| |
Klub miło¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - chorwacja -Umag
oli - 2010-02-28, 14:55 Temat postu: chorwacja -Umag Witam ¶wiatowy zlot Umag Camper dmc powyżej 3,5 tony .Planowanie trasy tak aby zapłacic jak najmniej za winiety.Myslę Slowacja,Wegry,Chorwacja.?.Może Razem?
koko - 2010-03-02, 21:29
Obejrzyj inne posty na razie jedzie nas już 4 campery post plany 2010 itp
koko - 2010-03-02, 21:32
A tak w ogóle to s± zwyczaje że jak się wchodzi gdzie¶ to się przedstawia
oli - 2010-03-03, 19:48
Czytałem Wasze posty ,ciszę się że tyle osób wybiera się na ten zlot,ale doszedłem do wniosku że do Chorwacji pojedżiecie najkrótsz± drog±.Ja nistety nie .Camper mój dmc 3,8 np.w Czechach lub Austrii to ciężarówka ,nie dosc że opłaty za winiety słone to musiałbym kupic lub wynaj±c jaki¶ elektroniczny box Tak jak Tir .W tamtym roku Za przejazd przez Austrie od strony Niemiec do Włoch -nad Garde raptem 100km chcieli od nas ponad 100 euro za winiete w dwie strony -bez sensu .Dlatego wolę jechac dalej okolo 200km .Słowacja od tego roku żadnych winiet dla camperów- duży plus .Węgry,Chorwacja winiety s± ale do przyjęcia.Można spróbować autostrady omin±ć ,ale samemu jako¶ strach.A tak w ogóle to pochodzę z Wielkopolski rodzina 2plus2.Nick od syna Oliver camper 1998rok .
oli - 2010-03-03, 19:53
| oli napisał/a: | | Czytałem Wasze posty ,ciszę się że tyle osób wybiera się na ten zlot,ale doszedłem do wniosku że do Chorwacji pojedżiecie najkrótsz± drog±.Ja nistety nie .Camper mój dmc 3,8 np.w Czechach lub Austrii to ciężarówka ,nie dosc że opłaty za winiety słone to musiałbym kupic lub wynaj±c jaki¶ elektroniczny box Tak jak Tir .W tamtym roku Za przejazd przez Austrie od strony Niemiec do Włoch -nad Garde raptem 100km chcieli od nas ponad 100 euro za winiete w dwie strony -bez sensu .Dlatego wolę jechac dalej okolo 200km .Słowacja od tego roku żadnych winiet dla camperów -duży plus .Węgry,Chorwacja winiety s± ale do przyjęcia.Można spróbować autostrady omin±ć ,ale samemu jako¶ strach.A tak w ogóle to pochodzę z Wielkopolski rodzina 2plus2.Nick od syna Oliver camper 1998rok . |
koko - 2010-03-03, 20:34
My w trzech lub czterech jedziemy przez Węgry ale jedziemy wczesniej na zlot na Pule
oli - 2010-03-03, 21:12
My niestety nie możemy wczesniej jechac.,Dzieciaki i tak już zarywaj± ostatni tydzien szkoły.
|
|