| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
VI zlot CT PAJĘCZNO 15-17.05.2009 - Podziękowania za organizację zlotu w Pajęcznie!
BaWa - 2009-05-17, 18:03
My również bardzo dziękujemy Halince i Januszowi oraz Ani i Pawłowi super!!!
MAREKH - 2009-05-17, 18:20
DZIĘKUJEMY-Wam wszystkim za wspaniałą atmosferę,zabawę i humor.Dla Janusza i jego całej rodzinki-wieki szacunek.Tadeuszkowi i Małżonce niskie ukłony.
pozdrowienia od "starszego pana".
gino - 2009-05-17, 18:25
noooo....kochani...
to bylo TO
TADZIU..JANUSZ...I WASZE /ale troche tez NASZE / KOCHANE DZIEWCZYNY...
dziekujemy ...
BYLO SUPER
DARO - 2009-05-17, 18:54
Serdecznie dziękujemy za bardzo udany zlot , gratuluję świetnego pomysłu na integracje i wspaniałą organizację . Wielki szacunek dla całej ekipy organizatorów . CT rośnie w siłę
Pozdrawiam
AUTOJUR - 2009-05-17, 19:04
Było suuuuuuuuuuuuuuuper
jacek stec - 2009-05-17, 19:09
Gratulujemy organizacji,dziękujemy-bawiliśmy się wybornie
prezesuu - 2009-05-17, 19:10
Wszystkim, którzy szykowali i organizowali, byli i bałaganili, tańczyli i kurzyli, strusie jajo jedli i DżinDobry pili, bardzo, bardzo dziękuję za relaks.
Już czekam na kolejne spotkanie z Wami.
BiG Team - 2009-05-17, 19:19
Dołaczamy się do podziękowań, było suuuuuper, Dotarliśmy szczęśliwie do domciu, Tadzia i Halszkę pilotowaliśmy do Kowar i oddaliśmy pod opiekę Eli i Andrzeja. Jeszcze raz wielkie dzięki
eeik - 2009-05-17, 19:28
My również teraz dotarliśmy do domku.
Również serdecznie dziękujemy i tutaj chcę napisać , że popełniłam straszną rzecz
nie ucałowałam na pożegnanie Janusza i Halinki hmmmmmmmmm bo jak się przyszłam żegnać to temat zboczył na błoto
dlatego tutaj dziękuje, całuję i jeszcze raz składam gratulacje babci i sypiającemu z babcią
Dziękuję organizatorom i pomocnikom za trud
i dziękuję Wam wszystkim za przemiłe towarzystwo.
Już tęsknimy za Wami
GOSIAARCADARKA - 2009-05-17, 19:42
My też już w domku. Było zajefajnie, superowo i odlotowo. Wszystkim, którzy włożyli całe swoje serduszka w organizację i nie tylko wielkie podziękowania i szacunek za trud i cudowny zlot. Pozdrawiam również wspaniałych, zakręconych zlotowiczów a przede wszystkim ucałowania dla "teściów" Yukiego. Jesteście cudowni. Dbajcie o synową.
Sylwiuu - 2009-05-17, 19:50
Ja również dziękuje wszystkim za fajny zlot i jeszcze raz dziękuję Rockers'om za znalezienie mojego telefonu pod sceną Dzięki wielkie )))))))
Pozdr. Sylwiuu :p
czarna_mamba - 2009-05-17, 19:52
Było cudownie! Dziękujemy wszystkim organizatorom i uczestnikom!
Już chcemy jeszcze raz !!!
Krystian - 2009-05-17, 19:55
Udany zlot, doceniamy wysiłek organizatorów, dziękujemy.
Wielkie dzięki dla CZŁOWIEKA - ORKIESTRA czyli Mirkowi Kalininowi a piątkowy koncert Camperbandu był fantastyczny.
Pawcio - 2009-05-17, 20:01
Pabemana również dołącza się do podziekowania dla organizatorów pajęczańskiego zlotu.
Powiemy nieskromnie:
BYŁO MAŁO I PROSIMY O JESZCZE!
Dembomen - 2009-05-17, 20:02
Hej!
Dzięki za super zabawę, właśnie dotarliśmy do domku cali, jeszcze raz dzięki!
Hej!
