Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

VIII Zlot Camper Team - Stargard Szcz. - Miedwie - Wspomnienia ze zlotu - Miedwie 2009

f68 - 2009-09-13, 14:10
Temat postu: pozlotowo
było wspaniale
szkoda ze musiałem dzień wcześniej uciekać
ale mam kilka fotek

andreas p - 2009-09-13, 16:37

Tylko tyle, ale jestes skapy :wyszczerzony:
jokoe46 - 2009-09-13, 17:07

Myślę,że tą grzeczną dziewczynką jest Regina oczywiście Zenkowa.Pozdrawiam.
Tolo-Digli - 2009-09-13, 18:10

My także dojechaliśmy szczśliwie i bez przygód chcemy podziękować za miły pobyt i organizację było bardzo fajnie i wesoło nasza załoga DZIĘKUJE
tadek - 2009-09-13, 18:12

My już szczęśliwie w domu. Serdeczne podziękowania dla organizatorów za wspaniały zlot. Było superowo, a kto nie dojechał niech żałuje!!!
MirekM - 2009-09-13, 18:16

Ja też szczęśliwie dojechałem do domu, mając za sobą szmat drogi. I rzutem na taśmę zobaczyłem relację z imprezy w Kronice Szczecińskiej. Zainteresowanych odsyłam do relacji . Dla ułatwienia dodam, że relacja jest na końcu filmu.
Pawcio - 2009-09-13, 18:26

MirekM napisał/a:
Ja też szczęśliwie dojechałem do domu, mając za sobą szmat drogi. I rzutem na taśmę zobaczyłem relację z imprezy w Kronice Szczecińskiej. Zainteresowanych odsyłam do relacji . Dla ułatwienia dodam, że relacja jest na końcu filmu.

Towarzycho wygadane jak zawsze... :bigok :bigok :bigok

Aulos - 2009-09-13, 18:31

To nawet telewizja tam była. Nie zauważyłem :shock:
Tolo-Digli - 2009-09-13, 18:37

Aulos napisał/a:
To nawet telewizja tam była. Nie zauważyłem
Bo ty byłeś na innym zlocie :haha: :haha: :haha:
fest2 - 2009-09-13, 18:41

:spoko No i ja dojechałem do domu,wszystkim dziękuję :kwiatki: za przyjazd na zlot ,za gorące serca dla dzieciaków z domu dziecka, TVP odwiedziło nas w czsie gdy zwiedzaliście Stargard. Jeszczeraz dzięki i do zobaczenia na następnym spotkaniu :roll:
Bystrzaki - 2009-09-13, 18:43

My także szczęśliwie dotarliśmy do domu :spoko

Jeszcze raz bardzo dziękujemy organizatorom Graża, Wojtek :bukiet:

piotreksylwia - 2009-09-13, 19:05

My także już w domciu.Chcialiśmy podziękować :bukiet: organizatorom za super zlot wspaniałą zabawe.Do zobaczenia na następnym zlocie :spoko :spoko
prezesuu - 2009-09-13, 20:58

I my też chcemy bardzo podziękować, za fest zabawę i atmosferę. Szkoda, że to już historia. :spoko
maga - 2009-09-13, 20:59

My też szczęśliwie dotarliśmy do domu.

Grażynko i Wojtku,daliście doskonały przykład jak organizować zloty,ale znając Was cóż innego można było się spodziewać,powiem krótko żal było odjeżdżać :bigok
Dzięki Wam wszystkim za wspaniałe spotkanie a przyjaciołom za atmosferę, której się nie zapomina,do następnego spotkania :spoko

Amerykanie - 2009-09-13, 21:00

My również już "za wielka wodą" czyli w domu. BARDZO dziękujemy za tak serdeczne i miłe przyjecie mimo bariery językowej..... ;)
A tak na poważnie super zlot, super organizacja i super zwariowani zakręceni ludzie !!! :wyszczerzony:

Pozdrawiamy i do zobaczenia!

ARCADARKA - 2009-09-13, 21:30
Temat postu: ARCADARKA
Witajcie :bigok
my również w domciu :shock: spotkanko jak zwykle super :haha: , Wojtek dzięki za zlocik :bukiet:
już tęsknie za następnym spotkankiem . Poznałem kobitki z grupy Szczecińskiej niczego sobie , ale cosik skorumpowane przez swoich chłopów :haha: :haha: :haha:
jeszcze raz dziękujemy :bigok :bigok

StasioiJola - 2009-09-13, 22:01

Świstak - 2009-09-13, 22:12

Ja również pokonałem swoje 800 powrotnych kilometrów. Właśnie wróciłem.

