|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Na "Sylwestra" www.zielonykon.pl
Dziabong - 2009-09-13, 16:32 Temat postu: Na "Sylwestra" www.zielonykon.pl Na "Sylwestra" tylko dokąd?
Wprawdzie czasu dość, ale już czas o zabawie pomyśleć!
DI STEFANO - 2009-09-13, 17:21
Dobrze mówisz,dobrze mówisz.
O sory,dobrze piszesz.
Krzysiu a co proponujesz?
Trzeba już zamawiać pogodę,taką dobrą kamperową albo zimowe opony.
Pozdrawiam.
Stefan
andreas p - 2009-09-13, 17:27
Ja mam zimowe opony na kamperku przez caly rok ,wiec jestem gotowy do drogi. Pytanie tylko gdzie?
Pawcio - 2009-09-13, 18:15
My planów na sylwka nie mamy, więc jesteśmy otwarci na propozycje.
Dziabongi, zamawiajcie śnieg, żeby można było zrobić kulig i na sankach z górki jakowejś pozjeżdżać.
radecki1972 - 2009-09-13, 20:43
Może tu:
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=5355
DI STEFANO - 2009-09-13, 21:21
Witam
Byłem na tym polu w końcu sierpnia.
Niestety nie dane mi było być na sobotnim zlocie-poważny problem zdrowotny mojego pieska zatrzymał mnie w Łodzi.
Tak więc zdam Wam relację z wizytacji na zlocie w Krakowie,lub wcześniej w Zieleninie Prośba na teraz - szukajmy dalej .miejsca
Dziabong - 2009-09-13, 22:47
DI STEFANO napisał/a: |
Prośba na teraz - szukajmy dalej .miejsca |
Zimówki czekają
Ja bym szukał miejsca bardziej balowego ( mniej grilla więcej tańca i zabawy ) o rozsądnej odległości od środka Polski - może będzie zima ( sam w to nie wierzę ).
Może warto wynająć taka salę, ale kompletnie nie wiem gdzie. Wszystko co sprawdziłem było w cenie trochę jak z kosmosu.
Pawcio - 2009-09-14, 19:23
W grę wchodziłoby tylko sylwester, czy również dni orbitalne?
Nie ukrywam, jeśli się by zrobiłoby z tego jakieś 4 dzionki... I nocki również.
Dobrze by było, gdyby się zrobiłoby jakiś wyciąg. Nie mam ochoty sasanek pod górę wciągać ...
Chyba ciut za daleko ... ?
ARCADARKA - 2009-09-14, 19:36 Temat postu: ARCADARKA
Pawcio napisał/a: | W grę wchodziłoby tylko sylwester, czy również dni orbitalne?
Dobrze by było, gdyby się zrobiłoby jakiś wyciąg. Nie mam ochoty sasanek pod górę wciągać ...
Chyba ciut za daleko ... ? |
Paweł sport to zdrowie i wyszczupla
Dziabong - 2009-09-14, 20:15
Możemy orbitować i cztery dni Jak w dobrym towarzystwie to i noce też.
Pawcio - 2009-09-18, 21:06
ARCADARKA napisał/a: | Pawcio napisał/a:
W grę wchodziłoby tylko sylwester, czy również dni orbitalne?
radecki1972 napisał/a:
Może tu:
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=5355
Chyba ciut za daleko ... ?
Paweł sport to zdrowie i wyszczupla |
To prawda Dareczku. Ja uwielbiam sporty ekstremalne! Moim ulubionym jest pilotowanie takich sportów.
Bardzo lubię je pilotować w TV z kanapy. W kamperku również.
ARCADARKA - 2009-09-18, 21:30 Temat postu: ARCADARKA Pawełku w tym wieku to za wcześnie na władce pilota
pozdrawiam
Pawcio - 2009-09-18, 21:37
ARCADARKA napisał/a: | Pawełku w tym wieku to za wcześnie na władce pilota
pozdrawiam |
Zawsze lubiłem to, co starsi koledzy robili...