Rockers - 2009-05-17, 20:16
Było superowo, szkoda że tak krótko chętnie przesiedział bym z Wami i cały tydzień
Sylwiu bardzo się cieszę że mogliśmy pomóc i że tak szybko znalazł się właściciel ładnej komóreczki oby Ci długo służyła i więcej nie uciekała pozdro
BODEK - 2009-05-17, 20:27
Dziękujemy organizatorom, szczególnie Januszowi i Tadeuszowi za wspaniałe chwile podarowane nam w Pajęcznie. Niestety jutro trzeba wracać do prozy dnia codziennego. Serdecznie pozdrawiamy
Grażynka i Bodek
KOCZORKA - 2009-05-17, 21:09
Koczorki też przyłączają się do podziękowań.
Było odlotowo, odjazdowo, atmosferka niesamowita, zabawa przednia, jedzonko pychotka.
Kochani, byliście fantastyczni, dziękujemy Wam za doskonały humor i wspólną zabawę.
Januszkowi dziękujemy za ZLOT, który przerósł nasze oczekiwania.
Przygotował wszystko perfekcyjnie i ciągle byliśmy zaskakiwani coraz to nowymi niespodziankami.
Janusz było SUPER!!!! DZIĘKI!!!
Dziękujemy także Jego piękniejszej połóweczce Halince za Jej piękny głos i piosenki porywające za serce.
Jestem Twoją fanką!!!
Buziaczki dla Was wszystkich kochani.
Skorpion - 2009-05-17, 21:12
Ja i moja cala zaloga BARDZO BARDZO dziekuje Wszystkim organizatorom wspolnie i kazdemu z osobna.DZiekujemy bylo wspaniale chcemy aby jeszcze bylo tak
Bystrzaki - 2009-05-17, 21:18
My także zglaszamy swój szczęśliwy powrót do domu, po wspaniałym zlocie w Pajęcznie .
Dziękujemy Halince, Januszowi i Pawłowi za super organizację
Już piszemy się na następny
Kamperfan - 2009-05-17, 21:21
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO .
jolcia777 - 2009-05-17, 21:31
Dziękujemy Wam wszystkim, kochani, za cudne chwile wspólnie spędzone w Pajęcznie. Organizatorom szczególne podziękowania za trud włożony w organizację!
Do zobaczenia!
Elwood - 2009-05-17, 21:33
I my serdecznie dziękujemy organizatorom i uczestnikom za wspaniałe przeżycia. Jesteście cudowni
Gregor - 2009-05-17, 21:47
 Dziękujemy organizatorom za super zabawę, wspaniałą atmoswerę.
 Mimo iż zaczynamy swoją przygodę z camperem jesteśmy pod wielkim wrażeniem jakimi wspaniałymi ludzmi są camperowcy i caravaningowcy.
Do zobaczenia w Borkach.
StasioiJola - 2009-05-17, 21:55
Dziękujemy Halince i Januszowi, oraz Wszystkim tym którzy pomagali im w organizacji tego zlotu za ich wkład pracy i nie tylko, oraz poświęcenie w organizację tego SUUUUperowskiego spotkania!!! A Wszyskim Przyjaciołom i uczestnikom zlotu za taką rodzinną atmosferę spotkania. Tak może być tylko na spotkaniach Camper Teamu - jak w jednej Rodzinie! Byliśmy za krótko, ale i tak WARTO BYŁO!!! Jola i Stasio.
ML - 2009-05-17, 22:01
Dziękujemy za przepiękny zlot !!!
Było pięknie - wielki szacunek dla organizatorów !!!
Pozdrowienia.
lucek - 2009-05-17, 22:02 Temat postu: Lucek Było super ! Dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie,wspólnie spędzony czas i wspaniałą zabawę.
Organizatorom wielkie dzięki i chwała.
GabiStaszek - 2009-05-17, 22:10
Bylismy w Pajecznie pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.
Po TAKIM zlocie zawsze bedziemy tam wracać z przyjemnoscią!
Kochani, było cudownie, i chcemy jeszcze!
Dziekujemy i dziekujemy i dziekujemy!
Do zobaczenia
PS tradycyjnie juz w drodze powrotnej zaliczyliśmy solanki w Grudziądzu - to naprawde fajne!
janusz - 2009-05-17, 22:21
To i ja podziękuję.
