|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Caravaning Ekspert - Rabat na campingu w Kazimierzu Dolnym
kalinin - 2009-05-27, 11:46 Temat postu: Rabat na campingu w Kazimierzu Dolnym Ustaliłem z właścicelem campingu w Kazimierzu Dolnym, że osoby które posiadaja przy sobie aktualny numer miesięcznika Caravaning Ekspert, otrzymają dodatkowy 10 % rabat.
Zobacz kalendarz imprez kulturalnych w dziale Camper Band
prezesuu - 2009-05-27, 20:34
Ale ładnie w Kazimierzu i trawka się wzmocniła już na dobre.
Mirku, czy te 10% to dodatkowo, bo dla CT też jest rabat?
kalinin - 2009-05-28, 06:02 Temat postu: CD promocji Zależy od gospodarza, czy łączy promocje, czy udziela 10 % rabatu dla CT czytajacych CE ? Ceny campingu i tak ma bardzo umiarkowane, szczególnie jak na Kazimierz Dolny
gino - 2009-05-28, 06:37
osobiscie, bardzo milo wspominam pobyt na zlocie w Kazimierzu../moj pierwszy zlot ;-)/
przedewszystkim goscine gospodarza,i jego przepyszne wyroby kulinarne..
hrys - 2009-05-28, 07:07
Dzięki Ci Kalinin, że chociaż Ty podtrzymujesz nasz region w kręgu zainteresowania, dając opis miejsc szczególnch odwiedzania Lubelszczyzny.Tak się składa że nie kwapimy się za bardzo opisywać nasze strony. Stawiam Ci piwko za artykuł a ze swej strony zapraszam do odwiedzenia Roztoca.
http://www.camperteam.pl/...s/CT_polska.gif
Tolo-Digli - 2009-05-29, 07:41
gino napisał/a: | osobiscie, bardzo milo wspominam pobyt na zlocie w Kazimierzu | ttttttaaaaakkkkk ja też
KOCZORKA - 2009-05-30, 20:50
hrys napisał/a: | Tak się składa że nie kwapimy się za bardzo opisywać nasze strony. Stawiam Ci piwko za artykuł a ze swej strony zapraszam do odwiedzenia Roztoca. |
Może coś więcej ludziska.
Przecież to są przepiękne nadburzańskie tereny.
Kraina bocianów, jeziorka np. J. Białczańskie, J.Piaseczno czy J.Krasne.
Lublin, Zamość, Chełmn - piękne miasta z wieloma zabytkami.
Połacie lasów, przepiękne wioseczki ze ślicznymi domeczkami i malwami np. Dubienka.
Może znajdą się wśród nas kochane ludziska , co te rejony przybliżą tym co ich nie znają?
Co zachęcą i podpowiedzą co warto zobaczyć.
Arturo - 2009-06-02, 14:11
KOCZORKA napisał/a: | Może znajdą się wśród nas kochane ludziska , co te rejony przybliżą tym co ich nie znają?
Co zachęcą i podpowiedzą co warto zobaczyć. |
Tu można poczytać co m.in. warto zobaczyć w tamtych okolicach - Roztocze – kraina dziewiczej przyrody i Zamość
Niestety brakuje mi czasu na dodanie fotek Ale pewnie za jakiś czas dodam.
MAREKH - 2009-06-03, 19:09
Tak te rejony są piękne i naszpikowane dowodami patriotyzmu oraz pomnikami naszej historii
Przejechałem w zeszłym roku w z dłuż wschodniej granicy,którą stanowi Bug,a za czołem od Zamościa.Polecam.Uwaga na nie pozorne kapliczki,lub obeliski kamienne przy szosach.
Z nich dowiedziałem się że wojna w tym regionie skończyła się dopiero w 1952r.
Nie należy ominąć Monastyru w Jabłecznej,dębu "Bolko"i ciekawej historii sanktuarium M.B.
Kodeńskiej.
marzena - 2009-06-06, 22:05
Na tym kazimierzowskim campingu bylam w kwietniu, serdecznie polecam. Ceny sa umiarkowane a gospodarz nawet na sniadanko buelczki przynosi. Polecam
wbobowski - 2009-06-07, 01:42
Kochani ja już się rozglądam za miejscem na zlot CT. Znam wiele pięknych miejsc na Roztoczu, ale z miejscem na 100-150 kamperów z podłączeniem do prądu jest trudniej. Szczególnie blisko tych pięknych miejsc, o których wspomniałem.
KOCZORKA - 2009-06-07, 01:54
wbobowski napisał/a: | Kochani ja już się rozglądam za miejscem na zlot CT. |
Włodziu
gino - 2009-06-07, 08:00
wbobowski napisał/a: | ale z miejscem na 100-150 kamperów z podłączeniem do prądu jest trudniej. |
Wlodziu...moim skromnym zdaniem..to nie musi byc WARUNEK organizacji zlotu ...
2 doby bez ''kabla'' to chyba kazdy camperek wytrzyma...nawet moj staruszek..
mysle..ze wiele osob, podlacza sie..''dla zasady'' bo szkoda gazu..czy takie tam...
ja na zlotach..lodoweczke odpalam na gazie...ogrzewam sie tez gazem..wiec dla mnie..brak pradu..to NIE PROBLEM..
najwyzej..zrobisz I ZLOT SPRAWNYCH KAMPEROW Z DOBRYMI AKUMULATORAMI...
a jak komus rozladuje aku..no to przeciez paru nas tam bedzie..a w tamtych rejonach..doswiadczenia w pchaniu-nabralismy w zeszlym roku
oczywiscie..to moje zdanie...
wmich - 2009-06-07, 10:57
Kilku z Nas ma też agragaty które mogą poprawić sytuację
|
|