|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Włochy - na dziko?
erikson - 2009-06-14, 14:58 Temat postu: na dziko? czy zna kos jakies miesca gdzie mozna sie zatrzymac na 1 dzien(blisko plazy) ,kierunek Triest- Rimini. Czy raczej nie jest to wskazane w tym rejonie?
janusz - 2009-06-14, 18:26
Jest taki plac w Caorle, szukaj na forum było pisane.
erikson - 2009-06-14, 18:31
a dalej za wenecja ktos cos zna?
ROBRE - 2009-06-14, 19:57
jest taki parking w Rosolina tuz przy morzu i w sumie blisko centrum ale w zeszlym roku wstawiali tam parkometry. w tym roku nie bylem tam jeszcze wiec nie moge powiedziec co tam sie porobilo. ogolnie wszedzie mozna stawiac....ale pod warunkiem ze to dzien powszedni... najlepiej w nocy ;-)) od 22 - 23 do 8 rano za friko(przewaznie).. i sierpien odradzam ;-) wlosi wyjezdzaja na wakacje... pierwsza tura pierwszy weekeend druga drugi wekeend.... a pozniej powroty, korki WSZEDZIE ;-)))))
aha... bylo jeszcze takie fajne dzikie miejsce za Rimini....ale zabijcie nie pamietam gdzie to bylo dokladniej
pozdrawiam
PS. sa tez czesto takie parkingi (nie kampingi) tansze, specjalnie dla kamperkow.
janusz - 2009-06-14, 21:32
Obok chyba delfinarium niedaleko Rimini staliśmy na parkingu, kosztowało chyba 5 euro na dobę. Ale to było ze cztery lata temu.
Gregor77 - 2009-06-15, 06:26
Witajcie, mam pytanko na temat trasy do Włoch miejscowość Monza. Jadę we wrześniu na formułę 1. Planuję przejazd przez Szwajcarię. Interesuje mnie jazda przez autostrady, żadne boczne drogi. Jak ktoś zna drogę proszę o info jak najlepiej jechać i gdzie najlepiej zatrzymać się na odpoczynek. Dziennie chcę przejechać góra 300-350 km. Pozdrawiam i z góry dziękuję za info.
|
|