| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Szwecja - pierwsza podróż ;-)))
ana i piotr - 2009-08-28, 17:59 Temat postu: pierwsza podróż ;-))) Podróż to wielkie słowo, ale... zobaczcie jak można podróżować jak się chce. Moi starsi Panowie postanowili odbyć "męska wypawę" - przecieranie szlaków. Podróż promem do Szwecji, potem przez Danię do Berlina i do domu. Przygotowali się wyśmienicie co widać na załączonych ponizej zdjęciach.
ana i piotr - 2009-08-28, 18:07 Temat postu: cd nie zmieściły mi się zdjęcia ;-)
pirat666 - 2009-08-28, 20:33
No i bardzo fajnie przecieracie szlaczki
Powodzenia w kolejnych wyprawach
andreas p - 2009-08-29, 07:32
Maja teraz co wspominac
ana i piotr - 2009-08-29, 09:04
oj tak, juz planują podróż do Norwegii na Fiordy. Nawet przebąkiwali coś o zimie , ale ja ostrożna jestem,bo zimna nie lubię. Zima podoba mi sie tylko przez okno
A jesienią (późną) i zimo jeździcie gdzieś?
andreas p - 2009-08-29, 12:26
My jezdzimy caly rok. Zima na narty, jesieni, wiosna, morze,soboty niedziele po okolcy do 400 km.Oczywiscie urlopy.
Pawcio - 2009-08-29, 15:53
| ana i piotr napisał/a: | | prawie jak kamper... ale prawie to duża różnica ;-)))) |
Jeździć kamperem będzie luksusowo.
Dodałbym nawet dostojnie. Jednak musicie zapomnieć o zjeżdżaniu w krzaczki. Kamperek w przeciwieństwie do waszej Toyotki tego nie wybaczy!
KOCZORKA - 2009-08-30, 16:00
| ana i piotr napisał/a: | | jesienią (późną) i zimo jeździcie gdzieś? |
Oczywiście, że jeździmy.
W kamperku jest ogrzewanie gazowe, jak za dużo nagrzejesz może być i za gorąco.
Lubię jesienno - zimowe zloty, szczególnie przy gorących źródełkach np. Grudziądz, Uniejów.
To rozkosz wytaplać się w gorącej wodzie, gdy na polu mrozik i śnieg.
|
|