NASZYCH ORGANIZATORÓW WARKOT 2009

czarna_mamba - 2009-05-03, 20:12
Temat postu: PODZIĘKOWANIA DLA NASZYCH ORGANIZATORÓW WARKOT 2009
KOCHAN NASI ORGANIZATORZY MARTESIKU i SASIKU

w imieniu Louisa i moim chciałam Wam podziękować za cudowny zlot. Mnóstwo wrażeń jakie nam zaserwowaliście przez te trzy dni da nam siłę na zmaganie z rzeczywistością jeszcze wtedy gdy spadnie pierwszy śnieg. Jesteśmy z Was dumni i cieszymy się, że jesteście naszymi przyjaciółmi. Mogliśmy płynąć Pilicą rzeką o której piszą wiersze, wygrzewać się w słońcu pierwszych dni majowych i mieć wokół siebie wszystkich, których obecność daje nam bezpieczeństwo.
Już jesteśmy w domach ale jeszcze ciągle z Wami.

I jeszcze dziękujemy, że mogliśmy poznać innych zakręconych pozytywnie z przyczepkami z tyłu. To fajowo mieć tylu zakręconych braci,

buziaki dla :bukiet: wszytkich i cudownego wieczoru

Mambolouisy :bukiet:

rafalcho - 2009-05-03, 20:28

Witam

Dołączam się do tych gorących podziękowań.

:bigok

Skorpion - 2009-05-03, 20:35

Ja i moja resztak ,ktora byla semna na zlocie chcemy podziekowac wszystkim ORAGNIZATOROM wszytskim zakreconym kamperowca i karawninowca za tak wspanialy zlocik.Wszystkim razem i z osobna DZIEKUJEMU :brawo :brawo :admin :lovban: :gratulacje :dobrarob :polska :super :band: :tuba: :gra: :gitarra: :drum: :pifko :pifko :pifko :brawo: :pifko
prezesuu - 2009-05-03, 20:36

czarna_mamba, a z bańki chcesz??? :helm
Za takie słowa Ci się należy. Lunę Ci do bańki przy najbliższym spotkaniu.
Zlocik naprawdę wart pochwał i duże buzi dla całej ekipy. :spoko :hello

AUTOJUR - 2009-05-03, 20:40

Dołączam się też :bigok :bigok
Pawcio - 2009-05-03, 20:53

Pabemana również DZIĘKUJE Martesikowi i Sasikowi za wspaniały zlot ! Jesteście super goście! :kwiatki:
W muzeum jest na co popatrzeć, program rozrykowy super, atmosfera ekstra a chwilowy brak elektronów się nie liczy!

Jednocześnie należą się podziękowania wszystkim przybyłym załogom- kamperowcom, karawaningowcom, motocyklistom i namiocikowcom oraz odwiedzającym nas mieszkańcom Warki, którzy z ogromną ciekawością podpatrywali nasze zlocikowe życie . :spoko

Dziękujemy i czekamy na jeszcze! :diabelski_usmiech

tadek - 2009-05-03, 21:07

Serdeczne podziękowanie dla Rafała i Martesa. Wypoczęliśmy, poznaliśmy fajnych ludzi, wywrzeszczeliśmy się przy ognisku, a w uszach jeszcze brzmią piosenki Kapeli Spod Stołu z wczorajszego wieczoru(dzisiejszego ranka). :brawo
eeik - 2009-05-03, 21:46

My również dołączamy do serdecznych podziękowań za tak wspaniałą imprezę.

Przede wszystkim organizatorom oraz wszystkim którzy tę cudną atmosferę stworzyli.

Dziekujemy :wyszczerzony:

DARO - 2009-05-03, 21:59

Przekonaliśmy się ,że wareckie piwo najlepiej smakuje w klimatycznych karawaningowych cycepoboksach , przy pogawędkach i we wspaniałym ,sprawdzonym towarzystwie . Było baaardzo wesołoi i za te wszystkie wrażenia serdecznie dziękujemy ! Marcinie i Rafale z całą ekipą ....gratuluję pomysłu i fantastycznego miejsca :)
papamila - 2009-05-03, 22:08

nam równie miło jechało się do domku,bo myślami byliśmy ciągle z wami,za co organizatorom i wszystkim przybyłym z bliska i daleka bardzo dziękujemy :roza: do następnego zlotu :spoko
wbobowski - 2009-05-03, 23:22

