Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

VI zlot CT PAJĘCZNO 15-17.05.2009 - Podziękowania za organizację zlotu w Pajęcznie!

BaWa - 2009-05-17, 18:03

My również bardzo dziękujemy Halince i Januszowi oraz Ani i Pawłowi :bylo super!!! :roza: :roza: :roza:

DZIĘKUJEMY
MAREKH - 2009-05-17, 18:20

DZIĘKUJEMY-Wam wszystkim za wspaniałą atmosferę,zabawę i humor.Dla Janusza i jego całej rodzinki-wieki szacunek.Tadeuszkowi i Małżonce niskie ukłony.
pozdrowienia od "starszego pana".

gino - 2009-05-17, 18:25

noooo....kochani... :bigok
to bylo TO :!: :!: :!:
TADZIU..JANUSZ...I WASZE
/ale troche tez NASZE :mrgreen: / KOCHANE DZIEWCZYNY...
dziekujemy ...
BYLO SUPER :bukiet:

DARO - 2009-05-17, 18:54

Serdecznie dziękujemy za bardzo udany zlot , gratuluję świetnego pomysłu na integracje i wspaniałą organizację . Wielki szacunek dla całej ekipy organizatorów . CT rośnie w siłę :)
Pozdrawiam :spoko

AUTOJUR - 2009-05-17, 19:04

Było suuuuuuuuuuuuuuuper :bigok
jacek stec - 2009-05-17, 19:09

Gratulujemy organizacji,dziękujemy-bawiliśmy się wybornie
prezesuu - 2009-05-17, 19:10

Wszystkim, którzy szykowali i organizowali, byli i bałaganili, tańczyli i kurzyli, strusie jajo jedli i DżinDobry pili, bardzo, bardzo dziękuję za relaks. :spoko
Już czekam na kolejne spotkanie z Wami. :helm

BiG Team - 2009-05-17, 19:19

Dołaczamy się do podziękowań, było suuuuuper, Dotarliśmy szczęśliwie do domciu, Tadzia i Halszkę pilotowaliśmy do Kowar i oddaliśmy pod opiekę Eli i Andrzeja. Jeszcze raz wielkie dzięki :bukiet: :bukiet: :bukiet:
eeik - 2009-05-17, 19:28

My również teraz dotarliśmy do domku.

Również serdecznie dziękujemy i tutaj chcę napisać , że popełniłam straszną rzecz

nie ucałowałam na pożegnanie Janusza i Halinki hmmmmmmmmm bo jak się przyszłam żegnać to temat zboczył na błoto :diabelski_usmiech
dlatego tutaj dziękuje, całuję i jeszcze raz składam gratulacje babci i sypiającemu z babcią :bukiet:

Dziękuję organizatorom i pomocnikom za trud

i dziękuję Wam wszystkim za przemiłe towarzystwo.

Już tęsknimy za Wami

GOSIAARCADARKA - 2009-05-17, 19:42

My też już w domku. Było zajefajnie, superowo i odlotowo. Wszystkim, którzy włożyli całe swoje serduszka w organizację i nie tylko wielkie podziękowania i szacunek za trud i cudowny zlot. Pozdrawiam również wspaniałych, zakręconych zlotowiczów a przede wszystkim ucałowania dla "teściów" Yukiego. Jesteście cudowni. Dbajcie o synową. :roza: :roza: :roza: :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:
Sylwiuu - 2009-05-17, 19:50

Ja również dziękuje wszystkim za fajny zlot i jeszcze raz dziękuję Rockers'om za znalezienie mojego telefonu pod sceną :) Dzięki wielkie :) )))))))
Pozdr. Sylwiuu :p

czarna_mamba - 2009-05-17, 19:52

Było cudownie! Dziękujemy wszystkim organizatorom i uczestnikom!

Już chcemy jeszcze raz !!! :elegant

:hello :food :food :band: :band: :tulimy: :tulimy: :hello

Krystian - 2009-05-17, 19:55

Udany zlot, doceniamy wysiłek organizatorów, dziękujemy.
Wielkie dzięki dla CZŁOWIEKA - ORKIESTRA czyli Mirkowi Kalininowi a piątkowy koncert Camperbandu był fantastyczny.

