|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Kemping Pod Lasem-zniżka 20% dla wszystkich CamperTeam'owców
sasquatch - 2009-05-14, 23:48 Temat postu: Kemping Pod Lasem-zniżka 20% dla wszystkich CamperTeam'owców Chciałbym polecić kemping - położony jest pomiędzy zabytkowym zamkiem w Bolkowie, a ruinami zamku Świny, w malowniczej dolinie na obrzeżach lasu.
Spokojne, rodzinne pole biwakowe otoczone jest drzewami, przez które przepływa strumyk
Bolków jest malowniczą miejscowością, której największą atrakcją turystyczną jest zamek i wiele innych zabytków średniowiecznej architektury. Piesze szlaki turystyczne, które dają możliwość uprawiania wycieczek rowerowych i pieszych.
Obecnie 95% gości to Holendrzy!!! Naprawdę dobre miejsce!!!
Tutaj namiary: http://camperpark.pl/main...y=50.933192&z=8
i strona kempingu: http://www.campingpodlasem.pl
NAJWAŻNIESZE!!! Na hasło [...] uzyskacie 20% rabatu na usługi na tym kempingu. I teraz pytanie - jakie to hasło powinno być? Camperteam? Kamper moja wolność? Kamperowanie to jest to?
Zapraszam do podawania propozycji na najfajniejsze hasło do rabatów.
JaWa - 2009-05-15, 11:12
Hasło - Najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odzew - Zuzanna lubi je tylko jesienią
bonusik - 2009-05-15, 11:28
Hasło-Bociany włażą na ściany
Odzew-Żyrafy włażą do szafy...
garbatamilka - 2009-05-15, 15:19
Hasło: Przyjechałeś osobówką? Co to za maniera?
Odzew: W tak piękne okoliczności przyrody, przytargałem kampera!!!
eler1 - 2009-05-15, 15:25
sasquatch napisał/a: | NAJWAŻNIESZE!!! Na hasło [...] uzyskacie 20% rabatu na usługi na tym kempingu. I teraz pytanie - jakie to hasło powinno być? Camperteam? Kamper moja wolność? Kamperowanie to jest to? | CamperPark Sami Swoi
zibi - 2009-05-15, 22:58
najłatwiejszym hasłem będzie : "TO JA"
sasquatch - 2009-05-17, 22:50
Podawajcie propozycje - zrobimy ankietę a ten, którego hasło wygra ma dożywotnio darmowy pobyt na tym kempingu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCZORKA - 2009-05-17, 23:15
Sasiku , kemping jest śliczny, zadbany, taki prawdziwie rodzinny.
Dzięki za pokazanie go, bo będąc w tych stronach nie omieszkam się na nim zatrzymać.
Lubię w podróży odpoczynek w takim zacisznym miejscu.
A moja propozycja na hasło:
CamperTeam kocha las.
Pozdrówka.
gino - 2009-05-17, 23:34
a moze...
od SASA do LASA
wbobowski - 2009-05-18, 02:25
Dla mnie najprostszym sposobem na rabat powinna być karta klubowa CamperTeam.
StasioiJola - 2009-05-18, 10:14
Włodziu - 120% racji !!!!!
sasquatch - 2009-05-21, 13:47
A jak czasami po drodze zgubisz kartę? I dlaczego dyskryminować forumowiczów w stosunku do klubowiczów? (właściwie to ja bym też zniżki nie dostał ). Dlatego chyba hasło "mówione" jest wygodniejsze. Nawet ja zapomnisz to można do kogoś zadzwonić i porposić o odświeżenie pamięci. Może najprostsze - CamperTeam.pl ? To "Od Sasa do Lasa" jest też niesamowite. Szczególnie że to kemping Pod Lasem
sasquatch - 2009-05-31, 15:56
ostatecznie - zniżka na hasło "camperteam.pl"
|
|