Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Wędkarstwo - Leszcze znad Soliny ;)

kubak - 2009-06-02, 10:03
Temat postu: Leszcze znad Soliny ;)
Pierwszy udany wędkarski wyjazd na GAZIE ;)

4 PHOTO STORY

STAGE 1 HUNTING

STAGE 2 FISHERMAN LECH

STAGE 3 DINER

STAGE 4 GIVE ME SOME FISH ...

WIELKIE GRATULACJE DLA LESIA ZA TEN PRZESMACZNY OKAZ

RELACJA Z WYPRAWY NA GAZIE

waldi 33 - 2010-02-23, 01:24

Panowie jesteście super zaje........ . Gratuluję pomysłu i wkładu jaki żeśćie włożyli w ten pojazd .Pozdrawiam :bigok :idea
krzysztofCz - 2010-02-23, 08:59

Wyprawa O.K. - ale mnie zaskoczył kamperek - toż to najprawdziwsza alkowa :wyszczerzony:
Pawcio - 2010-02-23, 09:04

Kubak..alem my cię przecież znamy...
paf - 2010-02-23, 09:06

ale kubak pisze o rybkcah :)
popatrzcie na dział - mniam mniam 8-)

Rockers - 2010-02-23, 12:09

Ja byłem nad Soliną no juz ponad 10 latek temu i bardzo tęsknie za nią przepiękny klimat, widoki i przyroda, byłem tam trzy dni na rybach, leszczy nie złowiłem, ale za to złowiłem tam swoje dwa pierwsze sandacze upiekliśmy z kumplami wieczorkiem nad ogniskiem > pychota :-P

Ale najbardziej ubawił mnie nalot kontroli, płynęli na takiej długiej zielonej łudce, było ich chyba z pięciu, wszyscy w morach od stóp do głów, czarne brody, czapeczki i lornetki, płynąc daleko przed nami obserwowali nas przez lornetkę, potem wylądowali jakieś 50m za nami w krzakach i podeszli nas od tyły z różnych stron abyśmy nie zdążyli niczego ukryć :haha: ale był ubaw :haha: normalnie komando foki :haha:

Pawcio - 2010-02-23, 14:43

Hehe... AlePafiku Johnson Baby toto nie jest.
Zresztą nasz Kubczek - i tak już pewnie zapomniał jak ten leszczyk smakował. :)
Pozdrowionka dla gaziarzy! :ok

kubak - 2010-03-02, 15:33

Rockers napisał/a:
Ja byłem nad Soliną no juz ponad 10 latek temu i bardzo tęsknie za nią przepiękny klimat, widoki i przyroda, byłem tam trzy dni na rybach, leszczy nie złowiłem, ale za to złowiłem tam swoje dwa pierwsze sandacze upiekliśmy z kumplami wieczorkiem nad ogniskiem > pychota :-P

Kilka dni po naszym powrocie w wiadomościach poinformowali, że z jakiejś starej barki na Solinę wypłynęło kilkaset litrów ropy. Tak jakoś wyjątkowo smutno się nam zrobiło, bo może była to ostatnia okazja, by zobaczyć to piękne miejsce w takim stanie.

Pozdrawiam.
/kk
<<HAPPY GAZ TEAM>>

Rockers - 2010-03-02, 23:44

Jak pisałem wyżej byłem nad Soliną już ponad 10 lat temu, to były moje początki z wedkarstwem, i zarazem parodniowymi pobytami nad wodą. Prosto mówiąc pierwszy wypad nawet bez namiotu, ale ponieważ nie lubię się uzależniać od kogoś, tym bardziej że okazało się iż było nas 6 (facetów) na jeden 4-ro osobowy namiot :-/ mieliśmy spać na zmianę :haha:
Przewidziałem to więc sam stworzyłem sobie namiocik nad samą wodą :ok , było naprawdę rewelacyjnie. Po powrocie kupiłem sobie namiocik i tak to się zaczęło :spoko
A oto wspomnienie z tamtych dni .........

kubak - 2010-03-04, 07:18

Bajkowy klimat Rockers.

To może ja też wykopie coś z bieszczadzkiego archiwum ;)

byłem fotografem na Pucharze Soliny 2007

oraz operatorem na Mistrzostwach Polski Adventure Raceing 2007.

To były piękne dni ;)