| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Chorwacja - Kemping w okolicy Senj ?
waldi - 2009-07-18, 12:10 Temat postu: Kemping w okolicy Senj ? Czy ktoś z kolegów kempingował w Senj proszę o jakieś namiary i informacje o terenie co ciekawego
DAKOTA - 2009-07-19, 17:37 Temat postu: Re: Kemping w okolicy Senj ?
| waldi napisał/a: | Czy ktoś z kolegów kempingował w Senj proszę o jakieś namiary i informacje o terenie co ciekawego |
witam
My bylismy w zeszlym roku tam , jest gdzies relacja , nazwy campingu nie pamietam ,ale cos kolo 15 do 20 km ponizej Senji ,wszystkie inne napotkane po drodze nie byly dojazdowo dostepne dla naszego DAGOCIKA poprostu za stromo ,a on za duzy .
placilismy przed sezonem 15 euro plac mielismy 5 metrow od morza
pozdrawiam
DAKOTA
artanek - 2009-07-20, 19:24
Własnie wrócilismy przed paroma dniami z chorwacji.Tak sie składa że bylismy w Senji niestety tylko w celu zwiedzenia tej miejscowosci .Jest ładna z małym zamkiem .Co do kampingów niestety niec nie wiem Byłem tylko na Pagu w miejscowosci szimuni a puzniej na wyspie Krk w miejscowosci Silio No ale my załapalismy sie na ceny sezonowe i tak przeciętnie kosztowało nas to25 euro ( dwie osoby dorosłe, jedno dziecko i pies , oczywiscie prąd, klimatyczne , kamper.)
Darek o - 2009-07-20, 21:57
Koledzy
Wyjeżdzamy do CRO w terminie 04 sierpnia
kierunek ISTRIA
Zastanawiam sie czy trzeba rezerwować,
prosze o info czy mogę spokojnie poszukać na
miejscu.
pozd Darek
artanek - 2009-07-20, 22:57
JEDZ SPOKOJNIE .ja nic nie rezerwowałem a nie było problemu z miejscami.Tak naprawde to w Chorwacji jest również spadek turystów w tym roku
Darek o - 2009-07-20, 23:14
Artanek 58
Dzieki bardzo
miałem nadzieję ze tak będzie
pozd
Darek O
|
|