Pawcio - 2009-05-17, 20:01

Pabemana również dołącza się do podziekowania dla organizatorów pajęczańskiego zlotu. :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Powiemy nieskromnie:

BYŁO MAŁO I PROSIMY O JESZCZE! :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Dembomen - 2009-05-17, 20:02

Hej!
Dzięki za super zabawę, właśnie dotarliśmy do domku cali, jeszcze raz dzięki! :spoko
Hej!

Rockers - 2009-05-17, 20:16

Było superowo, szkoda że tak krótko chętnie przesiedział bym z Wami i cały tydzień :diabelski_usmiech
Sylwiu bardzo się cieszę że mogliśmy pomóc i że tak szybko znalazł się właściciel ładnej komóreczki oby Ci długo służyła i więcej nie uciekała :szeroki_usmiech pozdro :spoko

BODEK - 2009-05-17, 20:27

Dziękujemy organizatorom, szczególnie Januszowi i Tadeuszowi za wspaniałe chwile podarowane nam w Pajęcznie. Niestety jutro trzeba wracać do prozy dnia codziennego. Serdecznie pozdrawiamy
Grażynka i Bodek

KOCZORKA - 2009-05-17, 21:09

Koczorki też przyłączają się do podziękowań. :bukiet:
Było odlotowo, odjazdowo, atmosferka niesamowita, zabawa przednia, jedzonko pychotka. :ok
Kochani, byliście fantastyczni, dziękujemy Wam za doskonały humor i wspólną zabawę. :bukiet:
Januszkowi dziękujemy za ZLOT, który przerósł nasze oczekiwania. :bukiet:
Przygotował wszystko perfekcyjnie i ciągle byliśmy zaskakiwani coraz to nowymi niespodziankami. :bigok
Janusz było SUPER!!!! DZIĘKI!!! :bukiet:
Dziękujemy także Jego piękniejszej połóweczce Halince za Jej piękny głos i piosenki porywające za serce.
Jestem Twoją fanką!!! :bukiet:
Buziaczki dla Was wszystkich kochani. :bukiet: :bukiet:

Skorpion - 2009-05-17, 21:12

Ja i moja cala zaloga BARDZO BARDZO dziekuje Wszystkim organizatorom wspolnie i kazdemu z osobna.DZiekujemy bylo wspaniale chcemy aby jeszcze bylo tak :bukiet: :kwiatki: :roza: :band: :tuba: :gra: :gitarra: :hura :hura :drum: :pifko2 :pifko :brawo :brawo :admin :lovban: :trzymaj :gratulacje :gratulacje :Kwiatuszki: :Kwiatuszki:
Bystrzaki - 2009-05-17, 21:18

My także zglaszamy swój szczęśliwy powrót do domu, po wspaniałym zlocie w Pajęcznie .
Dziękujemy Halince, Januszowi i Pawłowi za super organizację :bukiet:
Już piszemy się na następny :lol:

Kamperfan - 2009-05-17, 21:21

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO :spoko .
jolcia777 - 2009-05-17, 21:31

Dziękujemy Wam wszystkim, kochani, za cudne chwile wspólnie spędzone w Pajęcznie. Organizatorom szczególne podziękowania za trud włożony w organizację! :dobrarob
Do zobaczenia! :spoko

Elwood - 2009-05-17, 21:33

I my serdecznie dziękujemy organizatorom i uczestnikom za wspaniałe przeżycia. Jesteście cudowni
Gregor - 2009-05-17, 21:47

:spoko Dziękujemy organizatorom za super zabawę, wspaniałą atmoswerę. :spoko
:spoko Mimo iż zaczynamy swoją przygodę z camperem jesteśmy pod wielkim wrażeniem jakimi wspaniałymi ludzmi są camperowcy i caravaningowcy. :spoko
Do zobaczenia w Borkach.

