Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inne imprezy - już za nami - PLAN WYJAZDOW 2010

piotr51 - 2009-12-30, 17:29
Temat postu: PLAN WYJAZDOW 2010
Wiem ze juz wiekszosc z nas planuje wyjazdy na rok 2010. Oprocz zlotow niektorzy wybieraja sie indywidualnie na wyprawy po calej Europie. Dlatego tez chcialbym, zeby na tej stronie wpisywac kto gdzie i kiedy planuje wyjazd. Ulatwiloby to kontakt zalog ktore by chcialy wspolnie jechac i milo spedzic czas.
Ja w tym roku planuje wyjazd, na poczatku czerwca na Bornholm polaczony z wedkowaniem,a w okolicach wrzesnia polnocna czesc Francji.
Nie piszemy o zlotach podawanych na biezaco na stronach CT.

Pozdrawiam :spoko

wbobowski - 2009-12-30, 17:32

Wrzesień - Portugalia
SlawekEwa - 2009-12-30, 18:43

Czerwiec po zlocie na Roztoczu- Chorwacja- wyspy Krk, Cres i Mali Losnij
Pawcio - 2009-12-30, 19:27

Styczen/Luty poludnie europy :ok
BiG Team - 2009-12-30, 19:37

Czerwiec, druga połowa - Chorwacja /Umag zlot światowy/ i prawdopodobnie Bułgaria w sumie ze 4 tygodnie :spoko
chris - 2009-12-31, 06:54

Marzec/Kwiecień - Holandia. Przynajmniej dwukrotna wizyta w Keukenhof i mnóstwo jazdy na rowerze.
yannoo - 2009-12-31, 09:36

BAŁKANY (Serbia, BiH, Czarnogóra, Albania, Grecja, Macedonia - może trochę Bułgarii i Rumunii?) Maj/Czerwiec 2010. Będzie to pierwsza wyprawa niesprawdzonym kamperkiem, więc nieco stresująca... Na pewno będzie gorąco!!!!
pawel-m - 2009-12-31, 15:43

turcja ,koniec czerwca-jesli nie bedzie gorzej niz w tym roku
fest2 - 2009-12-31, 15:46

8-) wrzesień - grecja peloponez
Tadeusz - 2009-12-31, 15:57

Bóg wie kiedy i Bóg wie dokąd.
Na pewno jednak również Wyspy. :wyszczerzony:
Latem jak zwykle pod żaglami. :spoko

Krystian - 2009-12-31, 16:59

Marzec - Trzy Doliny Włochy.
Czerwiec i lipiec - Podlasie, Mazury.
Wrzesień - północna Francja.

Jedrek29 - 2009-12-31, 17:14

Początek czerwca Grecja przez Rumunia Bułgaria biorę z sobą motor
MILUŚ - 2009-12-31, 17:28

Postanowiłem wybrać w tym roku kierunek jeszcze nie odkryty przez nas : północny- wschód.Planuję pokazać rodzinie wreszcie trochę Polski.Po muzeum w Warce,Malborku,Kętrzynie może przez Mazury pojedziemy w końcu na Litwę ?!
Ale to plany /jak znam moją rodzinę tradycyjnie rzuci nas w przeciwną stronę do planowanej /
PZDR> MILUŚ :spoko

Jary70 - 2010-01-02, 20:11

Ciężko planować jak Kamperek w rozsypce: :-/ zlot Roztocze potem chciałym 7 dni Austraia i 7 Chorwacja początek lipca, 15 lipca pasowało by być pod Grundwaldem bo rocznica okrągła i może być ciekawie :wyszczerzony:
StasioiJola - 2010-01-02, 22:57

O tak, o tak - Grunwald w lipcu koniecznie!!!!!!! :szeroki_usmiech :spoko
slajd - 2010-01-03, 00:01

