Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Kemping Pod Lasem-zniżka 20% dla wszystkich CamperTeam'owców

sasquatch - 2009-05-14, 23:48
Temat postu: Kemping Pod Lasem-zniżka 20% dla wszystkich CamperTeam'owców
Chciałbym polecić kemping - położony jest pomiędzy zabytkowym zamkiem w Bolkowie, a ruinami zamku Świny, w malowniczej dolinie na obrzeżach lasu.

Spokojne, rodzinne pole biwakowe otoczone jest drzewami, przez które przepływa strumyk

Bolków jest malowniczą miejscowością, której największą atrakcją turystyczną jest zamek i wiele innych zabytków średniowiecznej architektury. Piesze szlaki turystyczne, które dają możliwość uprawiania wycieczek rowerowych i pieszych.

Obecnie 95% gości to Holendrzy!!! Naprawdę dobre miejsce!!!

Tutaj namiary: http://camperpark.pl/main...y=50.933192&z=8

i strona kempingu: http://www.campingpodlasem.pl

NAJWAŻNIESZE!!! Na hasło [...] uzyskacie 20% rabatu na usługi na tym kempingu. I teraz pytanie - jakie to hasło powinno być? Camperteam? Kamper moja wolność? Kamperowanie to jest to?

Zapraszam do podawania propozycji na najfajniejsze hasło do rabatów.

JaWa - 2009-05-15, 11:12

Hasło - Najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odzew - Zuzanna lubi je tylko jesienią

:ok

bonusik - 2009-05-15, 11:28

Hasło-Bociany włażą na ściany
Odzew-Żyrafy włażą do szafy...

:haha:

garbatamilka - 2009-05-15, 15:19

Hasło: Przyjechałeś osobówką? Co to za maniera?
Odzew: W tak piękne okoliczności przyrody, przytargałem kampera!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eler1 - 2009-05-15, 15:25

sasquatch napisał/a:
NAJWAŻNIESZE!!! Na hasło [...] uzyskacie 20% rabatu na usługi na tym kempingu. I teraz pytanie - jakie to hasło powinno być? Camperteam? Kamper moja wolność? Kamperowanie to jest to?
CamperPark :) :) :) Sami Swoi :) :) :)
zibi - 2009-05-15, 22:58

najłatwiejszym hasłem będzie : "TO JA"
sasquatch - 2009-05-17, 22:50

Podawajcie propozycje - zrobimy ankietę a ten, którego hasło wygra ma dożywotnio darmowy pobyt na tym kempingu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCZORKA - 2009-05-17, 23:15

Sasiku :bigok , kemping jest śliczny, zadbany, taki prawdziwie rodzinny. :bukiet:
Dzięki za pokazanie go, bo będąc w tych stronach nie omieszkam się na nim zatrzymać.
Lubię w podróży odpoczynek w takim zacisznym miejscu. :bigok

A moja propozycja na hasło:

CamperTeam kocha las.

Pozdrówka. :spoko

gino - 2009-05-17, 23:34

a moze...
od SASA do LASA
:bigok

wbobowski - 2009-05-18, 02:25

Dla mnie najprostszym sposobem na rabat powinna być karta klubowa CamperTeam.
StasioiJola - 2009-05-18, 10:14

Włodziu - 120% racji !!!!! :szeroki_usmiech :spoko
sasquatch - 2009-05-21, 13:47

A jak czasami po drodze zgubisz kartę? I dlaczego dyskryminować forumowiczów w stosunku do klubowiczów? (właściwie to ja bym też zniżki nie dostał :lol: ). Dlatego chyba hasło "mówione" jest wygodniejsze. Nawet ja zapomnisz to można do kogoś zadzwonić i porposić o odświeżenie pamięci. Może najprostsze - CamperTeam.pl ? To "Od Sasa do Lasa" jest też niesamowite. Szczególnie że to kemping Pod Lasem :lol:
sasquatch - 2009-05-31, 15:56

ostatecznie - zniżka na hasło "camperteam.pl"