StasioiJola - 2009-05-17, 21:55

Dziękujemy Halince i Januszowi, oraz Wszystkim tym którzy pomagali im w organizacji tego zlotu za ich wkład pracy i nie tylko, oraz poświęcenie w organizację tego SUUUUperowskiego spotkania!!! :bukiet: :bukiet: A Wszyskim Przyjaciołom i uczestnikom zlotu za taką rodzinną atmosferę spotkania. Tak może być tylko na spotkaniach Camper Teamu - jak w jednej Rodzinie! Byliśmy za krótko, ale i tak WARTO BYŁO!!! :lol: :spoko Jola i Stasio.
ML - 2009-05-17, 22:01

Dziękujemy za przepiękny zlot !!!
Było pięknie - wielki szacunek dla organizatorów !!! :brawo: :brawo: :brawo:

Pozdrowienia.

lucek - 2009-05-17, 22:02
Temat postu: Lucek
Było super ! Dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie,wspólnie spędzony czas i wspaniałą zabawę.
Organizatorom wielkie dzięki i chwała.

GabiStaszek - 2009-05-17, 22:10

Bylismy w Pajecznie pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.
Po TAKIM zlocie zawsze bedziemy tam wracać z przyjemnoscią!
Kochani, było cudownie, i chcemy jeszcze!
Dziekujemy i dziekujemy i dziekujemy!
Do zobaczenia

PS tradycyjnie juz w drodze powrotnej zaliczyliśmy solanki w Grudziądzu - to naprawde fajne!

janusz - 2009-05-17, 22:21

To i ja podziękuję.
W pierwszej kolejności Wam. Bardzo dziękujemy za to, że zechcieliście przyjechać do Pajęczna. Za to, że zechcieliście zaszczycić pajęczański zlot swoją obecnością, przemierzając setki kilometrów, po to by spotkać się z przyjaciółmi. Dziękuję, że zostawiliście swoje troski problemy i uprzedzenia w domach i mogliśmy te kilkadziesiąt godzin spędzić w przemiłej atmosferze, przepełnionej radością i uśmiechem. Bez Was kochani nie byłoby zlotu, nie byłoby zabawy, tańców i biesiady. Jeszcze raz udowodniliście, że jesteśmy jedną ogromną rodziną a CT jest naszym wspólnym domem. Bawiło się nas 111 załóg, w tym kilka przyczep, sedanów i kombi :spoko
Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do tego, że zlot był taki jak był. Szczególnie mojej rodzinie i naszym pajęczańskim kolegom.
Panu Burmistrzowi Pajęczna za całokształt. Wójtowi sąsiedniej gminy Brzeźnica Nowa (tam urodził się kronikarz Jan Długosz ) za udostępnienie sceny. Policji pajęczańskiej z dyskretną opiekę nad naszymi gośćmi. Obu Redakcjom „naszych” magazynów. Piszę „naszych” w cudzysłowie bo choć nie są nasze w sensie fizycznym ale są dla nas i o nas. Doroto i Sebastianie dziękuję.
Szczególne podziękowania CamperBand-owi w poszerzonym składzie za wieczorny piątkowy występ i zespołowi Remix za sobotnie granie.
Ewuni i Darkowi za sałatki, pychota.
CEDC I PWW Sp z o.o. za zorganizowanie prezentacji win.
Jeśli kogoś pominąłem, oraz za niedociągnięcia i wpadki przepraszam i obiecuję poprawę.

wbobowski - 2009-05-17, 23:20

Janusz, dziękujemy i gratulujemy Tobie i rodzinie za super organizację zlotu a wszystkim uczestnikom za to, że byli i jak zwykle stworzyli rodzinną atmosferę. Chyba nawet więcej jak rodzinną, bo w rodzinie różnie bywa.
Janis - 2009-05-17, 23:23

Na zlocie w Pajęcznie bylismy po raz pierwszy - wrażenia pozostaną na zawsze.Januszku i Halinko dziękujemy Wam i wszystkim którzy pomagali w organizacji tej imprezy,było fantastycznie.Uściski dla wszystkich uczestników zlotu.
Grażyna i Janusz :hello :spoko