My w pierwszej połowie lutego jak najdalej na południe Europy tj. chyba Włochy, ale tylko 2 tygodnie :?
papciosmurf - 2010-01-05, 14:01

Koniec czerwca - Chorwacja lub Grecja (zależy czy żona będzie łaskawa 3 tygodnie wolnego wziąć) :mrgreen:
marko - 2010-01-07, 15:29

czerwiec lub początek lipca GRECJA wzdłuż i w szerz OK 2 tyg. :spoko :spoko :spoko :spoko
Andrzej 73 - 2010-01-07, 15:46

marko napisał/a:
czerwiec lub początek lipca GRECJA wzdłuż i w szerz OK 2 tyg. :spoko :spoko :spoko :spoko

Witam ,

te dwa tygodnie to trochę mało na Grecję , nam w ubiegłe wakacje zajęło to trzy tygodnie i jeszcze tydzień mogło by być dłużej.

Pozdrawiam :spoko

wbobowski - 2010-01-07, 16:44

StasioiJola napisał/a:

Stasiu, pewnie się tam spotkamy. Trzeba by się umówić w jednym miejscu, bo coś mi się wydaje, że tam mały zlocik CT się zrobi.

jarymi - 2010-01-07, 18:27

wbobowski napisał/a:
StasioiJola napisał/a:

Stasiu, pewnie się tam spotkamy. Trzeba by się umówić w jednym miejscu, bo coś mi się wydaje, że tam mały zlocik CT się zrobi.
Jestem za bo też tam chyba będziemy
marius - 2010-01-07, 18:53

koniec czerwca - poczatek lipca - NORWEGIA
Wiecej informacji, w tym plan wyjazdu w wątku
Norwegia 2010 informacje i plany w "Turystyka i podróże » Podróże małe i duże » Skandynawia » Norwegia"

koko - 2010-01-07, 21:48

Czerwiec Chorwacja dwa zloty Adria i FCCI
www.pzmtravel.com.pl

Greg - 2010-01-07, 21:54

Druga połowa lutego południe Europy-może być Hiszpania,Grecja ale najchętniej Włochy z Sycylią(zależnie od temperatur!!!)Razem rażniej więc czekamy na towarzystwo.
WODNIK - 2010-01-07, 22:03

Koniec czerwca początek lipca NORWEGIA. Mam nadzieję że mi się w końcu uda zrealizować dawne plany.
Pozdrawiam

and123 - 2010-01-08, 00:40

Adi napisał/a:
Tez tak myśle - dlatego planuje 3

Mało Adi, mało !!! :lol:
Dorzuć jeszcze trochę !!!
Grecja wciąga !!!

:trzymaj

marko - 2010-01-08, 11:26

w poprzednich wyjazdach starałem się maksymalnie wydłużyć pobyt w jednym kraju ale teraz doszedłem do wniosku że lepiej jechać 2 lub 3 razy niż ciągnąć jeden pobyt długo pozdrawiam marko GRECJA 2 X PO 2 TYGODNIE jest OK :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
marko - 2010-01-08, 11:46

całkowicie się zgadzam ale jest jeszcze realny świat więc muszę się dopasować do niego i muszę jeździć kilka razy w dany rejon by go poznać ps jak się nie MA co cię lubi to się lubi co się MA :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
tolo61 - 2010-01-14, 16:43

Witam
Planujemy Ukraina Lwow-Kresy Wschodnie
do Odessy a z Odessy Rumunia, Bulgaria i .........??????
Auto nowe ale stare nie sprawdzone tak ze .....bedzie sie dzialooooooo :idea
Wszystko uzaleznione od urlopu Piekniejszej polowy... :lol:
:spoko

yannoo - 2010-01-18, 08:29

marko napisał/a:
czerwiec lub początek lipca GRECJA wzdłuż i w szerz

Może więc gdzieś tam o siebie zahaczymy...
Pozdrowieńka

marko - 2010-01-19, 11:12

yannoo miło by było razem poznać Grecje moje plany są jeszcze nie sprecyzowane ale raczej więcej wody niż zabytków przed wyjazdem będziemy w Warce u Martensa mozemy tam pogadać pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
gieniomar - 2010-01-20, 19:50
Temat postu: Witam!!!
Od 1 lipca do 21 lipca objazdówka po Francji. :spoko
Santa - 2010-01-20, 20:34

