Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Porady dla kupujących kampera - SPRZEDAM KAMPERA - GDZIE TKWI HACZYK?

singielka - 2009-10-09, 14:40
Temat postu: SPRZEDAM KAMPERA - GDZIE TKWI HACZYK?
Drodzy camperteamowcy ostatnio duzo czasu posiwecam na przeszukiwaniu ogloszen dot. spzredazy kamperow - oczywiscie z zamiarem zakupu. Ostatnio znalazlam interesujace ogloszenie Dethleffs rocznik 2000 za 15.500 E - Niemcy - NRD blisko naszej granicy. Cena bardzo interesujaca. Nie wzbudzila moich podejzen, gdyz szukam tylko i wylacznie posrod sprzedawcow prywatnych - a Ci maja w miare rozsadne ceny! Ale moja czujnosc postawil na bacznosc zupelny zbieg okolicznosci. Otóz to samo auto, za te sama cene, z tymi samymi danymi - tocka w tocke - jest na hiszpanskich stronach a sprzedawca pochodzi z Madrytu. Dalej to samiutenko autko jest wystawione rowniez na innych wyszukiwarkach niemieckich ale tu ździwienie juz u handlarza i oczywiscie za 2.500 e wiecej. O dziwo handlarz jest z drugiego konca Niemca - glebokie RFN?
Przestalam momentalnie interesowac sie tym kamperem -szkoda bo wart byl grzechu :) )
Ale powiedzcie mi , bardziej doswiadczeni, gdzie tu tkwi haczyk
?? ku przestrodze oczywiscie a moze ja jestem przewrazliwiona, hmmmm....
dzieki na odpowiedzi

kimtop - 2009-10-09, 16:15

singielka napisał/a:
gdzie tu tkwi haczyk

Nie dawaj Z A L I C Z K I :spoko

IAAN - 2009-10-10, 21:29

potwierdzam nie dawaj zaliczki
DI STEFANO - 2009-10-11, 08:57

Krzysioz210
Nie dawaj zaliczki lepiej przeczekać,sprawdzić,dać sobie na luz,zbytnio się nie podniecać.
Pozdrawiam
Stefan

DI STEFANO - 2009-10-11, 09:20

Sory
Przepraszam Cię Singielko,wkradł się jakiś cholerny wirusek i poprzestawiał wsio.Wyszedł pasztet,że tylko się chichrać.
Pozdrawiam
Stefan

krzysioz - 2009-10-12, 15:47

Stefan nie martw sie nie dam zaliczki nawet Tobie,
pozdrowionka

marzena - 2009-10-12, 16:07

Coz, biorac powyzsze pod uwage trzeba stwierdzic , ze musimy byc czujni jak ważki!!!!!!
Wg mnie to tez kanciarstwo nic innego, jak ktos przywlaszcza sobie zdjecia mojego autka a nastepnie wystawia jako swoje i podwyższa cene. Uczciwe to to nie jest:((

DI STEFANO - 2009-10-12, 16:18

Krzysiek
Nie ma obaw,nie wymagam.
Jeszcze nie daj Bóg-jak nie trunkuje-rzuciłbym się z kasą do knajpy.

MariuszB - 2009-10-13, 11:12

Kiedyś już dyskutowaliśmy o tym ale uważam, że tego typu tematów nigdy za wiele... Polecam lekturę.