Marcinku, Rafale... już wyżej wszyscy oceniali Waszą pracę i jej efekty. Dzięki serdeczne, ale dodatkowe wspaniałe efekty to integracja, do jakiej nie można było nawet się zbliżyć przez 2 lata korespondencji na forach.
Tolo-Digli - 2009-05-04, 06:51

Było cudnie dziękujemy :mrgreen:
kimtop - 2009-05-04, 07:11

Kurczę,wszyscy już wszystko napisali.
Ja mogę tylko podpisać się pod tym obyma ręcyma :bigok

DI STEFANO - 2009-05-04, 07:15

Serdeczne dzięki.
Pobyt u Was pozwolił nam na inne postrzeganie organizacji takich form wypoczynku.
Trzymajcie tak dalej.
Pozdrowienia z P.K.W.Ł
Małgorzata i Stefan( Di Stefano )

martes - 2009-05-04, 07:24

To ja z Rafałem serdzecznie Wam dziękuję....
mymlon - 2009-05-04, 07:31

My również dziękujemy organizatorom za całość Warkotu 2009 :bukiet: :brawo: . Dziękujemy również braci CamperTeam :logo: za miłą atmosferę :pifko : . Do zobaczenia na :camp:
garbatamilka - 2009-05-04, 08:43

Ja także przyłączam się do podziękowań. Dobra robota !!! Szkoda tylko, że do roboty trzeba było dzisiaj iść, bo jeszcze by się z Wami posiedziało. Do zobaczenia w Pajęcznie, mam nadzieję :spoko
CrazyJack - 2009-05-04, 09:23

Dobrze prawi Garbata :ok

Gdyby nie ta praca to zostaje miesiąc !!! Było tak cudownie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

Martesiku, Rafale organizacja była na najwyższym europejskim poziomie :!:

gino - 2009-05-04, 11:31

ehhh....zycie.... :bigok
bylo tak fajnie..ze wrocilismy dopiero...dzisiaj..

dzieki za wszystko!!
bylo super... :bigok

slajd - 2009-05-04, 11:34

To świetnie, że organizacją Zlotów zajmują się zawodowcy, WY do nich też NALEŻYCIE !!! :bukiet:
Zlot był wspaniały, dziękujemy za możliwość w nim uczestniczenia :roza:

bakiM - 2009-05-04, 15:40

Marcinie i Rafale, bardzo ładnie prezentują się moje Volkswageniki i Dethleffs Beduin. Dzięki, że tyle serca wkładacie w to muzeum.

Pozdr.

EBRP670 - 2009-05-04, 16:01

My również przyłączamy się podziękowań .Było O.K.
MariuszB - 2009-05-04, 18:37

A ja chciałem podziękować za podziękowania i sam również podziękować :wyszczerzony: ... np. Martesowi za przewiezienie mnie Gazem "na gazie" z zasilaniem gazowym :haha:

Poniżej grupen foto z wczorajszych urodzin Gino :bukiet:

PS. Aktualnie na Kampingu nad Pilicą zostały 4 kampery...
PS2. Dzisiejszy spływ kajakowy naprawdę udany :haha:
PS3. Tak już poważnie- wielkie THX dla Martesa i Sas'ka. Kawał dobrej roboty odwalony i było to widać na każdym kroku. :kwiatki:

BaWa - 2009-05-04, 19:18

Chłopaki super impreza........ dzięki wielkie!!!! było wspaniale !! Kochamy Was :diabelski_usmiech
KOCZORKA - 2009-05-04, 20:21

Załoga Koczorki też bardzo gorąco dziękuje Marcinkowi i Rafałkowi za Ich trud i świetnie wykonaną robotę. :bukiet: :bukiet:
Zlot był SUPER!!!! :bigok :bigok
Muzeum budziło nasz zachwyt, a widok maluszka z przyczepką, rozbudziło wspomnienia.
Też kiedyś takim składzikiem pomykaliśmy. :szeroki_usmiech
Kemping bardzo duży, bardzo ładny, jedzonko w knajpeczce pychota.
Ludziska jak zwykle kochane, bawiliśmy się wyśmienicie :pifko2 :hura i tylko ogromnie żal było wyjeżdżać. :placze2
A jajeczniczka Prezesuu :slinka: ,,,oj zjadłoby się, oj zjadło.
Jeszcze raz ogromne dzięki dla Was wszystkich odlotowych, odjazdowych i zakręconych miłośników kamperingu i karavaningu. :bukiet: :bukiet:

Krystian - 2009-05-04, 22:35

Rafale Marcinie dziękujemy.
Było sympatycznie, bardzo nam się podobało.