My kolejny raz do Italii - z tym, że w zmienionym składzie. Dzieci tym razem definitywnie odmówiły wspólnego wyjazdu. A moja mama - jak najbardziej :szeroki_usmiech Jest po operacji wymiany stawu biodrowego, więc dla niej wyprawa kamperkiem to jedyna możliwość. Fajnie jest mieć marzenia i plany :!: I oczywiście kamperka w garażu :szeroki_usmiech
Bim - 2010-01-21, 16:44

My tradycyjnie kierunek wschodni :spoko
Amerykanie - 2010-01-21, 17:47

My myslimy znow o Italii ale tym razem poludnie i Sycylia. "Zastepczym" acz pieknym celem podrozy - Grecja.
Wszystko to w fazie dalekich planow na razie.
Kusi tez Chorwacja i mile towarzystwo :wyszczerzony:
A czas pokaze co w tym roku sie uda.

tolo61 - 2010-01-26, 16:01

Yannoo..
Jaka trasa do tej Grecji i w jakim terminie???

WielkiJan - 2010-01-29, 19:41

Mój wyjazd początek marca około 10 - Grecja przez Rumunię ,Bułgarie
Plan awaryjny Sycylia ,oczywiście termin ten sam.
Pierwszy poważny wyjazd moim kamperkiem i mimo że wszysto dopracowane w teorii, to stresik lekki pozostaje .

tolo61 - 2010-01-29, 22:51

Adrenalina jest zawsze potrzebna......
Pozdrawiam i zycze duzo pozytywnych wrazen.....

Kuba L. - 2010-01-31, 14:05

Nasze plany: Wrzesień - Grecja 3 tygodnie ze wskazaniem na plażowanie. Pierwszy raz naszym kamperem - no nie powiem, że się nie stresuję. :wyszczerzony:
futro2606 - 2010-02-14, 21:08

Witam my jedziemy do chowacji ok 2 lipca
don Mateo - 2010-02-14, 22:28

- może na Dzień Kobiet wypad na Tropical Island /
- Warmia:zamki krzyżackie + Grunwald /ale chwilowo nie myślę o 14.07/
+ podróż Kan Elbląskim
- I poł czerwca dziko-plażowo Halkidiki - Sithonia
- koniec sierpnia na koniec Danii - Skagen + zach wybrzeże i Legoland dla dzieci
- trochę żagli : Lizbona - Malaga / przełom 09/10 /
chętni na drogę - zapraszam
ćhętni na żagle na żaglowiec - zapraszam

MAWI - 2010-02-23, 10:25

Witam wszystkich bardziej doświadczonych Camperowiczów.My dopiero kupiliśmy kampera i chcemy wyjechać pierwszy raz w maju,albo czerwiecu może być lipiecu .Szukamy kogoś kto planuje wyjazd na bałkany ,może hiszpania może włochy tak naprawde to jesteśmy otwarci na propozycje.Nasza załoga to dwie osoby , ja Wiesław mam 48 lat i moja młodsza żona Marzenka.Podróżować będziemy fitem ducato 2,5d z zabudową hymer 544 z 1997r.Na rampie skuter Burgman 400 i dwa rowery .mieszkamy w centrum Polski w Kutnie .Szukamy kogoś kto tez tak jak my wybiera się w tamtą stronę(czyli gdzieś na południe) w podobnym terminie i ma większe doświadczenie ,razem zaźniej .Wie gdzie się zatrzymać co zobaczyć itd.Bardzo prosze odpisać lub oddzwonić . Pozdrawiam
marko - 2010-02-23, 14:53

mawi 44 przedział czasowy o którym wspominasz wybieramy się do Grecji z racji ze w maju jest sporo spotkań klubowych czerwiec jest optymalnym terminem pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
MAWI - 2010-02-23, 16:38