WINNICZKI - 2009-05-18, 05:47

Gorące podziękowania za wspaniały zlot.Było super,wspaniała organizacja zaowocowała doskonałą atmosferą od początku aż do końca zlotu.Jesteśmy mile zaskoczeni i chętnie zawitamy w przyszłym roku.Czuliśmy się jak w wielkiej kochającej sie rodzinie.I myślę ,że własnie o to w Camperteam chodzi :wyszczerzony: ;) Pozdrawiamy :spoko :spoko
kulagaz - 2009-05-18, 06:59

To był nasz pierwszy wyjazd na zlot.Naprawde bylismy bardzo zaskoczeni tak miłą atmosferą.Chcieliśmy podziekować organizatorą za to że moglismy sie tak wspaniale bawić i poznać wspaniałych ludzi.Szczególne podziekowania dla GINO.
Fiveblochs - 2009-05-18, 06:59

Dzieki bardzo za atmosferę i przyjęcie.
Na zlocie z Wami bylismy poraz pierwszy, ale nie ostatni ... Choć określani mianem "zdrajców" - zamienilismy kampera na przyczepę- świetnie się bawiliśmy.
Januszowi i rodzinie wielkie Buzi za organizację i chęci!

Nasze zdjęcia na www.fiveblochs.fotosik.pl - mozna je tam oglądać

Pozdrawiamy

MirekM - 2009-05-18, 07:08

Powiem, a właściwie napiszę, tylko jedno. Współczuję Janusz organizacji przyszłorocznego zlotu. Nie wiem, co lepszego wymyślisz. Wraz ze wspaniałym burmistrzem Pajęczna oczywiście. Tak trzymać Pajęczaki.
jacekiagatka - 2009-05-18, 07:09

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego zlotu i możliwość spotkania wielu wspaniałych ludzi. :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Dziabong - 2009-05-18, 07:52

Dziękujemy wszystkim za wspaniałą atmosferę,zabawę i humor szczególnie organizatorowi, burmistrzowi i Gino ( za skuterownie na miejscu, a teraz w miejscu :( )
Miło było Was ponownie zobaczyć!

bakiM - 2009-05-18, 08:06

Bardzo dziękuję wszystkim i tym którzy sprawili, że mój pierwszy zlot wśród braci camperowej mogę zaliczyć do bardzo udanych.

Pozdr.

BakiM

ps. Bodzio, mam Ci postawić pivo, ale nie wiem jak się je wstawia.... :gwm

ALAPILOCIK - 2009-05-18, 08:08

Pilociki też dziękują za wspaniały zlot. Dla nas to był też pierwszy cały zlot i jesteśmy zachwyceni.Dziękujemy organizatorom i uczestnikom. :bukiet:
Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia w Komarnie. :spoko

slajd - 2009-05-18, 08:52

Lucyna,Ida i Jurek czyli Slajd załoga również bardzo dziękują organizatorom za możliwość uczestniczenia w tym WSPANIAŁYM ZLOCIE.

WIELKIE DZIĘKI :bukiet:

Ps Za pomoc przy kamperku stawiam piwko wirtualne Arcadarce.

MariuszB - 2009-05-18, 08:56

Dziękuje wszystkim za super zabawę. Impreza bardzo udana i aż żal było wyjeżdżać.

Pozdrawiam całą ekipę z Pajęczna :spoko

Mariusz i Weronisia :mrgreen:

JHJKi - 2009-05-18, 09:03

Dziekujemy za super czas na zlocie :ok Bylo super!!