TomekW - 2009-05-04, 22:47

Martes i Rafał, chapeau bas za organizację zlotu! Nawet pogodę udało się Wam załatwić. Tylko czasu zabrakło...
A eksponaty w muzeum - palce lizać! Niech się stadko powiększa, dobry początek już jest. Kto pierwszy, ten lepszy :-P

Sylwiuu - 2009-05-04, 23:15

Ja również dziękuję wszystkim za super zabawę :) i do ZOBA ! :)
bonusik - 2009-05-05, 13:35

Marcin i Rafał....wieeelki szacun i podziękowania za dobrze wykonaną robotę..
:dobrarob :dobrarob :gratulacje :gratulacje
Nawet załatwiliście ładną pogodę(podejrzewam jakieś konszachty.. :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech albo co najmniej znajomości u wiadomo Kogo :szeroki_usmiech )
Mimo,że bylismy niestety krótko i był to nasz pierwszy zlocik odczulismy tą wspaniałą niepowtarzalną atmosferę :ok
Mam nadzieję,że wkrótce się spotkamy... :spoko

koko - 2009-05-05, 17:04

Co tu dodać dzieki dzieki Wielkie Dzieki
Konrad ze Stasią

bchantal - 2009-05-05, 19:51

My roniez dziekujemy organizatorom za wspaniala impreze :kwiatki:

Plac ? superowo !!!!!!!!!!
Kamperowicze? superowo!!!!!!!!!!!

Warto bylo jechac tyle godzin.

Wröcimy napewno

lidka i hans

dr.big - 2009-05-05, 20:04

Super zlot, dzieki Organizatorom, naprawde warto bylo przejechac te kilkaset kilometrow :) .
martes - 2009-05-07, 08:05

Jeszcze raz bardzo dziękujemy ... Dla tak wspaniałych zlotowiczów warto był zmniejszyć ilość snu :wyszczerzony:
Pozdrawiam Wszystkich

Dziabong - 2009-05-07, 11:14

Ja także przyłączam się do podziękowań. Dobra robota, Dziabong pozostał smutny bo oberwał kamieniem od "nocnego tajemniczego wielbiciela inaczej".
eler1 - 2009-05-07, 20:35

martes i sas gratulacje strzał w dziesiątkę trzymaj martes tak dalej choć cena była za niska co niektórym wodo sodowa do głowy uderzyła :mrgreen:
KOCZORKA - 2009-05-08, 09:59

eler1 napisał/a:
choć cena była za niska co niektórym wodo sodowa do głowy uderzyła :mrgreen:

Cena była OK!. :bigok
Starczyło na wiele pyszniutkiego piwka WARKA. :slinka: :slinka: :slinka:
Elerku, a Ty to wodę sodową piłeś?? :shock:

louis_cypher - 2009-05-08, 11:15

KOCZORKA napisał/a:
Elerku, a Ty to wodę sodową piłeś?? :shock:

Eler się raczej szaleju opił w Warce :haha: , jak nie stanie pod śmietnikiem to cena nie odpowiada.
Jak mówią jeden choduje znaczki inny zbiera rybki :bigok

eler1 - 2009-05-10, 10:22

serdeczne podziękowania dla Rafała i ekipy sprzątającej za szybką reakcję :kwiatki:

ps. podziękowanie dla Tadeusza za zrozumienie :kwiatki:

kubak - 2009-05-13, 08:39

MARES ---> Wielkie podziękowanie na Gazie.

SZACUN

P.S. Naszemu Gazowi tak się podobało, że nie chciał się nigdzie ruszać, ale po tym jak udał się nam go przekonać, że jeszcze do Was wrócimy, dostojnie domruczał do Lublina.