Może być .Grecja ,przyciesz po drodze można to i owo zahaczyć.A i powrót można tak pomyśleć ,żeby coś zobaczyć.Trochę czasu jeszcze jest,ale już trzeba planować .napisał do mnie TOLO61 ,oni planują zajechać jeszcze na Ukrainę.termin podobny.trzeba pomyśleć.Może na jakimś zlocie spotkamy się to wszystko się ustali.Pozdrawiam .Wiesiek
yannoo - 2010-02-23, 17:55

Zerknij Wieśku trochę wyżej
(1 strona) - chyba będziemy sobie deptać po piętach...?
Pozdrowienia.

marko - 2010-02-24, 16:21

taka frekfencja bardzo cieszy :shock: o wyjezdzie można pogadać na zjeździe w Koszelówce jedno jest pewne Grecja w czerwcu reszta to improwizacja w trakcie podróży planować można inwestycje finansowe a nie urlop :wyszczerzony: pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko :spoko
Jarosław69 - 2010-02-24, 21:42

Adi - no to masz pomysł na przyjemny biznesik.
Załóż biuro planowania wyjazdów....
Czysta przyjemność i czysta kasa... :idea :idea

Chętnych na CT nie zabraknie.Zapewniam.

slajd - 2010-02-24, 21:45

Adi napisał/a:
Ja tam lubie planować, czasami wydaje mi się, że samo planowanie jest przyjemniejsze niż później zwiedzanie

Ja mam to samo :szeroki_usmiech przez to forum :wyszczerzony: pracowac mi się nie chce :oops:

Jarosław69 - 2010-02-24, 21:52

Slajd - mogę z całą odpowiedzialnością postawić ci diagnozę.
Chłopie - masz całkiem zdrowe objawy !
Pozdrawiam.

tolo61 - 2010-02-24, 23:27

Witam
Ja mam to samo ...co Adi i Slajd...
Nie chce mi sie pracowac z racji ...L4 i przez to forum.... :haha:
A planowanie zawsze dla mnie bylo przyjemniejsze niz konsumpcja ...../ zalezy czego lub ...... oczywiscie :oops: /
Fajnie tak jest przed....marzenia cala ta otoczka ,to podniecenie , ta niecierpilwosc, ta niepewnosc , ciekawosc .......a pozniej to juz z gorki....
Taaaak nie tylko z kamperowaniem :haha: :haha: :haha:
pozdrawiam
i planistow i konsumentow

marko - 2010-02-25, 08:36

pamiętajcie planiści żeby po grze wstępnej przejść z całym impetem do rozgrywki zasadniczej pozdrawiam wszystkich planistów marko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
Łysy - 2010-02-26, 20:27

My planujemy wyjazd do Chorwacji początek Września (chętnie się do Kogoś przyłączymy) :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
artanek - 2010-03-05, 11:20

Pozdrawiam wszystkich .My mamy plany na przełomie czerwca - lipca (3 tygodnie) Grecje .W tamtym roku była drugi raz Chorwacja .To nasz drugi wyjazd do Grecji .Jaka trasa to jeszcze sie nie zdecydowalismy jest na to czas. Awaryjny plan to Włochy dlaczego awaryjny ? Cos w tej Grecji sie gospodarczo nie najlepiej dzieje i musze zbadac jak to sie przełoży na turystykę .To znaczy jak sie będą krztałtowac ceny i.t.p. :spoko
artanek - 2010-03-15, 19:19