Do nastepnego razu :spoko :spoko

zaloga MoKaKa

pilocik - 2009-05-18, 09:20

Jeszcze raz dziękuję organizatorom i uczestnikom za wspaniały zlot.
A osobne podziękowania i wirtualne piwko dla Darka-ARKADARKA za pomoc w uruchomieniu lodówki i piecyka w naszym kamperku. :bukiet:
Darek poświęcił swój czas i bardzo chętnie pomógł, jak zwykle. :brawo

zulus - 2009-05-18, 09:43

Dziękujemy organizatorom oraz uczestnikom za miłą atmosferę i WSPANIAŁY ŻLOT :spoko
paf - 2009-05-18, 10:41

Ja również chciałbym podziękować z jednej strony Januszowi i Halince za ogrom pracy i czasu poświęcony na organizację naszego zlotu, który można powiedzieć i miał być tak fajny ale i przerósł oczekiwania

Z drugiej strony dziękuję Wam - wszystkim uczestnikom zlotu w Pajęcznie bo ja czuję się tam coraz bardziej jak u siebie :) Byliście wspaniali, szaleni ale i zdyscyplinowani w odpowiednich proporcjach czyli tak jak właśnie jak jest okej :bigok

Z pewnością nie dotarłem do wszystkich załóg za co przepraszam ale na pewno będzie jeszcze nie raz okazja się spotkać a poza tym musiałem co jakiś czas wybywać ze zlotu i dzielić czas z innymi ważnymi zajęciami :)

Starym i nowo poznanym przyjaciołom dziękuję za bardzo mile spędzony czas - czysta przyjemność :ok

Zwiedziłem wiele kamperków, za zaproszenia bardzo dziękuję, ogrom pracy włożony w ich doposażenie i renowację wzbudza mój ogromny szacunek i podziw :bukiet:

specjalne podziękowania dla mojej lepszej połówki Ani, która dzielnie zajmowała się CamperMisiem i co pozwalało mi się integrować :elegant

do zobaczenia na szlaku, zlotach oraz w forumowym domku CT :hello

Beata i Zbyszek - 2009-05-18, 11:08

Gorące podziękowania dla organizatorów, to był nasz pierwszy zlot oraz pierwsza wyprawa kamperkiem. Autko spisywało się bez zarzutu :) Organizatorzy jak i pozostała camperowa brać na medal.....było lepiej niż sobie wyobrażaliśmy.

Pozdrawiamy

ekosmak.dabrowska - 2009-05-18, 11:28

Było super, dziękujemy wszystkim. Tylko znowu głowa boli.
jokoe46 - 2009-05-18, 13:04

Załoga EdiWa /jokoe46/ serdecznie dziękuje za wspaniały zlot w Pajęcznie.
Pozdrawiam wszystkich, którym smakowała Czarna Traditional Limonade /porterówka/.
jokoe46

garbatamilka - 2009-05-18, 14:00

I my również dziękujemy Organizatorom w szczególności :bukiet: , współpijącym, współbawiącym i w ogóle to wszystkim, że byliście i można było Was zobaczyć znowu, cyganowi który chciał 5 zeta na wino (ale się nie dałem :diabelski_usmiech ), wszystkim z małej karawany za towarzystwo w podróży, aha i terenówkom za kurz :haha: :haha: :haha: . Szkoda tylko, że tak szybko się to skończyło!!!
Do zobaczenia na szlaku :spoko

koko - 2009-05-18, 15:44

Dzięki za zlot.Postawiliście poprzeczkę tak wysoko że inni którzy organizują zloty mają opadnięte ręce i nie tylko ręce
GRATULACJE
Stasia i Konrad

Tolo-Digli - 2009-05-18, 19:47

Stu jedenastu to tu jeszcze niepodziękowało więc mam nadzieję że nie będę na końcu DZIĘKUJEMY BYŁO WSPANIALE :lol:
OMEGA - 2009-05-18, 20:23

My również dziękujęmy organizatorom tak wspaniałego Pajęczńskiego zlotu ,
Halince Januszowi , Tadeuszowi i wszystkim innym organizatorom , sponsorom , władzy lokalnej bardzo przyjaznej nam kamperowcom.

Wróciliśmy dzisiaj wieczorem do domu po przenocowaniu na parkingu
pod Jasną Górą , spędzeniu tam kilka godzin ,
następnie pojechaliśmy na Jurę Krakowsko-Częstochowską ale niestety deszcz pomieszał nam plany i przyśpieszył powrót do domu.