W pierwszej kolejności Wam. Bardzo dziękujemy za to, że zechcieliście przyjechać do Pajęczna. Za to, że zechcieliście zaszczycić pajęczański zlot swoją obecnością, przemierzając setki kilometrów, po to by spotkać się z przyjaciółmi. Dziękuję, że zostawiliście swoje troski problemy i uprzedzenia w domach i mogliśmy te kilkadziesiąt godzin spędzić w przemiłej atmosferze, przepełnionej radością i uśmiechem. Bez Was kochani nie byłoby zlotu, nie byłoby zabawy, tańców i biesiady. Jeszcze raz udowodniliście, że jesteśmy jedną ogromną rodziną a CT jest naszym wspólnym domem. Bawiło się nas 111 załóg, w tym kilka przyczep, sedanów i kombi
Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do tego, że zlot był taki jak był. Szczególnie mojej rodzinie i naszym pajęczańskim kolegom.
Panu Burmistrzowi Pajęczna za całokształt. Wójtowi sąsiedniej gminy Brzeźnica Nowa (tam urodził się kronikarz Jan Długosz ) za udostępnienie sceny. Policji pajęczańskiej z dyskretną opiekę nad naszymi gośćmi. Obu Redakcjom „naszych” magazynów. Piszę „naszych” w cudzysłowie bo choć nie są nasze w sensie fizycznym ale są dla nas i o nas. Doroto i Sebastianie dziękuję.
Szczególne podziękowania CamperBand-owi w poszerzonym składzie za wieczorny piątkowy występ i zespołowi Remix za sobotnie granie.
Ewuni i Darkowi za sałatki, pychota.
CEDC I PWW Sp z o.o. za zorganizowanie prezentacji win.
Jeśli kogoś pominąłem, oraz za niedociągnięcia i wpadki przepraszam i obiecuję poprawę.
wbobowski - 2009-05-17, 23:20
Janusz, dziękujemy i gratulujemy Tobie i rodzinie za super organizację zlotu a wszystkim uczestnikom za to, że byli i jak zwykle stworzyli rodzinną atmosferę. Chyba nawet więcej jak rodzinną, bo w rodzinie różnie bywa.
Janis - 2009-05-17, 23:23
Na zlocie w Pajęcznie bylismy po raz pierwszy - wrażenia pozostaną na zawsze.Januszku i Halinko dziękujemy Wam i wszystkim którzy pomagali w organizacji tej imprezy,było fantastycznie.Uściski dla wszystkich uczestników zlotu.
Grażyna i Janusz
WINNICZKI - 2009-05-18, 05:47
Gorące podziękowania za wspaniały zlot.Było super,wspaniała organizacja zaowocowała doskonałą atmosferą od początku aż do końca zlotu.Jesteśmy mile zaskoczeni i chętnie zawitamy w przyszłym roku.Czuliśmy się jak w wielkiej kochającej sie rodzinie.I myślę ,że własnie o to w Camperteam chodzi Pozdrawiamy
kulagaz - 2009-05-18, 06:59
To był nasz pierwszy wyjazd na zlot.Naprawde bylismy bardzo zaskoczeni tak miłą atmosferą.Chcieliśmy podziekować organizatorą za to że moglismy sie tak wspaniale bawić i poznać wspaniałych ludzi.Szczególne podziekowania dla GINO.
Fiveblochs - 2009-05-18, 06:59
Dzieki bardzo za atmosferę i przyjęcie.
Na zlocie z Wami bylismy poraz pierwszy, ale nie ostatni ... Choć określani mianem "zdrajców" - zamienilismy kampera na przyczepę- świetnie się bawiliśmy.
Januszowi i rodzinie wielkie Buzi za organizację i chęci!
Nasze zdjęcia na www.fiveblochs.fotosik.pl - mozna je tam oglądać
Pozdrawiamy
MirekM - 2009-05-18, 07:08
Powiem, a właściwie napiszę, tylko jedno. Współczuję Janusz organizacji przyszłorocznego zlotu. Nie wiem, co lepszego wymyślisz. Wraz ze wspaniałym burmistrzem Pajęczna oczywiście. Tak trzymać Pajęczaki.
jacekiagatka - 2009-05-18, 07:09
Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego zlotu i możliwość spotkania wielu wspaniałych ludzi.
Dziabong - 2009-05-18, 07:52
Dziękujemy wszystkim za wspaniałą atmosferę,zabawę i humor szczególnie organizatorowi, burmistrzowi i Gino ( za skuterownie na miejscu, a teraz w miejscu )
Miło było Was ponownie zobaczyć!
bakiM - 2009-05-18, 08:06
Bardzo dziękuję wszystkim i tym którzy sprawili, że mój pierwszy zlot wśród braci camperowej mogę zaliczyć do bardzo udanych.