Na dzien dzisiejszy praktycznie Grecja zdrożała o jeden procent w zwiążku z podwyszszeniem podatku Vat o 1% .Ministerstwo turystyki jest przekonane że nie trzeba się obawiac jakis większych podwyżek w turystyce na terenie Grecji .Troche mnie to uspokoiło .Mogę wiec smiało założyc ze w tym roku kierunek Grecji mi sie nie zmieni .
marko - 2010-03-15, 19:35

to się spotkamy na miejscu plany mamy podobne :spoko :spoko :spoko :spoko
Dorota i Robert - 2010-03-16, 09:16

kwiecien /Wielkanoc - narty, opalanie Szwajcaria i (lub) Austria

majowe weekendy: do Holandi na sledzia

lipiec.: woj. lubuskie m. in. TYP od Harcera - jez. Nislysz, mamy 3 tyg. chcemy troche poznac Polske zachodnia, interesuja nas jeziora, lasy, mili ludzie, dobry chleb, spokoj..... podpowiedzi mile widziane ,

nasz sezon trwa caly rok wiec planow jest duzo niestety musimy miedzy wyjazdy "upychac" prace :( samochod "na wode" nie chce a i dziecko do szkoly tez trzeby wyslac

mapy i atlasy nie znikaja praktycznie z naszego stolu czego wszystkim zycze

Dorota

artanek - 2010-03-16, 09:35

Ja pierwszy wyjazd planuje w tym miesiącu na Słowacje na dwa trzy dni .Gdzies zachacze o kapieliska termalne.Na razie obserwuje niebo i temperature bo niestety opony mam letnie i nie chce ryzykowac.
tolo61 - 2010-03-20, 23:32

Witam
Artanek58 a nie jedziecie przypadkiem przez Rumunie i Bulgarie?

tolo61 - 2010-03-20, 23:34

My wyjezdzamy 18-19.06
w planach Ukraina Rumunia Bulgaria
Co i jak bedzie czas pokarze
Nic nie planujemy ...pelen spontan

artanek - 2010-03-21, 12:10

tolo61 napisał/a:
Witam
Artanek58 a nie jedziecie przypadkiem przez Rumunie i Bulgarie?
Prawde mówiac nie wiem jeszcze jak pojedziemy .To jest dopiero do dogrania .Mnie to obojetne ze wzgledu na to że na przykład moge wracac inna trasą .
Powoli po prostu czytam relacje innych .Nastawiam sie na zwiedzanie. Przegladam mapy i miejsca które warto zwiedzic.

artanek - 2010-03-21, 12:22

Adi napisał/a:
Ja tam lubie planować, czasami wydaje mi się, że samo planowanie jest przyjemniejsze niż później zwiedzanie
Mamy ten sam charakter .Jak juz jade to wiem którędy i co na mus musze zobaczyc .Do Grecji jade juz drugi raz.Dotychczas zwiedziłem Saloniki ,Diyon,Litochoro skąd pieszo weszlismy na Tron Zeusa (GÓRY OLIMP ) Meteory ,Pireus, Ateny ,Maraton i pare mniej znanych miejcowosci oraz troche zesmy powczasowali na lądzie i wyspie Skiatos.
resty - 2010-03-22, 00:09

Kurcze jak czytam te plany wypraw zagranicznych to aż zazdroszczę.
Nasza załoga skromnie podróżuje po Polsce i nieśmiało wygląda poza granice kraju.
Na początek obowiązkowo jak na poszukiwaczy przygód :
Międzynarodowy Zlot Miłośników Eksploracji - 1-3maja Gorlice,
od końca czerwca przez wakacje 2-3 wyprawy po Polskim wybrzeżu .
To tyle w planach ale na 100% będą jakieś bliższe i dalsze wyprawy poza planami :)

