|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Poszukuję blachy
Kocurek - 2010-03-12, 23:40 Temat postu: Poszukuję blachy Witam.
Pomocy ! dziś przeglądałem podszybie w swoim kamperku i niestety okazało się ku mojemu ogromnemu żalowi iż jest ono troszkę zeżarte przez rdze. Znajomy blacharz zasugoerwał wymianę o ile taka część jest gdzieś dostępna. Pojazd to Fiat Talento 92' z zabudową Dethleffs. W serwisie powiedzieli że nie wystepuje taka część, w hurtowni blach też to samo. Czy możę zna ktoś jakąś firmę która możę sprowadzić lub może posiadać taką blaszkę? Wiem że mozna powstawiac łaty ale wolałbym o ile to będzie mozliwe wymienić caość. Stawiam butlę rudej wody z wdziczności za pomoc .
Pozdrawiam.
Oby do cieplejszych dni bo ju z ciężko wytrzymać....
AUTOJUR - 2010-03-13, 12:23
Kocurek jaka blacha ??????? Poszycie Camperka /jest aluminiowe/ czy może elementy kabiny??????/
gino - 2010-03-13, 12:27
Kocurek napisał/a: | dziś przeglądałem podszybie w swoim kamperku i niestety okazało się ku mojemu ogromnemu żalowi iż jest ono troszkę zeżarte przez rdze |
ten element mozna kupic nowy...moge sie dowiedziec w poniedzialek ile kosztuje..
StasioiJola - 2010-03-13, 12:31
Pewnie Kocurkowi chodzi o podszybie tu gdzie wycieraczki, mozna dostac za 100-130 zł w firmie POLCAR W-wa, tylko , że obecnie nie ma na stanie hurtowni!!!!
bonusik - 2010-03-13, 12:39
Nie ma na stanie w żadnej hurtowni,monitoruję magazyny bo sam poszukuję takiego podszybia...
Jak coś przyjedzie to dam znać..
AUTOJUR - 2010-03-13, 13:22
Moge załatwić cena około 120 zł + wysyłka /podszybie/
Skorpion - 2010-03-13, 15:20
Takie podszybie jest dostepne prawie od reki w firmie BHMD ,takie samo kupowalem dla Tadeusza
bonusik - 2010-03-13, 16:33
Tadziu,nie jest dostępne,dzisiaj o nie pytałem...
Zamówiłem dwie sztuki w razie czego,jedną wezmę dla siebie..
Skorpion - 2010-03-13, 16:55
Wcoraj sie pytalem ,ze bedzie w anjblirzesj dostawie .A moze nie wprowadzili w blad to dostana kilka garsci
Kocurek - 2010-03-13, 23:25
Dziękuję klegom za odpowidzie i chęc pomocy. W istocie chodziło mi o podszybie częsci przedniej - tej blachy pod przednią szybą z wycieraczkami. Jezeli jest mozliwość zapisania się to jestem chętny. Służę pomocą w zakresie elektrycznści, CB tudzież poduszek wspomgających resory tylne. Własnie przerabiam ten temat. Pozdrawiam.
|
|