| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Francja - PARKING PRZY PLAŻY W DRODZE DO UK!
Marek i Dorota - 2009-09-01, 14:59 Temat postu: PARKING PRZY PLAŻY W DRODZE DO UK! ZNALAZŁEM TO MIEJSCE JESZCZE ZA CZASÓW JAK PRACOWAŁEM JAKO KIEROWCA W TRANSPORCIE MIĘDZYNARODOWYM I ZA KAŻDYM RAZEM JAK MIAŁEM TRASĘ DO ANGLI PRZEZ DUNKIERKĘ TO ZATRZYMYWAŁEM SIĘ W TYM MIEJSCU NAJDŁUŻSZY POBYT 2 DNI W WEEKEND. KONIEC DROGI TO DUŻY PARKING A NASTĘPNIE NIC TYLKO SZEROKA PLAŻA Z JASNYM PIASECZKIEM. DOJAZD DO TEGO PARKINGU PROWADZI PRZE TEREN PRZEMYSŁOWY ALE NIE MA ŻADNYCH BRAM. POSIADAM TYLKO ADRES : ROUTE DE LA DIQUE DU BREAK DUNKIERKA. pOLECAM TO MIEJSCE NA ODPOCZYNEK PRZED WJAZDEM NA PROM DO UK LUB Z POWROTEM. JAK ZNAJDĘ KOORDYNATY GPS TO PODAM.
POZDRAWIAM
ROBRE - 2009-09-01, 15:54
tu jest mapa do tej plazy ;-) wystarczy tylko przyblizyc (powiekszyc) obraz klikajac na +
http://www.kitebeaches.co...0505&lng=2.2994
pozdrawiam
Marek i Dorota - 2009-09-01, 16:53
Tak dokładnie to jest to miejsce, tylko zauważyłem że zaraz za mostem zwodzonym po prawej stronie obłożone jest kamieniami i na ten pacyk jużnie można wjechać a właśnie tam stawałem zestawem ciągnik plus naczepa. ale można dalej wjechać i już jest miejsce na postój.
wbobowski - 2009-09-01, 18:30
Prom z Calais do Dover jest chyba najkrótszym połączeniem. A parking w Calais przy promach to miejsce noclegów wielu kamperów. Poza tym w Calais jest również kemping, albo obok parking dla kamperów z pełną obsługą, nad samym morzem.
Tadeusz - 2009-09-02, 15:42
| wbobowski napisał/a: | | A parking w Calais przy promach to miejsce noclegów wielu kamperów. |
Jest to fantastycznie przyjazne miejsce. Całą dobę czynne luksusowe łazienki. Towarzystwo kamperowców z całej Europy, a wszystko free!
|
|