stachwody - 2010-03-22, 16:20

tolo61, Ładny plan,dobry termin ...taką trasę robiłem dwa lata temu.Przez przejście w Krościenku ,potem przez Sambor,Drohobycz...Stanisławów bokiem( albo i nie) Kołomyję do Czerniowców i na Suczewę .W Suczewie spaliśmy w cieniu Domu Polskiego ,przy takim urodziwym kościółku...Potem kierowaliśmy się na Wschód po przeprawie promem do Tulczy i Delty Dunaju stamtąd już wybrzeżem Morza Czarnego do Konstancy ( Mamai) i tak dalej...i dalej ,aż pod turecką granicę w Bułgarii do Ahtopolu .Podoba się mi szczególnie Rumunia,Rumunii...powodzenia.W Vama Veha połowa plażowiczów(czek) chodzi bez kalesonów...!
tolo61 - 2010-03-22, 22:15

:szeroki_usmiech
Jade z zona... :szeroki_usmiech :haha: :haha: :haha:

tolo61 - 2010-03-22, 22:19

Ale apropo
Czytam i potwierdzam ze ja tez.......bardzo lubie planowac :wyszczerzony: .
Samo planowanie daje mi mase radosci.
Jest to jak gra wstepna.... :haha:
Jednak z chwila wyjazdu to jakos powietrze ze mnie schodzi i..........
Pelen luz oraz niejednokrotnie tak jak napisalem pelen spontan
Plany diabli biora i zachowany jest tylko zarys ogolny......
Szczegoly w miare rozwoju sytuacji

przemek_aro - 2010-03-22, 23:45

A my w tym roku planujemy Włochy 3 tyg. przełom czerwca i lipca, z ta samą ekipa co w Pechowcach opisałam. Chcemy dojechać do Monte Cassino ( naszemu synowi :oops: o wstydzie nazwa kojarzy się z kasynem - znak czasu :haha: :haha: :haha: :haha: ). Pozdrawiam :spoko
krynia i stan - 2010-03-26, 23:24

A my z racji zakupienia "nowego" kamperka testować będziemy go w Polsce a konkretnie na mazurach w lipcu wcześniej i później parę imprez klubowych.
Na przyszły rok nieśmiało :) układamy plany na Hiszpanię lub Włochy.

Pozdrawiamy :spoko

Andrzej 73 - 2010-03-27, 09:06

Nasze plany wyjazdów są bardzo spontaniczne. Decydujemy się na wyjazd dosłownie w jednej chwili i .......jedziemy w końcu po to mamy kamperka.
Ale założenia są . Na początek Holandia głównie Amsterdam , może trochę inne kraje beneluksu . Wyjazd planujemy na początku kwietnia.

W okresie wakacyjnym zamierzamy zrobić trasę północne Włochy czyli rejon Wenecji oraz jezioro Garda , następnie przez Lazurowe Wybrzeże do Hiszpanii , ale chyba tylko rejon Barcelony . Zobaczymy jak się ułoży plan trasy , czy starczy czasu.
Na razie tyle , dalsze plany tylko sponton :szeroki_usmiech

artanek - 2010-03-29, 15:19

marko napisał/a:
taka frekfencja bardzo cieszy :shock: o wyjezdzie można pogadać na zjeździe w Koszelówce jedno jest pewne Grecja w czerwcu reszta to improwizacja w trakcie podróży planować można inwestycje finansowe a nie urlop :wyszczerzony: pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko :spoko
Mnie w Koszelówce nie będzie ale jesli planujecie spotkanie na jakims autocampingu w Grecji TO BĘDE NA PEWNO.Planuje wyjazd jak dzieci skonczą szkołe.Czyli przełom czerwca i lipca.Trzy tygodnie. Miejcie nas na uwadze.Będzie miło was poznac.
marko - 2010-03-30, 12:18

artanek 58 czasowo jesteśmy zgodni cel też ten sam :mrgreen:
marko - 2010-03-30, 12:36

proponuje szczegóły omówić w koszelówce lub w warce ps :spoko adi napisz więcej szczegółów o swoich planach pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko
artanek - 2010-03-30, 17:33

marko napisał/a:
proponuje szczegóły omówić w koszelówce lub w warce ps :spoko adi napisz więcej szczegółów o swoich planach pozdrawiam marko :spoko :spoko :spoko