Pozdr.
BakiM
ps. Bodzio, mam Ci postawić pivo, ale nie wiem jak się je wstawia....
ALAPILOCIK - 2009-05-18, 08:08
Pilociki też dziękują za wspaniały zlot. Dla nas to był też pierwszy cały zlot i jesteśmy zachwyceni.Dziękujemy organizatorom i uczestnikom.
Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia w Komarnie.
slajd - 2009-05-18, 08:52
Lucyna,Ida i Jurek czyli Slajd załoga również bardzo dziękują organizatorom za możliwość uczestniczenia w tym WSPANIAŁYM ZLOCIE.
WIELKIE DZIĘKI
Ps Za pomoc przy kamperku stawiam piwko wirtualne Arcadarce.
MariuszB - 2009-05-18, 08:56
Dziękuje wszystkim za super zabawę. Impreza bardzo udana i aż żal było wyjeżdżać.
Pozdrawiam całą ekipę z Pajęczna
Mariusz i Weronisia
JHJKi - 2009-05-18, 09:03
Dziekujemy za super czas na zlocie Bylo super!!
Do nastepnego razu
zaloga MoKaKa
pilocik - 2009-05-18, 09:20
Jeszcze raz dziękuję organizatorom i uczestnikom za wspaniały zlot.
A osobne podziękowania i wirtualne piwko dla Darka-ARKADARKA za pomoc w uruchomieniu lodówki i piecyka w naszym kamperku.
Darek poświęcił swój czas i bardzo chętnie pomógł, jak zwykle.
zulus - 2009-05-18, 09:43
Dziękujemy organizatorom oraz uczestnikom za miłą atmosferę i WSPANIAŁY ŻLOT
paf - 2009-05-18, 10:41
Ja również chciałbym podziękować z jednej strony Januszowi i Halince za ogrom pracy i czasu poświęcony na organizację naszego zlotu, który można powiedzieć i miał być tak fajny ale i przerósł oczekiwania
Z drugiej strony dziękuję Wam - wszystkim uczestnikom zlotu w Pajęcznie bo ja czuję się tam coraz bardziej jak u siebie Byliście wspaniali, szaleni ale i zdyscyplinowani w odpowiednich proporcjach czyli tak jak właśnie jak jest okej
Z pewnością nie dotarłem do wszystkich załóg za co przepraszam ale na pewno będzie jeszcze nie raz okazja się spotkać a poza tym musiałem co jakiś czas wybywać ze zlotu i dzielić czas z innymi ważnymi zajęciami
Starym i nowo poznanym przyjaciołom dziękuję za bardzo mile spędzony czas - czysta przyjemność
Zwiedziłem wiele kamperków, za zaproszenia bardzo dziękuję, ogrom pracy włożony w ich doposażenie i renowację wzbudza mój ogromny szacunek i podziw
specjalne podziękowania dla mojej lepszej połówki Ani, która dzielnie zajmowała się CamperMisiem i co pozwalało mi się integrować
do zobaczenia na szlaku, zlotach oraz w forumowym domku CT
Beata i Zbyszek - 2009-05-18, 11:08
Gorące podziękowania dla organizatorów, to był nasz pierwszy zlot oraz pierwsza wyprawa kamperkiem. Autko spisywało się bez zarzutu Organizatorzy jak i pozostała camperowa brać na medal.....było lepiej niż sobie wyobrażaliśmy.
Pozdrawiamy
ekosmak.dabrowska - 2009-05-18, 11:28
Było super, dziękujemy wszystkim. Tylko znowu głowa boli.
jokoe46 - 2009-05-18, 13:04
Załoga EdiWa /jokoe46/ serdecznie dziękuje za wspaniały zlot w Pajęcznie.
Pozdrawiam wszystkich, którym smakowała Czarna Traditional Limonade /porterówka/.
jokoe46
garbatamilka - 2009-05-18, 14:00
I my również dziękujemy Organizatorom w szczególności , współpijącym, współbawiącym i w ogóle to wszystkim, że byliście i można było Was zobaczyć znowu, cyganowi który chciał 5 zeta na wino (ale się nie dałem ), wszystkim z małej karawany za towarzystwo w podróży, aha i terenówkom za kurz . Szkoda tylko, że tak szybko się to skończyło!!!