Nie potrafię znaleźć słów które wyraziłyby moją wdzięczność, więc zwyczajnie powiem - dziękuję. Wszystkim.

prezesuu - 2009-09-14, 06:29

StasioiJola, to teraz możesz już zmienić awatar z ochrzczonym kamperkiem. :szeroki_usmiech
MirekM - 2009-09-14, 06:57

StasioiJola napisał/a:
Specyjalne pozdrowienia dla Misia Colargola!! :haha: :haha:

Dzięki, przekażę.

rafalcho - 2009-09-14, 07:05

Świstak napisał/a:
... Nie potrafię znaleźć słów które wyraziłyby moją wdzięczność ...

dzisiaj A, jutro B, a po zlocie CAŁYMI ZDANIAMI :haha:

A będąc przy głosie serdecznie dziękuję załodze PREZESSUU (Jackowi i Bożence) za "przygarnięcie bezdomnego niespodzianka" jak również wszystkim, którzy oferowali pomoc :bukiet:

Jak to mówią ... zabawa była PYSZNA :szeroki_usmiech

:spoko

BiG Team - 2009-09-14, 07:30

My również dołączamy do tych podziękowań. Sprawy rodzinne zmusiły nas do wcześniejszego wyjazdu i nie mogliśmy być z Wami do końca, ale wspominamy cały czas , wszystko to co działo się /dla nas/ już od środy i A i B i staram sie pisać całymi zdaniami. Wojtku wielkie dzięki :spoko
GOSIAARCADARKA - 2009-09-14, 10:19

Ja również przesyłam podziękowania dla Wojtka za organizację. Długo się zastanawialiśmy czy pojechać tak daleko na zlot. Było warto. Za co wszystkim serdecznie dziękuję. Arcia miała super gości na chrzcinach, dawno się tyle nie śmiałam co przez te trzy dni. Jesteście super. Czekam teraz na Kraków. Buziaczki dla siostrzyczki Bożenki. Pozdrowienia dla przesympatycznej załogi "Amerykanie" - przyjechali pierwszy raz i dali radę. A Krysia "poliglotka" powaliła mnie na kolana ze śmiechu. Tradycyjnie były również rybki i to nawet sporo. Wielkie dzięki jeszcze raz za wspaniały weekend. :brawo
Świstak - 2009-09-14, 10:25

Krótka relacja...
Dojechaliśmy. I przegapiliśmy wjazd. BigTeam wybiegł na ulicę aby nas wprowadzić i szybko zwinęliśmy go do środka (z taką fryzurą mógłby zostać zwinięty przez służby za namawianie do palenia zioła). Miejsce zaklepali nam Beatka i Grzesiu. Zaklepali a później przez trzy dni bronili własną piersią!
Ustawiłem się i gdy zaciągnąłem ręczny otworzyły się drzwi kierowcy i niewidzialna ręka wywlekła mnie na dwór, powiesiła na szyi kieliszek i zaczęla ściskać pohukując radośnie "Prezesuu Cię wita!!" A później była godzina dla której warto się było urodzić, czyli czas poznawania Was - najbardziej zakręconych ludzi jakich dane mi było spotkać. Spotykałem juź wesołków, ale nigdy takiej wielkiej grupy!
Z przyczyn oczywistych nie opisuję co było dalej, bo oczywiście nie wiele pamiętam, ale pamiętam to czego nigdy nie zapomnę - życzliwości, radości, uśmiechu, zabawy.

GOSIAARCADARKA - 2009-09-14, 10:39

Zapomniałam podziękować Ani (od Tolcia) za pilnowanie i opiekę nad Arcią. Aniu wielkie buziaczki. Piwa nie mogę postawić ale do Krakowa przywiozę nagrodę. Buziaczki.
wbobowski - 2009-09-14, 12:28

Choć tytuł tematu "Zapisy...." to są tu i podziękowania... dlatego tu stwierdzam, że był to pierwszy od Kazimierza 2008 zlot, na którym nie byliśmy i dlatego z ogromną ciekawością zaglądam, aby zobaczyć co straciliśmy, a tu... poza podziękowaniami i potwierdzeniami dotarcia do domków nic... a zdjęcia gdzie... aparaty potopiliście w jeziorku ????
Tolo-Digli - 2009-09-14, 12:42

wbobowski napisał/a:
a zdjęcia gdzie...
Włodziu obawiam się że sporo fotek może nie przejść cenzurki jak każdy doszedł do siebie :haha: :haha: :haha:
wbobowski - 2009-09-14, 12:46

Tolo-Digli napisał/a:
wbobowski napisał/a:
a zdjęcia gdzie...
Włodziu obawiam się że sporo fotek może nie przejść cenzurki jak każdy doszedł do siebie :haha: :haha: :haha:

Ale wszyscy, których brakowało na zlocie to zrozumieją i wybaczą niewprawną rękę fotografom. Przynajmnie sami powspominalibyście, aby zlot nie poszedł za szybko w niepamięć.

wiesia zdzisław - 2009-09-14, 14:31

Zlot bardzo udany.Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich.Wybieramy się do Zielenina.Liczy się tylko dobra zabawa. :spoko
prezesuu - 2009-09-14, 17:06

wbobowski napisał/a:
a zdjęcia gdzie...