No to wszystko jasne .Dograjcie jakies plany w Koszelówce .Po spotkaniu napiszcie co i jak .My jestesmy elastyczni i łatwo sie przystosujemy .Nas będą trzy osoby czyli dwie dorosłe i chłopak 12 lat .U mnie przygotowania pełna para sie zaczeły .Wymieniłem wszystkie oleje ,wszystkie filtry i nawet opony .Jestem w trakcie wymiany lodówki na nową chodz stara była dobra ale juz lekko sfatygowana.Pierwszy wypad na trzy dni czyli na swięta wyjazd .Moze Słowacja albo gdzies w nasze górki w promieniu 250 km.

boral - 2010-03-31, 17:11

Początek czerwca dwa tygodnie Chorwacja wyspa KRK .
SlawekEwa - 2010-03-31, 19:55

Wysłany: 2009-12-30, 18:43

artanek - 2010-04-09, 12:41

Slawek Dehler napisał/a:
Wysłany: 2009-12-30, 18:43

Na wyspie Krk koniecznie zalicz kąpiele błotne w miejscowosci Klimno .

SlawekEwa - 2010-04-09, 20:43

Dzięki za info, a na co to pomaga :?:
artanek - 2010-04-09, 20:46

Slawek Dehler napisał/a:
Dzięki za info, a na co to pomaga :?:

Mnie osobiscie pomogło na dobry humor.

SlawekEwa - 2010-04-09, 20:48

artanek58 napisał/a:
Mnie osobiscie pomogło na dobry humor.

I to jest dobry powód żeby wymazać w błotku. Spróbuję :spoko

pagas - 2010-04-16, 05:24
Temat postu: plany
Witam
Satn zalogi 2 x 35 + 13+10+5
Plany
Majowy weekend Bawria wyjazd do zamku na ktorym wzorowal sie Disney , a moze nemiecki Legoland najeden dzin

Pajeczno zlot

Koniec lipca dookola Scandynawi

Koniec sierpnia cywilnym autem do Chorwcji

Wszystkie zalogi o podobnych planach zapraszam do korespondencji

piotr - 2010-04-17, 00:10

My planujemy lipiec,sierpien wyjazd do Szwecji :spoko
Filipuszek - 2010-06-15, 00:20

Prosze o pomoc chcemy jechac kamperkiem do Wloch lub Chorwcji mamy 2 tygodnie wolnego od 25 czerwca do 8 lipca Doradzcie nam cos
MirekM - 2010-06-15, 01:08

Filipuszek napisał/a:
Prosze o pomoc chcemy jechac kamperkiem do Wloch

Możesz skorzystać z porad zamieszczonych w http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=2613 . Ja miałem udany wyjazd oparty na zamieszczonych tam poradach.

Filipuszek - 2010-06-15, 01:45

jedziemy z dziecmi -2latkami,wiec myslimy gdzie byloby fajniej rowniez dla nich-by mialy radoche z wyjazdu
Filipuszek - 2010-06-15, 18:57

A moze ktos jedzie w ty czasie i pozwoli nam sie dolaczyc jestesmy otwarci na propozycje :ok
artanek - 2010-06-18, 19:27

Filipuszek napisał/a:
Prosze o pomoc chcemy jechac kamperkiem do Wloch lub Chorwcji mamy 2 tygodnie wolnego od 25 czerwca do 8 lipca Doradzcie nam cos

Ja jade 25 czerwca na Grecje również ciepły kraj .

Filipuszek - 2010-06-18, 20:27

Pasuje , jak mozecie to dajcie na priwata nam jakies namiary i sie z Wami skontaktujemy