Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Pomoc koleżeńska - prośba

ARCADARKA - 2009-11-08, 20:42
Temat postu: prośba
Witajcie
Mam prośbę chcę kupić na Ebayu część do bojlera jest to płytka Truma Elektronik C6000 Art.Nr. 34000-06500 14, z niemieckim moim jest słabiutko, zresztą wielu sprzedawców do Polski nie chce wysyłać przedmiotów , czy ktoś z kolegów mieszkających w Niemczech , może mi pomóc kupić ten przedmiot , z kasą nie ma problemów resztę info proszę na pw
Z góry dziękuję

Pawcio - 2009-11-08, 20:50

Jak chcesz, mogę podziałać ... Ale od jutra.
ARCADARKA - 2009-11-08, 20:51
Temat postu: ARCADARKA
dzięki Paweł :bigok
Pawcio - 2009-11-08, 20:52

Ale stronkę to masz zajeebiiiistą :brawo
ARCADARKA - 2009-11-08, 20:55
mam wspaniałego informatyka :bigok to jego pomysł :shock: , mnie również stronka się podoba :bigok
Mr.Mclaren - 2009-11-08, 21:21

Witaj

mogę spróbować pomoc Ci przy zakupie tego elementu, weź jednak pod uwagę to, że sprzedawca opisał produkt jako:

"przedmiot z magazynu zlikwidowanej firmy- bez gwarancji, rękojmi i możliwości zwrotu"

Pozdrawiam

ARCADARKA - 2009-11-08, 21:28
wiem ,wiem , że ryzykuję ,ale ta płytka jest bardzo trudna do zdobycia ,ale powiedzenie , kto nie ryzykuje to nie jedzie , wielkie dzięki za zainteosowanie :bigok
Pawcio - 2009-11-08, 21:34

Hihi... Jak się uda będzie z gwarancją i przyjedzie z... Norymbergi... :szeroki_usmiech
ARCADARKA - 2009-11-08, 21:51
Pawcio napisał/a:
Hihi... Jak się uda będzie z gwarancją i przyjedzie z... Norymbergi... :szeroki_usmiech

Paweł przyjacielu mój :bigok dzięki wielkie za propozycję pomocy :bigok , dostałem wiadomość od kolegi z forum mieszkający w Niemczech , już działa i kupuje, super mieć kolegów do pomocy
pozdrawiam
:bigok

Pawcio - 2009-11-09, 07:00

ARCADARKA napisał/a:
Paweł przyjacielu mój dzięki wielkie za propozycję pomocy , dostałem wiadomość od kolegi z forum mieszkający w Niemczech , już działa i kupuje, super mieć kolegów do pomocy
pozdrawiam

Masz rację! Nie powinienem Ci pomagać, bo Ty wczoraj przecież podpadłeś! :evil:

ARCADARKA - 2009-11-09, 10:12

Pawcio napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
Paweł przyjacielu mój dzięki wielkie za propozycję pomocy , dostałem wiadomość od kolegi z forum mieszkający w Niemczech , już działa i kupuje, super mieć kolegów do pomocy
pozdrawiam

Masz rację! Nie powinienem Ci pomagać, bo Ty wczoraj przecież podpadłeś! :evil:

już nigdy tego nie zrobię :bigok :bigok