Weronika i Marian

48a-ELANKO - 2009-05-18, 20:30

DZIĘKUJEMY !!! :brawo:
ReginaZW - 2009-05-18, 22:32

Składamy wielkie podziękowania Halince i Januszowi oraz wszystkim, którzy zaangażowali się w organizację tego fantastycznego, pajęczańskiego zlotu. :kwiatki: Szkoda, że czas tak szybko płynie. W takiej wspaniałej atmosferze chciałoby się bawić dłużej. :bukiet:
Maciek L - 2009-05-19, 06:34

I my dziekujemy organizatorom i uczestnikom za wspaniały zlot.
Było rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!

wiesiek t - 2009-05-19, 21:40

nasza załoga też składa serdeczne podziękowanie organizatorowi za udany zlot
i miły nastrój
Pozdrawiam

De Lafens - 2009-05-20, 09:37

Ja też chciałbym podziękować Januszowi i spółce za fajny zlot .
Było super !
Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów !
Nawet policjanci w okolicach Pajęczna byli mili i nie wypisali mandatu za przekroczenie
prędkości kamperem - dzięki .

ARCADARKA - 2009-05-20, 12:41
Temat postu: ARCADARKA
super się zawineli organizatorzy :bigok , wszystkim , którzy włożyli dużo wysiłku i czasu , bardzo dziękujemy zlocik w stolicy CT był jak zwykle zajefajny :bigok :kwiatki:

oto nasz Ojciec :haha: , zdjęcie mówi samo za siebie jak jest zadowolony ze zlotu :bigok no i jajecznica była super choć jej nie próbowałem :shock:
pozdrowionka :)

Rockers - 2009-05-20, 13:17

Jajecznica była super smaczna, choć jeśli bym wcześniej wiedział czyje to jajka chyba bym się zastanowił czy ją jeść :? ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku :aniolek :diabelski_usmiech
Bim - 2009-05-20, 13:20

Rockers napisał/a:
ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku

Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj? :haha: :haha: :haha:

Rockers - 2009-05-20, 13:22

Jeszcze raz dziękuję za superową imprezkę wszystkim, którzy ją organizowali, oglądając zdjęcia żałuję że nie mogłem być z Wami od piątku :-/ i życzę aby następne zloty były tak dobrze zorganizowane albo nawet i lepiej, napewno w ramach naszych mozliwości moja rodzinka będzie nawiedzać tak miłą i zabawową rodzinkę CT jaką obecnie tworzymy :szeroki_usmiech
Rockers - 2009-05-20, 14:36

Bim napisał/a:
Rockers napisał/a:
ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku

Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj? :haha: :haha: :haha:

Ja ależ skąd :aniolek w każdym razie tego co na zdjęciu w realu już nie widziałem :diabelski_usmiech i osobiście sprawdzać nie zamierzam :szeroki_usmiech

Bim - 2009-05-20, 15:44

To był oczywiście żart takie głupie skojarzenie mnie naszło :)
lepciak - 2009-05-20, 18:34

Bim
Cytat:
Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj?

Jakiego zalota masz na myśli? A może tych zalotów było więcej? Nic nie piszesz do kogo OD się zalecał?

janusz - 2009-05-20, 20:47

:-P :2kc :2kc :terefere :terefere
paf - 2009-05-20, 21:10

ja tam nie wiem ale chyba robicie sobie JAJA :) :)
ARCADARKA - 2009-05-20, 21:11
dokładnie :ok , ale chyba nie na poważnie :shock: , te jaja :haha: :haha: :haha: :haha:
Endi - 2009-05-20, 21:16

lepciak napisał/a:
do kogo OD się zalecał?

Do Strusia ? biedny ? :haha: :haha:

Pawcio - 2009-05-20, 21:19

Bim napisał/a:
Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj?