Nie było czasu "slikać", bo tyle się działo. :helm Niektórym to nawet klisza się rwała. :hihi:

JagWald - 2009-09-14, 17:32

Grażynko i Wojtku
jesteście WIELCY .Dzięki za wspaniały zlot.
Teraz odpoczywajcie ,ale muszę powiedzieć BIS.
Czekam na powtórkę w przyszłym roku.
Waldek :bukiet:

fest2 - 2009-09-14, 17:55

:spoko Kochani Kamperomaniacy- ja jako orgaizator zlotu niemiałem czasu na robienie fotek,dlatego proszę o umieszczenie trochę zdjęć na forum,z każdego zlotu trochę zdjęć przywoziłem . na tym zrobiłem jedno zdjęcie tablicy informacyjnej o zlocie i tyle miałem aparat w ręku, dawajcie zdjęcia chcę zobaczyć jak było. :bigok
Dembomen - 2009-09-14, 18:02

Hej!
Czyżby wszystkim uczestnikom urwał się film? :szeroki_usmiech dlatego też brak fotek :szeroki_usmiech
Hej!

f68 - 2009-09-14, 18:04

przecież ręce miałeś wolne bo kielonek wisiał na smyczy
pieknie się działo :wyszczerzony: :wyszczerzony: :wyszczerzony:

Ela i Andrzej - 2009-09-14, 18:14

Pani Kowalska i Wojtku :bukiet:

Robiliśmy zdięcia , niestety Andrzej skasował wszystko :gwm odzyskalismy 70% fotek

prezesuu - 2009-09-14, 18:23

f68 napisał/a:
przecież ręce miałeś wolne bo kielonek wisiał na smyczy
nie zawsze ręce były wolne - taniec ma swoje figury, a kilonek też cały czas nie wisiał - czasem wyciągał się na długość smyczy. :helm
siemie - 2009-09-14, 18:29

Dziękujemy Wojtkowi i Grażynie za super organizację.
Kilka zdjęć, nie wszystkie są udane za co z góry przepraszam.

f68 - 2009-09-14, 18:33

no piętkny ten colabor
ARCADARKA - 2009-09-14, 18:34
Temat postu: ARCADARKA
nie było czasu na pstrykanie , mam tylko trzy :haha: :haha: :haha:
siemie - 2009-09-14, 18:34

cd. zdjęć
Ela i Andrzej - 2009-09-14, 18:35

cd.
Bystrzaki - 2009-09-14, 19:26

Kilka zdjęć od nas
Bystrzaki - 2009-09-14, 19:37

i jeszcze kilka z wycieczki i ogniska sobotniego
Świstak - 2009-09-14, 20:30

No, moje po cenzurze. Niewiele tego zostało...
Świstak - 2009-09-14, 20:32

Zdjęcia
Świstak - 2009-09-14, 20:33

Zdjęcia
Świstak - 2009-09-14, 20:35

Zdjęcia
wiesiek t - 2009-09-14, 20:36

my też dojechaliśmy do domku zgodnie z planem, tym razem bez awarji.
Dziekujemy organizatorom z fajny Zlot .Pozdrawiamy

Świstak - 2009-09-14, 20:37

Zdjęcia
Świstak - 2009-09-14, 20:43

Zdjęcia
Świstak - 2009-09-14, 20:45

Zdjęcia
Endi - 2009-09-14, 21:19

Wojtku i Grażynko, zorganizowanie Ogólnopolskiego Zlotu, nie jest łatwym i prostym przedsięwzicięciem. O tym na pewno wiedzą Ci, którzy organizowali podobne tak duże spotkania. Trzeba mieć wiele odwagi, odpowiedzialności, zmysłu organizacyjnego. Poświęciliście wiele cennego czasu, wysiłku i związanego z tym stresu dla zapewnienia, nam uczestnikom - warunków do spotkania, rozrywki, zabawy i …… :diabelski_usmiech Jak widać na zdjęciach, bawiliśmy się świetnie.
Dziękujemy Wam. :bukiet: :roza: :bukiet: :roza: :bukiet:

Ps. Fotek nie wrzucam, bo prawie wszystkie wyszły mi na "niebiesko" :bigok

Aulos - 2009-09-14, 22:38

Dziękujemy za chwile spędzone z Wami na zlocie i już za Wami tęsknimy. Cieszymy się z poznania nowych kamperowiczów i odnalezienia po latach brata z Ameryki ;)
Wojtku, zlot był zorganizowany festiwalowo :bukiet: :wyszczerzony: :bukiet: :wyszczerzony: :bukiet: :wyszczerzony: :bukiet: :wyszczerzony: :bukiet:

Aulos - 2009-09-14, 22:46

...jeszcze kilka fotek
ReginaZW - 2009-09-15, 00:31

My dopiero dzisiaj dotarliśmy do domu i niemal natychmiast składamy wielkie podziękowania Grażynce i Wojtkowi za ogrom pracy jaki włożyli w organizację zlotu, byśmy się dobrze bawili i miło wspominali. Znając zmysł organizacyjny Wojtka ( z eskapady do Chorwacji ), byliśmy pewni, że ten zlot będzie super. Wielkie dzięki :kwiatki:
ReginaZW - 2009-09-15, 00:55

Kilka wspomnień...
Część oficjalna

ReginaZW - 2009-09-15, 00:59

Kuszenie Wojtka.... :haha:
ReginaZW - 2009-09-15, 01:06

....Chrzest kamperka Joli i Stasia.... i zabawa prawie do rana...
MirekM - 2009-09-15, 08:08
Temat postu: Zdjęcia Miedwie 2009
I ja także dołożę parę pictures.
mariuszhymer - 2009-09-15, 20:47

Wojtku! Serdecznie dziękujemy za miłe przejęcie do Swojego grona. Zlot był super pod każdym względem, było miło spędzić z Wami ten czas.Jechliśmy z duszą na ramieniu bo nie wiedzieliśmy co nas spotka a tu taka miła niespodzianka! Jak czas nam pozwoli będziemy meldować się na kolejnych zlotach.

Wioletta i Mariusz z Obry :kwiatki:

Tadeusz - 2009-09-15, 22:02

Cóż to był za zlot! Można chwalić organizatora z grzeczności, można dla zachęty, można też dla podlizania się lub dla interesu. Ale Wojtka pochwalę z całego serca, ba!, wyrażam entuzjazm. Jest powód. Ten zlot przygotowany został z sercem, zaangażowaniem i oddaniem. Tak właśnie wyglądać powinien świetny ogólnopolski zlot CT. Było wzorowo.
Pomogliśmy dzieciom zaopatrując Dom Dziecka w 2200 pieluszek i ok. 200 zabawek, zwiedziliśmy stary, piękny Stargard Szczeciński, bawiliśmy się świetnie z zespołem ludowym i szantowo-biesiadnymi pieniami starego żeglarza. Odwiedzili nas miejscowi dygnitarze i poseł, zachwyceni naszym zgranym i rozbawionym towarzystwem.
Dawno tak wiele nie zrobiono na zlotach dla dzieci. Był konkurs plastyczny i inne konkursy i zabawy. Nagrody i upominki posypały się jak z rogu obfitości. Dawno nie widziałem tak wielu szczęśliwych dzieciaków.
Składam podziękowanie Wam, Grażynko i Wojtku, ale też kolegom, którzy Wam pomagali i wspierali - Romkowi i Mirkowi. Być może także i innym, o których nie wiem. Serdeczne dzięki Koledzy.
Nawet telewizja przybyła i chociaż większości z nas nie było, bo zwiedzaliśmy miasto, to dla CamperTeamu jest to następny krok na drodze propagowania i nobilitacji naszego sposobu na życie.

Wiem Wojtku, że miałeś ogromną tremę. Jak widzisz, dzięki niej wyszło jeszcze lepiej. Czasami trema pomaga.

Postaram się za pomocą zdjęć oddać troszkę moje odczucia ze zlotu.

Świstak - 2009-09-15, 22:03

Ja jednak jestem zwykły burak. I do tego ze sklerozą! Napisałem że było cudnie, ale organizatorowi nawet nie powiedziałem dziękuję. Zatem proszę przyjąć serdeczne podziękowania, wyrazy uznania zarówno ode mnie, jak i od moich współtowarzyszy podróży, a zwłaszcza od syna, który całą drogę (dłuuugą drogę) opowiadał co robił, a czego nie zdążył. Organizacja wspaniała.

