Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Szukam przegubu do markizy Fiamma 45 plus.

krynia i stan - 2010-02-23, 20:36
Temat postu: Szukam przegubu do markizy Fiamma 45 plus.
Witam
Może ktoś z Was będzie wiedział gdzie toto "zorganizować" najlepiej drogą zakupu.
Chodzi mi o przegub łączący drążek (podpórkę) z sama markizą. (taki kijaszek który rozkładamy aby podeprzeć markizę po rozwinięciu).
Połamał się przegub (takie plastikowe badziewie) i nigdzie go nie mogę znaleźć a sezon coraz bliżej.

OMEGA - 2010-02-23, 22:41

krynia i stan napisał/a:
Połamał się przegub (takie plastikowe badziewie) i nigdzie go nie mogę znaleźć

i chyba nie znajdziesz , szybciej kupisz nową markizę niż ten plastik. Zleć komuś by dorobił może być nawet z aluminium lub innego metalu byle by działało.

ARCADARKA - 2010-02-23, 22:47
Temat postu: ARCADARKA
JUTRO odpiszę ,może da rade załatwić :bigok :bigok
KOCZOR - 2010-02-23, 22:57

Dwukrotnie pękł mi ten przegub i dwukrotnie sprowadzałem przez www.elcamp.pl/ . Czekałem dość długo, ale na czas oczekiwania sklejałem przegub wzmacniając metalową podkładką w miejscu otworu . Wytrzymywało...

PS
Darecki był szybszy, a jak Darecki się zainteresował, to sprawę masz załatwioną. :ok

ARCADARKA - 2010-02-23, 23:05

to szkoda że przeguby ci walneły Rafale
dla kolegi który potrzebuje pomocy ,zdjęcia po kilichu ,podaj nr, ale nie telofonu tylko nr. części . może pomogę

ARCADARKA - 2010-02-23, 23:08
Temat postu: ARCADARKA
:bigok MOŻE
A JAK ŹLE WIDZISZ pożyć lupę :haha: nie posiadam tego tam :shock: lustra i zdjęcia trochę do,,,,,,,,,,,,,, no wiesz :bigok

prezesuu - 2010-02-23, 23:11

ARCADARKA, a co Ty taki nieostry jesteś ? :helm
ARCADARKA - 2010-02-23, 23:13

prezesuu napisał/a:
ARCADARKA, a co Ty taki nieostry jesteś ? :helm

witaj przyjacielu ,,,,,,,,,,,,,,no sam pije bez ciebie ,,,,,,,,,,,,,,,gdzie ty się obijasz :bigok

prezesuu - 2010-02-23, 23:18

ARCADARKA napisał/a:
gdzie ty się obijasz
obowiązki rodzinne i pracunia. :spoko
ARCADARKA - 2010-02-23, 23:20

prezesuu napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
gdzie ty się obijasz
obowiązki rodzinne i pracunia. :spoko

to ty miszlisz ,że tylko ty pracujesz ,i oranie rodzinne :shock: Jacek ,nie poznaje cię ,a co robisz walisz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kielicha ,czy jutro praca

wbobowski - 2010-02-23, 23:22

ARCADARKA napisał/a:
,,,,,,,,,,,,,,,gdzie ty się obijasz

prezesuu napisał/a:
obowiązki rodzinne i pracunia

Jacuś, że w pracy się obijasz to jeszcze rozumiem, ale w obowiązkach rodzinnych też ??? :haha: :haha: :haha:

prezesuu - 2010-02-23, 23:25

ARCADARKA napisał/a:
czy jutro praca
praca, praca, praca i tak do zwycięstwa nad L4 :helm :haha: :hihi:
prezesuu - 2010-02-23, 23:26

wbobowski napisał/a:
Jacuś, że w pracy się obijasz to jeszcze rozumiem, ale w obowiązkach rodzinnych też ??? :haha: :haha: :haha:
L4 zobowiązuje. :helm
GOSIAARCADARKA - 2010-02-23, 23:29

Jacuś, L4 zobowiązuje ale tylko na CT :bigok
krynia i stan - 2010-02-24, 00:30

Serdeczne dzięki za tak masowy odzew :)
Patrząc na te rysunki to będzie element 8L, ale jeszcze się upewnię, a najlepiej to chyba zrobię fotkę tego i wrzucę tutaj.
Ale to jutro (tfu to już dzisiaj) po południu.

Dzięki raz jeszcze i dobranoc :)

ARCADARKA - 2010-02-24, 11:56

krynia i stan napisał/a:
Serdeczne dzięki za tak masowy odzew :)
Patrząc na te rysunki to będzie element 8L, ale jeszcze się upewnię, a najlepiej to chyba zrobię fotkę tego i wrzucę tutaj.
Ale to jutro (tfu to już dzisiaj) po południu.

Dzięki raz jeszcze i dobranoc :)

przesyłam lepsze zdjęcie :bigok

krynia i stan - 2010-02-24, 17:24

Witam, jeszcze raz dzięki za zainteresowanie, wrzucam fotkę tej podpory z uszkodzonym przegubem, jeśli stoimy pod markizą plecami do kampera to będzie to lewa podpora, dlatego myślę że jest to element 8L ale nie jestem pewien, może fotka pomoże to zidentyfikować.
ARCADARKA - 2010-02-24, 18:41

zobaczymy,,,, dam znak .na pw :bigok
krynia i stan - 2010-02-24, 19:53

Po dokładnym i wnikliwym :) rozpoznaniu (na dużej fotce) stwierdzam że jest to na pewno element oznaczony nr 30.
krynia i stan - 2010-02-25, 17:24

Jestem pod wrażeniem uczynności Darka :bigok , stawiam piwo na razie wirtualne i niejedno jak się spotkamy gdzieś na zlocie.

Wielkie dzięki wszystkim za zainteresowanie :)

ARCADARKA - 2010-02-25, 18:34

krynia i stan napisał/a:
Jestem pod wrażeniem uczynności Darka :bigok , stawiam piwo na razie wirtualne i niejedno jak się spotkamy gdzieś na zlocie.

Wielkie dzięki wszystkim za zainteresowanie :)

:bigok :bigok :bigok

krynia i stan - 2010-03-02, 07:58

To się nazywa dobra firma, szybko, fachowo i konkretnie.
Dzięki ARKDARKA za pomoc. Ten przegubik leży jak ulał i pewnie posłuży nam długo. wielkie :pifko dla kolegi :gratulacje