Jedno można powiedzieć napewno- JANUSZ MIAŁ JAJA ORGANIZUJĄC TEN ZLOT! :haha: :haha: :haha:

Co było potem- nie wiem... :aniolek

ARCADARKA - 2009-05-20, 21:21
a po zlocie????????????????????? :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
na poważnie Halinka musi się zalogować i powiedzieć jak jest :kwiatki:

janusz - 2009-05-20, 21:37

Nie macie bliższej rodziny? :tuk:
ARCADARKA - 2009-05-20, 21:38
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: no w CT to ty jesteś najbliższą :kwiatki:
Pawcio - 2009-05-20, 21:39

A kto jest bliższy jak nie Ojciec? :lol:
StasioiJola - 2009-05-20, 21:55

Właśnie!!! Ociec z matulą -toż to najbliższa familia!!!! :haha: :haha: :haha: :spoko
ReginaZW - 2009-05-20, 22:19

Jaja są " w porzo" tylko polar za krótki... :haha: :haha: :haha:
gino - 2009-05-21, 05:50

ReginaZW napisał/a:
Jaja są " w porzo" tylko polar za krótki... :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:
Tolo-Digli - 2009-05-21, 08:16

ReginaZW napisał/a:
tylko polar za krótki...
polar jest w porzo tylko "Maciuś' za duży :haha: :haha: :haha: :haha:
Tolo-Digli - 2009-05-21, 08:18

muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu :haha: :haha: :haha:
Garbaty Mariusz - 2009-05-21, 10:32

Witam
Wielkie dzięki za supeer zorganizowany zlot :) :):)
Zarówno camperowy jak i 4x4 -pełna profesja w miłej atmosferze :kwiatek :kwiatki:
Dzięki Grzesiu Big team za taniec na rurze jak i Arcadarca dobry tż był :) :):)
Janusz tak trzymaj zapisujemy się już za rok :) :kwiatki:
P.s Jacek szykuj quada na murowana Goslinę :)
Nasze zdjęcia zrobione przez Aśke
http://picasaweb.google.p...no1517Maja2009#
http://picasaweb.google.p...x41517Maja2009#

prezesuu - 2009-05-21, 21:12

Cytat:
muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu :haha: :haha: :haha:
tak masz rację to musi być - kieszonka na kielonka :helm :hihi:
Tadeusz - 2009-05-23, 09:08

Drodzy Halinko i Januszu!

Minęło już kilka dni od zlotu. Zjechałem już 2400 km w trasie. Wpadłem w inny rytm.
A jednak ciągle myślimy z Halszką o tym zlocie. O niezwykłym zlocie. Tak ogromnego poświęcenia nie spotyka się w tych czasach, a już na pewno Wasza bezinteresowność i ogromny wkład w integrowanie naszej zlekka zwariowanej braci kamperowo-cycepowej jest czymś zupełnie niezwykłym. Mając do pomocy Waszą kochaną dzieciarnię ( mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie, drodzy Agnieszko, Aniu, Małgosiu, Leszku, Piotrze i Pawle)możecie dokonać niemal cudów. I dokonujecie.

Wyrażam Wam ogromny szacunek i podziękowanie za zlot nad zlotami.
Wiem ile Was to kosztowało. Byłem, jestem i będę z Wami, na tyle pomocny, na ile potrafię i dam radę.

Serdeczne dzięki. :roza:

Pawcio - 2009-05-23, 09:41

Tolo-Digli napisał/a:
muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu

A z tyłu ma byś do samej ziemi...

Tak na styl CamperWader... :haha:

przemka - 2009-05-23, 17:13

Witamy serdecznie,

my też chcieliśmy bardzo gorąco i serdecznie podziękować za organizację tak wspaniałej imprezy z przewspaniałą atmosferą. Mieliśmy okazję po raz pierwszy uczestniczyć w zlocie od początku do końca jako jej uczestnicy. Campera własnego nie mamy ale rodzice na szczęście lubią się dzielić ;-)

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie Kasia, Leszek i Ivy,

do zobaczenia...

du-car - 2009-05-31, 18:17

Lepiej pużno niż wcale.Przyłanczam się do moich przedmówców w całej rozciągłości .Było pszepysznie i zajefajnie.Podziękowania wielkie Januszowi i całej jego rodzinie :bukiet: :kwiatki: :spoko :spoko :spoko