ARCADARKA - 2009-09-18, 21:40 Temat postu: ARCADARKA no to chiba , że tak pamiętam ,,,,,,bierz pzykład ze starszych
Dziabong - 2009-10-16, 20:26
andreas p napisał/a: | Ja mam zimowe opony na kamperku przez caly rok ,wiec jestem gotowy do drogi. Pytanie tylko gdzie? |
Dziabongi już wiedzą dokąd jadą, Pawcie i JHJ też .
www.zielonykon.pl
mirkaz11 - 2009-10-27, 20:30 Temat postu: sylwester Też nie mamy planu na sylwestra, więc chętnie pojechali byśmy tam gdzie byliby naśi członkowie klubu.Oczywiście chcemy jechać cemperem.Do zobaczenia.
mirek i ula
Dziabong - 2009-10-27, 21:50 Temat postu: Re: sylwester
mirkaz11 napisał/a: | Też nie mamy planu na sylwestra, więc chętnie pojechali byśmy tam gdzie byliby naśi członkowie klubu.Oczywiście chcemy jechać cemperem.Do zobaczenia.
mirek i ula |
Pewnikiem wszystko do ustalenia.
Pawcio - 2009-10-28, 09:16
Zima ma być taaaaka.
Idę strugać kółka do sanek ... Wtedy będzie można zrobić kulig.
Skorpion - 2009-10-28, 09:24
Zioma ma byc ponoc dluga i bardzo sniezna i opstra bo przez ostatnie kilka lat indianie z uporem chrust zbierali na opal
Cyryl - 2009-10-28, 10:48 Temat postu: Re: Na "Sylwestra" www.zielonykon.pl
Dziabong napisał/a: | Na "Sylwestra" tylko dokąd?
Wprawdzie czasu dość, ale już czas o zabawie pomyśleć! |
od wielu lat sylwestra spędzam na sali (drugi obieg siatkówki - amatorszczyzna). umawiamy się na 20:00 robimy sobie ostatnie granie w roku. o 22:00 kąpanko i na drugiej sali - impreza składkowa.
ostatnio było tyle drużyn, że zrobiliśmy turniej na 3 boiskach, było chyba 9 drużyn.
KOCZORKA - 2009-10-28, 11:46
Pawcio napisał/a: | Idę strugać kółka do sanek ... Wtedy będzie można zrobić kulig. |
Strugaj Pawcio, bo ja bym chętnie pojeździła na kuligu.
Skorpion - 2009-10-28, 12:56
najlepszy bal zawsze jest na balu dziennikazy lub na bialej sali
AUTOJUR - 2009-10-30, 21:29
A może sami zorganizujemy w centralnej Polsce
marko - 2009-10-31, 12:00
A może w Zakopanym pod skocznią jakaś impreska sylwestrowa
relabi - 2009-10-31, 20:31
uważam że pod skocznią jest dobrym pomysłem , atrakcji nie braknie ,koledzy z południa podajcie więcej szczegolow a będzie to trafiony pomysł , zawsze to bliżej na żródła po sywestrze!
Rockers - 2009-10-31, 21:09
Ja jestem za czymś bliżej Katowic może być Zakopane bo w pobliże Warszawy chyba nie dojadę czekam na dobre wieści
waldi - 2009-10-31, 21:19
A moze gdzies w wielkopolsce bo bedzie mniej sniegu
Rockers - 2009-10-31, 21:30
wiecie co w Honolulu będzie najciekawiej, ciepło kolorowo i tańce będą drinki na plaży z parasoleczkami, leżaczki, hula hula przed sobą i czego trza więcej
AUTOJUR - 2009-10-31, 21:35
Marko miałem na myśli centralną Polske a nie kresy Waldi może jakieś pomysły ????????
waldi - 2009-10-31, 22:02
W Zakopanym bylo by wspaniale ale co z kolegami z wybrzeza centralna Polska to dobry pomysl tylko gdzie
AUTOJUR - 2009-10-31, 23:13
Temat jest też MK Wielkopolska http://www.camperteam.pl/...p=109488#109488
Dziabong - 2009-11-02, 14:19
andreas p napisał/a:
Ja mam zimowe opony na kamperku przez caly rok ,wiec jestem gotowy do drogi. Pytanie tylko gdzie?