Do zobaczenia na szlaku
koko - 2009-05-18, 15:44
Dzięki za zlot.Postawiliście poprzeczkę tak wysoko że inni którzy organizują zloty mają opadnięte ręce i nie tylko ręce
GRATULACJE
Stasia i Konrad
Tolo-Digli - 2009-05-18, 19:47
Stu jedenastu to tu jeszcze niepodziękowało więc mam nadzieję że nie będę na końcu DZIĘKUJEMY BYŁO WSPANIALE
OMEGA - 2009-05-18, 20:23
My również dziękujęmy organizatorom tak wspaniałego Pajęczńskiego zlotu ,
Halince Januszowi , Tadeuszowi i wszystkim innym organizatorom , sponsorom , władzy lokalnej bardzo przyjaznej nam kamperowcom.
Wróciliśmy dzisiaj wieczorem do domu po przenocowaniu na parkingu
pod Jasną Górą , spędzeniu tam kilka godzin ,
następnie pojechaliśmy na Jurę Krakowsko-Częstochowską ale niestety deszcz pomieszał nam plany i przyśpieszył powrót do domu.
Weronika i Marian
48a-ELANKO - 2009-05-18, 20:30
DZIĘKUJEMY !!!
ReginaZW - 2009-05-18, 22:32
Składamy wielkie podziękowania Halince i Januszowi oraz wszystkim, którzy zaangażowali się w organizację tego fantastycznego, pajęczańskiego zlotu. Szkoda, że czas tak szybko płynie. W takiej wspaniałej atmosferze chciałoby się bawić dłużej.
Maciek L - 2009-05-19, 06:34
I my dziekujemy organizatorom i uczestnikom za wspaniały zlot.
Było rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!!
wiesiek t - 2009-05-19, 21:40
nasza załoga też składa serdeczne podziękowanie organizatorowi za udany zlot
i miły nastrój
Pozdrawiam
De Lafens - 2009-05-20, 09:37
Ja też chciałbym podziękować Januszowi i spółce za fajny zlot .
Było super !
Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów !
Nawet policjanci w okolicach Pajęczna byli mili i nie wypisali mandatu za przekroczenie
prędkości kamperem - dzięki .
ARCADARKA - 2009-05-20, 12:41 Temat postu: ARCADARKA super się zawineli organizatorzy , wszystkim , którzy włożyli dużo wysiłku i czasu , bardzo dziękujemy zlocik w stolicy CT był jak zwykle zajefajny
oto nasz Ojciec , zdjęcie mówi samo za siebie jak jest zadowolony ze zlotu no i jajecznica była super choć jej nie próbowałem
pozdrowionka
Rockers - 2009-05-20, 13:17
Jajecznica była super smaczna, choć jeśli bym wcześniej wiedział czyje to jajka chyba bym się zastanowił czy ją jeść ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku
Bim - 2009-05-20, 13:20
| Rockers napisał/a: | | ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku |
Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj?
Rockers - 2009-05-20, 13:22
Jeszcze raz dziękuję za superową imprezkę wszystkim, którzy ją organizowali, oglądając zdjęcia żałuję że nie mogłem być z Wami od piątku i życzę aby następne zloty były tak dobrze zorganizowane albo nawet i lepiej, napewno w ramach naszych mozliwości moja rodzinka będzie nawiedzać tak miłą i zabawową rodzinkę CT jaką obecnie tworzymy
Rockers - 2009-05-20, 14:36
| Bim napisał/a: | | Rockers napisał/a: | | ale mam nadzieję że OD nie ma nam za złe że je zjedliśmy i że za bardzo nie odczuwa ich braku |
Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj? |
Ja ależ skąd w każdym razie tego co na zdjęciu w realu już nie widziałem i osobiście sprawdzać nie zamierzam
Bim - 2009-05-20, 15:44
To był oczywiście żart takie głupie skojarzenie mnie naszło
lepciak - 2009-05-20, 18:34
Bim | Cytat: | | Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj? |
Jakiego zalota masz na myśli? A może tych zalotów było więcej? Nic nie piszesz do kogo OD się zalecał?
janusz - 2009-05-20, 20:47
paf - 2009-05-20, 21:10
ja tam nie wiem ale chyba robicie sobie JAJA
ARCADARKA - 2009-05-20, 21:11 Temat postu: ARCADARKA dokładnie , ale chyba nie na poważnie , te jaja
Endi - 2009-05-20, 21:16
| lepciak napisał/a: | | do kogo OD się zalecał? |
Do Strusia ? biedny ?
