|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Firma sprzedająca szyby do integrali
kaimar - 2009-10-27, 20:43 Temat postu: Firma sprzedająca szyby do integrali Zupełnie przypadkiem trafiłem na firmę (belgijską?) handlującą szybami do integrali róznych marek.
http://www.motorhomeglass...nav=;1;&lang=en
Skorpion - 2009-10-27, 21:12
jutro chyba coby do nich zadzwonie i zapytam sie o szybe do swojego kampiorka zobacze co mi odpowiedza
Skorpion - 2009-10-27, 21:24
wlasnie przegladam ta strone ale tam tylko szyby czolowe nic po za tym innego
TomekW - 2009-10-28, 00:54
Skorpion napisał/a: | wlasnie przegladam ta strone ale tam tylko szyby czolowe nic po za tym innego |
Nie tylko, mają też jakieś trójkątne m. in do nowych Hymerów.
Twój FFB ma zdaje się wszystkie szyby płaskie? Boczne szyby można bez problemu wyciąć według szablonu i zahartować. Przerabiałem na rozbitej odsuwanej szybie, którą "załatwiłem" w drodze powrotnej z Warki. Znajomy szklarz zrobił ją za niecałe 50 zeta.
Gorzej z czołową, powinna być raczej klejona...
eler1 - 2009-10-28, 06:56
Skorpion napisał/a: | wlasnie przegladam ta strone ale tam tylko szyby czolowe nic po za tym innego | Skorpion na Grochowie masz dużą hurtownię szkła i tam ci dotną, kiedyś mieli w ofercie hartowane.
Skorpion - 2009-10-28, 07:21
Ja wlasnie potrzebuje boczna nie suwana i dodatkowo musi byc nie tylko hartowana ele rowniez i barwiona , tymczasowo ma ja z poliwenglanu ale juz widac ozanki uzywania jest porysowana.Juz wykonalem tel do pyroflexu musze przywiesc im szablon i zrobia mi taka .
gino - 2009-10-28, 08:17
Skorpion napisał/a: | Ja wlasnie potrzebuje boczna nie suwana i dodatkowo musi byc nie tylko hartowana ele rowniez i barwiona , tymczasowo ma ja z poliwenglanu ale juz widac ozanki uzywania jest porysowana.Juz wykonalem tel do pyroflexu musze przywiesc im szablon i zrobia mi taka . |
a narazie ta co masz wypoleruj..pasta TEMPO znowu nabierze blasku...
Skorpion - 2009-10-28, 09:08
do wiosny jeszcze tyle czasu ze zdaze z wymiana
|
|