Dziabongi już wiedzą dokąd jadą, Pawcie i JHJ też .
www.zielonykon.pl
Skorpion - 2009-11-02, 14:58
mozna by jeszcze odwiedzic takie cudo kolo wawy www.bocianierancho.pl
Dziabong - 2009-11-02, 17:42
No tak ale to piechotą to jakieś 15 minut od centrum.
Ale jakby ktoś pytał to poczyniliśmy rezerwację na 3 zalogi w miejscu jak w temacie.
Skorpion - 2009-11-02, 18:20
ja tylko zucilem temat i nie na sylwka a tak ogolnie moze kiedys w przyszlosci mozna by jakos to wykozystac
Pawcio - 2009-11-04, 22:46
Dziabong napisał/a: | Ranczo posiada pole namiotowe i parking gdyby ktoś jednak chciał koniecznie mieszkać w kamperku. Uprzedzam sala nie jest z gumy i kto sobie zrobi rezerwację ten sie bawi w środku. |
Pomimo, że będziemy w środku kamperka zabieramy ze sobą, co by gniewu nie było. Będzie się wypasał razem z konikami.
PS
Ciekawe, co nam Wacek powie w noc wigilijną ...
Pawcio - 2009-11-12, 19:16
Jako, że wszystko się już zkrystalizowało, przedstawiam co następuje...:
Na chwilę obecną w składzie:
-Dziabongi
-JHJty
-Pabemany
zamierzamy spędzić sylwestra na Rancho Zielony Koń położonym w mazurskich Sorkwitach niedaleko Mrągowa.
Generalnie w cenie 600 zł/os jest zapewniony 4-dniowy pobyt wraz z zakwaterowaniem, wyżywieniem i balem w noc sylwestrową.
Myślę, że nie będzie problemu, jeżli ktoś będzie chciał przyjechać kamperkiem. Kwestia ustalenia.
Tak więc jeśli nie macie jeszcze planów na sywestra zapraszamy do wspólnej zabawy.
Kamperfan - 2009-11-16, 20:51
Niestety, zielonykon.pl nie ma już wolnych miejsc - dotyczy to nie tylko zakwaterowania i wyżywienia, ale także balu sylwestrowego (opcja kamper + bal też odpada ). Jest to gospodarstwo agroturystyczne z salą tylko na 20 osób i wszystkie miejsca są już zarezerwowane .
Dziabong - 2009-11-16, 23:05
Kamperfan napisał/a: | Niestety, zielonykon.pl nie ma już wolnych miejsc - dotyczy to nie tylko zakwaterowania i wyżywienia, ale także balu sylwestrowego (opcja kamper + bal też odpada ). Jest to gospodarstwo agroturystyczne z salą tylko na 20 osób i wszystkie miejsca są już zarezerwowane . |
Ciekawe kto jeszcze zrobił rezerwację?
Dziabong - 2010-01-04, 17:34
My także już wróciliśmy. Były tańce, zabawy, gry planszowe, jazda na sankach i na nartach, mroczne Mrongoville i KONIE. Bardzo dziękuję, że zdecydowaliście się na wspólny wyjazd, szkoda tylko że naszych było mniej niż innych, ale to się da naprawić w przyszłym roku. ( Oni inni też sie dobrze bawili ). Nie udało nam sie skłócić, plasterek żóltego sera został podzielony na 3.
Pawcio - 2010-01-04, 22:22
Dalsza część poczynań : http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=6276
|
|