Pozostałym członkom CT dziękuję za przyjęcie w swoje szeregi. Były to wspaniałe chwile. Smutek rozstania rozjaśnia mi jednak świadomość że to dopiero początek i takich spotkań czeka nas jeszcze wiele. Dziękuję wszystkim z Krupówki street, wszystkim porywaczom, wszystkim którzy zaprosili mnie na pokład swoich domków i wszystkim którzy mnie ciepło przyjęli - czyli wszystkim którzy byli na zlocie. Muszę też przeprosić za nieskładne wypowiedzi tuż po porwaniu. Zwłaszcza Kamperpapę, który robił poważne miny, ale sensu moich wypowiedzi nie mógł wyłapać. Ja chyba też. Tadeuszu, gdy spędzimy razem kilka dni - pewnie znajdziemy czas aby podyskutować na milion tematów. Bardzo żałuję że tym razem mieliśmy tak niewiele czasu - z drugiej jednak strony spotkał mnie zasczyt osobistego spotkania Halszki i Ciebie we własnej, wielkiej i niewielkiej zarazem osobie. Zapamiętam Cię w pozycji sięgania na wysoki blat po tran. Jak Ci te łapki pracowały!!!

Tadeusz - 2009-09-15, 22:21

Na zlocie wszyscy otrzymaliśmy upominki, znaczki, materiały o Stargardzie. Bardzo to sympatyczne. Szczególnie miło było naszym nowym Kolegom. Wiemy od nich jak dobrze poczuli się w naszym gronie. Cieszymy się, że jest nas coraz więcej. I coraz weselej.
Tadeusz - 2009-09-15, 22:33

Dzieciaki były na tym zlocie bardzo ważne. Chyba nawet najważniejsze. Chwała Tobie i Twej Rodzinie, Wojtku. Zapracowanej Rodzinie. Dzieci zapamiętają to nasze piękne spotkanie.
Tadeusz - 2009-09-15, 22:45

Gości było co nie miara, ci oficjalni i artyści. Pierwsi nas docenili, drugich my doceniliśmy.
Bawiliśmy się wspólnie.
Udało się też znaleźć czas na poważne rozmowy nad przyszłością naszego ruchu.
To dodatkowa korzyść z tego zlotu.

Tadeusz - 2009-09-15, 23:01

Gwożdziem programu była jednak wycieczka. Poznanie historycznie ciekawego miasta, jego zabytków i losów to korzyść dodatkowa. To był doskonały przerywnik w naszej zabawie.
Panie przewodniczki zadbały, abyśmy nie nudzili się i dowiedzieli jak najwięcej o mieście i jego mieszkańcach.

Tadeusz - 2009-09-15, 23:18

Starałem się dokumentować nastrój naszego spotkania. Halszka mi trochę pomagała. Udało się zapisać światłem na matrycy niektóre wydarzenia i wielu z nas przy rozmowach, zabawie, wspólnym śpiewaniu. Ot, takie zlotowe życie. Okazja do bycia razem, lepszego poznania i tak po prostu pogadania o naszej pasji i o życiu.
Popatrzmy na nas z boku.

Tadeusz - 2009-09-15, 23:34

Zlot to ludzie. Fajnie jest zanotować twarze, uśmiechy, miny poważne i pocieszne. Dzięki zdjęciom możemy dłużej być razem, także później, po zlocie.
Andi466 - 2009-09-16, 18:31

Zazdroszczę Wam miłego spotkania i fajnej zabawy mimo że odemnie było niedaleko
nie mogłem się wybrac na zlot. Miło jest nawet pooglądać zdjęcia z tego zlotu.

GabiStaszek - 2009-09-16, 18:39

Kochani!

Z przyjemnoscia obejrzelismy te zdjecia - cala prawda o zlocie bez retuszu!
Dolaczamy sie do podziekowan dla organizatorow - Grazyny i Wojtka.
Uczestniczylismy juz w kilku zlotach, ale tym razem to byly wyzyny organizacyjnego majstersztyku!
(jak oni to zrobili, ze nawet pogoda na zlocie byla super?)

Pozdrawiamy
Gabrysia i Staszek

asia11 - 2009-09-16, 18:56

I ja dziękuję za miłe przyjęcie.Cieszę się że byłam tam z Wami. Pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo gorąco.
krzysioz - 2009-09-16, 20:49

A i my dziekujemy ślicznie. Co prawda najmłodszy uczestnik nie pozwolił nam w pełni uczestniczyć w życiu towarzyskim , ale i tak nam się podobało. Tym większe podziękowania dla sąsiadów Tereski i Tadeusza , Ewy i Grzesia z Wielkopolski ,którzy przynieśli nam atmosferkę w okolice naszego kamperka , gdzie byliśmy zakotwiczeni przez Marcela.
Pozdrowionka i jeszcze raz Dziękujemy szczególnie organizatorom.
Do następnego razu !

