|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Sylwester 2009
robert_smoldzino - 2009-08-19, 10:09 Temat postu: Sylwester 2009 Witajcie,
W zwiazku z zimowaniem Pod Lasem przygotowujemy w tym roku plenerowego sylwestra. Wiata bez problemu moze zmiescic jakies 40par, okolo 20 zgloszen juz mamy, od wszelakiego rodzaju podroznikow (kajakowych, rowerowych, 4x4, pieszych, zeglarzy i innych niespokojnych duchow). W ramach imprezy organizujemy oczywiscie nocleg (z wliczona podwozka) w zaprzyjaznionym, nieodleglym pensjonacie. Czesc ekip bedzie jednak nocowac u nas w bazie, niektorzy nawet twierdza, ze w namiotach (kilku gorolazow). Czy byliby chetni wsrod Was na przyjazd camperami? Sam sylwester bez noclegow (postoj w bazie gratis) bedzie kosztowal w okolicach 150zl na pare, w to wliczone jest zarelko (bigos, cos z rozna, kielbaski, jakies zakaski), piwko lub lokalne trunki inne ;-), muzyczka na zywo. Impreza w wiacie z ogniskiem posrodku, podloga izolowana, drewniana, stoly, lawy, koce...
Miejsce Baza Pod Lasem - Smoldzino (www.podlasem.org)
Dla chetnych co przyjada wczesniej mozemy zorganizowac kulig czy inne zabawy w plenerze ;-)
kubak - 2009-08-21, 22:23
Jak dla mnie rewelacja, ale juz widze spokrzenie mojej kochanej
Pozdrawiam i powodzenia
/kk
HAPPY GAZ TEAM
robert_smoldzino - 2009-08-22, 09:25
Wpadlbys kiedys, bo mamy tu braciszka (siostrzyczke) tyle, ze bez zabudowy ale za to czteronapedowe (gaz53). Rozwazalem kiedys budowanie z tego kamperka ale wygodniej na 66 zrobic chyba jednak
kubak - 2009-08-23, 16:43
W takim wypadku przypinam na mapie czerwoną pineskę i przy najbliższej wyprawie (o ile będziemy w okolicach) na pewno pojawimy się pod lasem
Dzięki za info i do zobaczenia ;D
Tolo-Digli - 2009-08-23, 19:59
Jaki jest tam teren? jak z dojazdem kamperem ? czy jest dobrze odśnieżone?
robert_smoldzino - 2009-08-24, 10:44
Teren w sensie baza czy okolica? Jesli o baze chodzi to jest zdrenowany i mocno zageszczony trawnik (nie tona nawet wielkie sprzety podczas dlugotrwalych opadow), dojazd 400metrow droga bita, jesli bedzie snieg bedzie odsniezona (dawno nie bylo nad morzem sniegu na swieta i okolice), wjechac sie da bez problemu kazdym autem przez okragly rok.
robert_smoldzino - 2009-10-09, 13:09
Witam,
Na stronie www.smoldzino.org wisi juz kompletne (mam nadzieje) info dotyczace naszego sylwestra i formularz zgloszeniowy. Milosnikow niesztampowej zabawy serdecznie zapraszamy.
Do zobaczenia.
robert
KOCZORKA - 2009-10-12, 00:49
robert_smoldzino napisał/a: | Milosnikow niesztampowej zabawy serdecznie zapraszamy. |
To jest zdecydowanie coś dla Koczorków.
Tylko dlaczego znowu tak dalekoooo od nas.
Taki Sylwester to moje marzenie - nie cierpię kiecek, a uwielbiam smalec i te inne smakowitości ze smoldzińskiego stołu.
Musimy to przemyśleć, chociaż przez chwilkę.
Pozdrówka.
robert_smoldzino - 2009-11-01, 16:48
Wyglada na to, ze ostatnie wolne miejsca nie dotrwaja do polowy listopada.
Obiecalem komus przez telefon, ze dam znak jak tak bedzie.
Wiec daje
pzdr
i zapraszam
robert
Tolo-Digli - 2009-11-02, 07:33
Maluch przecież tam będzie tak tłoczno że trzeba zrobić grafik korzystania z basenów to już lepiej wrbov tylko czy skończyli remont z rozbudową
roger - 2009-11-02, 15:41
Adi napisał/a: | Wydaje mi się sporo dać za Sylwestra 2500 zł od osoby |
Za tą cyfrę to na Kanary na tydzień polecisz ..... Już nie wiedzą ile brać w tych naszych górach oj czkawką im się to odbije
Tolo-Digli - 2009-11-02, 19:12
maluch napisał/a: | Skończyli w lipcu, byłem ostatnio jest ekstra ... | a koszta
gino - 2009-11-03, 07:54
Tolo-Digli napisał/a: | a koszta |
Adi napisał/a: |
sporo ... za Sylwestra 2500 zł od osoby (to masz 5 000 zł od pary) |
roger napisał/a: |
Za tą cyfrę to na Kanary na tydzień polecisz ..... Już nie wiedzą ile brać w tych naszych górach oj czkawką im się to odbije |
http://www.termypodhalanskie.pl/pl,sylwester-2009
roger - 2009-11-03, 08:56
Hmmmm no tak nie doczytałem .....dzieci do 3 lat gratis ... (jak szybko zrobię to koszt rozbije sie na większą liczbę osób i jestem do przodu) ....... no i cena jest inna faktycznie przepraszam nie 2500PLN od osoby a 2499PLN ...... to całkowicie zmiena postać rzeczy ........na poleżeć ....... robie rezerwację na 2040 ....... pod warunkiem niezmienności ceny ..... a inflacja zrobi reszte ...
yannoo - 2009-11-11, 13:01
A czy byliby chętni na Sylwester w Pieninach? Rozmawiałem z sąsiadem, który prowadzi pole namiotowe w Krościenku - wpuści nas tam. Jest ok. 20 przyłączy elektrycznych, woda w Dunajcu, koszty symboliczne, parę pochodni i witamy nowy rok na szczycie Trzech Koron. Potańcówka na krościeńskim ryneczku lub pieczenie barana (koszt baranka ok. 500-600zł).???
Możliwa też biegówkowo-tourowa wycieczka granią Małych Pienin....
mieczysław - 2009-11-19, 19:46
Witam Cię serdecznie! Sylwester w Krościenku to świetny pomysł. Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych planów. Bardzo chętnie skorzystamy z waszej propozycji, tym bardziej, że nie spędzaliśmy jeszcze sylwestra w camperze. Chętnie też skosztujemy tego pieczonego baranka:-)
Pozdrowiamy
Mieczysław i Mirka
Kamperfan - 2009-11-19, 21:10
Więcej w temacie Sylwester 2009 Krościenko
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=5964
kazbar - 2009-11-24, 10:21
Są jeszcze wolne pokoje dla ok. 34 osób w termie od 27 grudnia do 5 stycznia w fajnym, nowym pensjonacie w Spiskiej Starej Wsi na Słowacji
http://www.pieniny.sk/villa.html
Pensjonat ten prowadzi mój znajomy Słowak, który chętnie zorganizuje Sylwestra na miejscu. Obok miasteczka jest wyciąg narciarski z nauką jazdy. Po polskiej stronie (1 km) Polana Sosny a w odległości ok. 10 km ośrodek narciarski Jeziersko-Bachledowa Dolina
http://www.skibachledova.sk/
Cena za pobyt: 18 euro od osoby za noc. Tyle w telegraficznym skrócie. Jeśli byliby chętni na wyjazd dowiem się więcej i dam znać na forum.
|
|