| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
VIII Zlot Camper Team - Stargard Szcz. - Miedwie - Sztafeta namiotowa - szukamy transportu dla namiotu CT
janusz - 2009-08-12, 14:24 Temat postu: Sztafeta namiotowa - szukamy transportu dla namiotu CT Musimy dostarczyć na zlot w Stargardzie namiot.
Ja bym go tam zaciągnął ale najprawdopodobniej 1 Września wyjadę na wakacje (planowana jest Francja) z zakończeniem na zlocie. Trudno byłoby mi ciągnąc przyczepę z namiotem przez Paryż.
Co powiedzielibyście na sztafetę na trasie Pajęczno-Stargard. Mamy na to jeszcze miesiąc czasu. Można byłoby podzielić trasę np na 10 odcinków po 50 km i przeciągnąć przyczepę z namiotem na miejsce zlotu. Potrzebne są samochody z hakami i chętni którzy wzięli by udział w sztafecie. Potrzeba też by przerwy w podroży namiot spędzał pod jakąś ochroną np na podwórku nie pod blokiem. Byłaby okazja wypić kawkę sztafetową. Pogadać chwile i przeciągnąć Namiot do następnego kolegi. Punkty przerzutowe mogłyby być u ciągnących lub u kogoś znajomego na trasie. Można też zorganizować (umówić) przekazanie przyczepy całkiem w trasie nie na czyimś podwórku.
Co Wy na to. Sprawdzilibyśmy zaradność CT. Można byłoby z tego zrobić jakieś sprawozdanie lub artykuł do gazety.
http://maps.google.pl/map...562&ie=UTF8&z=8
ARCADARKA - 2009-08-12, 16:27 Temat postu: ARCADARKA jak będę jechał na zlot , mogę zawieść namiot , ale z Warszawy, jak ktoś go podrzuci do mojego serwisu nie ma problema , w nie długim czasie dam znać czy jedziemy
pozdrowionka
paf - 2009-08-13, 12:16
nie wiem czy temat nie zaginął w czasie zmagań z problemami ze zdjęciami i szerokością forum - zatem - podbijam do góry
lepciak - 2009-08-13, 19:25
Pierwszy weekend września spędzam na zlocie w Nieborowie organizowanym przez forum karawaning. Jeżeli ktoś dostarczy w to miejsce przyczepę z namiotem to na zlot nad jez. Miedwie dociągnę ją na czas.
|
|