Endi - 2009-09-16, 21:31

GabiStaszek napisał/a:

...jak oni to zrobili, ze nawet pogoda na zlocie byla super ?...

Zapytaj załogę - Kucyki, oni ...wiedzą coś o tym :bigok

wbobowski - 2009-09-16, 22:46

Od kwietnia zeszłego roku to pierwszy zlot, na któym nie mogliśmy być i .... bardzo żałujemy
KOCZORKA - 2009-09-16, 23:53

Kochani :bigok , oglądam Wasze roześmiane i szczęśliwe buziaki, i z jednej strony żałość chwyta za serducho, bo nie mogłam być z Wami :placze2 . Ale z drugiej strony serducho się cieszy, że wspaniale się bawiliście i teraz Was wszystkich mogę pooglądać. :bigok
Z foteczek widać, jak było cudnie i, że jesteśmy Cudowną Kamperową Rodzinką. :bukiet:

Pozdróweczka dla całej zakręconej ferajny. :spoko :spoko

Tadeusz - 2009-09-17, 11:54

Kochani, pragnę Was poinformować, że w Stargardzie jest głośno o naszym zlocie.
Na oficjalnej stronie miasta jest artykuł ze zdjęciami. Są to nasze zdjęcia ze zlotu.
Artykuł, bardzo ciepły w tonie jest do przeczytania TUTAJ

Podaję Wam także zrzut tej strony. Przy okazji jeszcze raz gratulacje dla Wojtka za zlot najwyższej próby. :bukiet:

Tolo-Digli - 2009-09-17, 12:07

Miło jest się dowiedzieć z takiego artykułu że produkuję orginalne koszulki CT ale jazda :mrgreen: :haha: :haha: :haha:
prezesuu - 2009-09-17, 14:04

Tak, ale w artykule nas nie było, bo nie wymieniono naszego województwa (łódzkiego). :helm :hihi: Byliśmy incognito :haha:
fest2 - 2009-09-17, 14:44

Jacku niestety nie ,nie byliście incognito- pytali mnie ludzie czyj to taki piękny tubalny głos- słychać GO w Stargardzie, Ja im odpowiadałem że to mój zacny kolega z Łódzkiego "Prezesuu" - Sory co do info na stronie Stargardu masz zato :kwiatki:
janusz - 2009-09-17, 15:30

Tolo-Digli napisał/a:
Miło jest się dowiedzieć z takiego artykułu że produkuję orginalne koszulki CT

Ciekawe kto produkuje podróby :oops:

prezesuu - 2009-09-17, 15:35

Dzięki za kwiatki, dam Ci za nie z bańki w Krakowie. :helm
tadek - 2009-09-17, 18:40

Politycy potrafią się ugrzać przy każdym ogniu.
Pawcio - 2009-09-17, 19:09

Dopiero dziś dane mi było przebrnąć przez relację!
Widzę, że zlot udał się na 102! :bigok :bigok :bigok
My niestety nie dotarliśmy. Sumienie gryzie.
Gratulacje dla organizatora z organizację i dla uczestników za uczestnictwo. :kwiatki:

Karol Rosół - 2009-09-17, 21:40

Po prostu wspaniale. Dziękujemy Wszystkim za wspaniałą zabawę a szczególnie organizatorom. :kwiatki:
Pozdrawiamy Dorota i Karol

Świstak - 2009-09-17, 22:53

Jola i Adam napisał/a:
:lol: :lol: :lol: a to miłe i przez to , że siedziałem pod banerem stałem się biurwą ...na szczęście nie sam tylko z żoneczką.
Jam Cię tam - nie chwaląc się - ustrzelił. Widzę tam więcej niż jedno swoje zdjęcie... Robię karierę fotografa, a chciałem się tylko pochwalić że młotkiem przy autobusie umiem pracować.... Niezbadane są losy nasze....
StasioiJola - 2009-09-19, 09:16

Nasze zdjątka z odZlotowego spotkania w Miedwie.. Już odliczamy czas do następnego spotkania z Wami... :spoko
Świstak - 2009-09-19, 13:52

Czyżby Janusz rybkę na dziko? Takie kamperowe sushi ???

No pewnie że rybkę na dziko. Jeszcze ogonem macha!