Pawcio - 2009-05-20, 21:19
| Bim napisał/a: | | Rokers czy chciałeś powiedzieć ,że OD po zalocie jest facetem bez jaj? |
Jedno można powiedzieć napewno- JANUSZ MIAŁ JAJA ORGANIZUJĄC TEN ZLOT!
Co było potem- nie wiem...
ARCADARKA - 2009-05-20, 21:21 Temat postu: ARCADARKA a po zlocie?????????????????????
na poważnie Halinka musi się zalogować i powiedzieć jak jest
janusz - 2009-05-20, 21:37
Nie macie bliższej rodziny?
ARCADARKA - 2009-05-20, 21:38 Temat postu: ARCADARKA
no w CT to ty jesteś najbliższą
Pawcio - 2009-05-20, 21:39
A kto jest bliższy jak nie Ojciec?
StasioiJola - 2009-05-20, 21:55
Właśnie!!! Ociec z matulą -toż to najbliższa familia!!!!
ReginaZW - 2009-05-20, 22:19
Jaja są " w porzo" tylko polar za krótki...
gino - 2009-05-21, 05:50
| ReginaZW napisał/a: | Jaja są " w porzo" tylko polar za krótki... |
Tolo-Digli - 2009-05-21, 08:16
| ReginaZW napisał/a: | | tylko polar za krótki... | polar jest w porzo tylko "Maciuś' za duży
Tolo-Digli - 2009-05-21, 08:18
muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu
Garbaty Mariusz - 2009-05-21, 10:32
Witam
Wielkie dzięki za supeer zorganizowany zlot :):)
Zarówno camperowy jak i 4x4 -pełna profesja w miłej atmosferze
Dzięki Grzesiu Big team za taniec na rurze jak i Arcadarca dobry tż był :):)
Janusz tak trzymaj zapisujemy się już za rok
P.s Jacek szykuj quada na murowana Goslinę
Nasze zdjęcia zrobione przez Aśke
http://picasaweb.google.p...no1517Maja2009#
http://picasaweb.google.p...x41517Maja2009#
prezesuu - 2009-05-21, 21:12
| Cytat: | muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu | tak masz rację to musi być - kieszonka na kielonka
Tadeusz - 2009-05-23, 09:08
Drodzy Halinko i Januszu!
Minęło już kilka dni od zlotu. Zjechałem już 2400 km w trasie. Wpadłem w inny rytm.
A jednak ciągle myślimy z Halszką o tym zlocie. O niezwykłym zlocie. Tak ogromnego poświęcenia nie spotyka się w tych czasach, a już na pewno Wasza bezinteresowność i ogromny wkład w integrowanie naszej zlekka zwariowanej braci kamperowo-cycepowej jest czymś zupełnie niezwykłym. Mając do pomocy Waszą kochaną dzieciarnię ( mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie, drodzy Agnieszko, Aniu, Małgosiu, Leszku, Piotrze i Pawle)możecie dokonać niemal cudów. I dokonujecie.
Wyrażam Wam ogromny szacunek i podziękowanie za zlot nad zlotami.
Wiem ile Was to kosztowało. Byłem, jestem i będę z Wami, na tyle pomocny, na ile potrafię i dam radę.
Serdeczne dzięki.
Pawcio - 2009-05-23, 09:41
| Tolo-Digli napisał/a: | | muszę opracować nowy krój z takim zasobnikiem z przodu |
A z tyłu ma byś do samej ziemi...
Tak na styl CamperWader...
przemka - 2009-05-23, 17:13
Witamy serdecznie,
my też chcieliśmy bardzo gorąco i serdecznie podziękować za organizację tak wspaniałej imprezy z przewspaniałą atmosferą. Mieliśmy okazję po raz pierwszy uczestniczyć w zlocie od początku do końca jako jej uczestnicy. Campera własnego nie mamy ale rodzice na szczęście lubią się dzielić ;-)
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie Kasia, Leszek i Ivy,
do zobaczenia...
du-car - 2009-05-31, 18:17
Lepiej pużno niż wcale.Przyłanczam się do moich przedmówców w całej rozciągłości .Było pszepysznie i zajefajnie.Podziękowania wielkie Januszowi i całej jego rodzinie
|
|