Joluś - 2009-09-19, 14:29

No co Ty Świstaku ....toz to jest kawalek szyneczki,a nie zadna rybka. :lol: :lol:
Jola - 2009-09-20, 11:18

:lol: :lol: :lol: Wojtku dzieki za wspaniale zorganozowany zlot. Wszyscy bylismy super zadowoleni . Organizacja super ni i uchonorowanie najstarszych kamperowiczów :ok
Byli tak zaskoczeni .... i jacy zadowoleni.
Jescze raz dzieki od Ostrowiaków po do miłego na kolejnym zklocie

fest2 - 2009-09-20, 17:23

:pad: Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa uznania kierowane pod naszym adresem.Polecamy się na przyszłość ,co złego to nie my, :lovban: Pozdrawiamy Graża Wojtek
Amerykanie - 2009-09-20, 18:46

Wojtku ,wszystkie słowa uznania ,podziękowania są w pełni uzasadnione ! twoje zaangażowanie w organizacje zlotu i w to by WSZYSCY czuli sie na zlocie dobrze jest godne uznania ,Wszystko było dopięte na ostatni guzik a tobie sie "chciało" a to w dzisiejszych czasach jest godne podziwu Wiemy że nie zrobiłeś tego wszystkiego sam, ale gdyby nie wyszło,to tylko ty byłbyś winny ,wiec tobie jeszcze raz dziękujemy
prezesuu - 2009-09-20, 18:54

ftw65 napisał/a:
Wojtku ,wszystkie słowa uznania ,podziękowania są w pełni uzasadnione ! twoje zaangażowanie w organizacje zlotu i w to by WSZYSCY czuli sie na zlocie dobrze jest godne uznania ,Wszystko było dopięte na ostatni guzik a tobie sie "chciało" a to w dzisiejszych czasach jest godne podziwu Wiemy że nie zrobiłeś tego wszystkiego sam, ale gdyby nie wyszło,to tylko ty byłbyś winny ,wiec tobie jeszcze raz dziękujemy
Tylko po amerykańsku można tak dokładnie oddać to co czujemy po Miedwiu. :kwiatek2
Tfu, tfu, tfu 65 czytasz w moich myślach. :szeroki_usmiech :spoko :bukiet:
fest2 jescze raz wielkie dzięki!!! :bigok

Amerykanie - 2009-09-20, 19:03

prezesuu napisał/a:
ftw65 napisał/a:
Tylko po amerykańsku można tak dokładnie oddać to co czujemy po Miedwiu. :kwiatek2
Tfu, tfu, tfu 65 czytasz w moich myślach. :szeroki_usmiech :spoko :bukiet:
fest2 jescze raz wielkie dzięki!!! :bigok

...alez Prezesuuu ....czyzbys był w stanie unimożliwiającym poprawna wymowę FTW ...???

prezesuu - 2009-09-20, 19:13

ftw65, no niestety nie mam w tym momencie z tym problemu, ale tak jakoś mi wygodniej klupnąć niż dziobać poprawnie "ftw" :spoko
Amerykanie - 2009-09-20, 19:22

prezesuu napisał/a:
ftw65, no niestety nie mam w tym momencie z tym problemu, ale tak jakoś mi wygodniej klupnąć niż dziobać poprawnie "ftw" :spoko

..nic sie nie martw ;) nadrobimy w Krakowie :lol:

prezesuu - 2009-09-20, 19:26

ftw65 napisał/a:
nadrobimy w Krakowie :lol:
jestem o tym przekonany. :helm
fest2 - 2009-09-20, 19:28

:pifko ja w to wchodzę :spoko
Amerykanie - 2009-09-20, 19:31

prezesuu napisał/a:
ftw65 napisał/a:
nadrobimy w Krakowie :lol:
jestem o tym przekonany. :helm

Trzymam za słowo.... :szeroki_usmiech ...a i ja dołoże wszelkich starań .....

prezesuu - 2009-09-20, 19:58

No to będzie się działo. :helm
Świstak - 2009-09-20, 22:07

Coś czuję że to tfu tfu tfu już tak zostanie. Ale spójrzcie na to pozytywnie - Prezesuu doszedł już to "T", a to już blisko końca alfabetu. Teraz proste słówka a w końcu ....
prezesuu - 2009-09-21, 10:03

Świstak napisał/a:
Prezesuu doszedł już to "T", a to już blisko końca alfabetu. Teraz proste słówka a w końcu ....
a ja to bym już chciał pełnymi zdaniami, bo d ... boli jak wiewiórkę po tanich winach. :hihi: :hihi: :hihi:
pancerny - 2009-09-21, 11:35

Wielkie dzięki za wspaniały zlot.Wróciliśmy szczęśliwiebez strat własnych,rajdem przez Berlin,Drezno,Wrocław do Warszawy.Pozdrowienia dla Wszystkich uczestników w szczególnośći dla ORGANIZATORÓW.Do zobaczenia przy następnej okazji. :spoko
jedrekm - 2009-09-21, 13:21

A i my dziekujemy ślicznie. Co prawda byliśmy pierwszy raz nie pozwoliło nam w pełni uczestniczyć w życiu towarzyskim , ale i tak nam się podobało. Tym większe podziękowania dla sąsiadów kolegi Mariana, Staszka i jego wnuka,którzy przynieśli nam atmosferkę w okolice naszego kamperka , gdzie byliśmy rozlokowani
Pozdrowionka dla :spoko TADEUSZ gdzie nas przyjął do swojego grona . Dziękujemy szczególnie organizatorom GRAŻYNIE i WOJTKOWI,za wspaniałą zabawę :roza:
Do następnego raz. Teresa i Andrzej

tostapczuk - 2009-10-01, 11:51

Dziękujemy za przemiłą zbawę do następnego razu :spoko . Sczególne podziękowania dla 2-wóch załóg Andrzej i Teresa oraz Marian.
BiG Team - 2009-10-02, 20:02

http://picasaweb.google.c...COvws9Djs-71Kg#
Dodamy troche naszych fotek, wyjazd rozpoczęliśmy wizytą u Swistaka, gdzie zapoznalismy się z Milką, a później już zlot i niestety wcześniejszy wyjazd. Grażynko i Wojtku, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko i za nagrodę - dla tych, którzy na Miedwie przyjechali jako pierwsi. :spoko :spoko :spoko

GOSIAARCADARKA - 2009-10-02, 20:08

"Janeczka" :lol: tam nie ma zdjęć. Bynajmniej mnie się wyświetla, że galeria pusta. :kwiatki:
BiG Team - 2009-10-02, 20:25

Gosia, czekaj cierpliwie zaraz sprawdzimy :spoko
BiG Team - 2009-10-02, 20:33

już powinno być OK
GOSIAARCADARKA - 2009-10-02, 20:42

Nio, teraz super. Nawet malutka Arcia załapała się na fotki. :bigok
Świstak - 2009-10-02, 21:00

Ech. Szkoda ze Was nie będzie w Krakowie. Ale ciągle liczę na plan "B" a konkretnie na plan "E"....
BiG Team - 2009-10-02, 21:08

Świstak napisał/a:
Ale ciągle liczę na plan "B" a konkretnie na plan "E"

ekipa budowlana niezła, wszystko na dobrej drodze, byle pogoda jeszcze wytrzymała i wtedy realizujemy plan "E"

Świstak - 2009-10-02, 21:17

Chyba się do Was wybiorę, aby dopilnować ekipę. To musi wypalić.
BiG Team - 2009-10-02, 21:27

zapraszamy. do 10-tego jesteśmy na miejscu, później tydzień na termalach i wracamy dalej pilnować ekipy.
janusz - 2009-10-04, 21:33

StasioiJola - 2009-10-04, 21:42

Nawet tego w trakcie zlotu rodzony mąż nie widział!!!Reginko - na następnym spotkamiu my dajemy taki wystep!! :haha: :haha: :spoko
ReginaZW - 2009-10-04, 22:07

Stasiu! jestem za...Już zaczynam trening. Myślę, że na solankach się odegramy :haha:
Bim - 2009-10-05, 06:56

Janusz więcej masz takich perełek jak świstaka dzisiaj A jutro B......... :haha: :haha: :haha: :haha:
krzysioz - 2009-11-01, 17:31

Pan mial na imie Bogdan i byli z okolic Warszawy , dalej tez nie wiem
Świstak - 2009-11-01, 18:31

Bodek. Nie muszę dodawać że dusza człowiek!
Tadeusz - 2009-11-01, 19:08

Świstak napisał/a:
Bodek. Nie muszę dodawać że dusza człowiek!

Oj, TAK!!!
Pozdrawiam Cię, Bogdanie. :bukiet:

BODEK - 2009-11-01, 19:51

Witajcie
Chyba coś podpadłem :oops: , Dziękuję za ciepłe słowa, zawsze jak mogę to pomogę.
Pozdrawiam Was wszystkich naj,naj,naj.....serdeczniej.

Świstak - 2009-11-01, 19:53

Kurczakowi zginęła gumka. :haha:
StasioiJola - 2009-11-01, 22:52

Bodek - super gość i jego druga połowa też. Pozdrawiamy Was z Gąbina!! :spoko
BODEK - 2009-11-02, 14:45

Oj, Oj :oops: