Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam

WARKOT 2010 - O ¦WIÊCIE CARAVANINGU WARKOT 2010

martes - 2010-03-19, 13:20
Temat postu: O ¦WIÊCIE CARAVANINGU WARKOT 2010
Jako ¿e jestem wspo³organizatorem tej imprezy , postaram siê ma³ymi kroczkami ods³aniaæ przewidziane niespodzianki ...
Zacznê od bardzo ciekawej propozycji jak± jest : 66 Rocznica Zrzutu Cichociemnych, którego inscenizacjê zaplanowali¶my kilka kilometrów od naszego kempingu .
W zesz³ym roku odby³a siê pierwsza inscenizacja tu www.weller7.pl troszkê informacji historycznych.Wiem ¿e trwaj± prace nad modernizacj± strony , za utrudnienia przepraszam.
W tym roku bêdzie skaka³o 4 skoczków tak jak to by³o w oryginale , na spadochronach tzw czaszowych do z³udzenia przypominaj±ce sprzêt z tamtych czasów .
Termin inscenizacji to 02.05.2010
Wiêcej informacji bêdzie mo¿na otrzymaæ na stonach internetowych
www.kemping-nad-pilica.pl oraz www.weller7.pl
Ju¿ dzi¶ Wszystkich zapraszam ...

gino - 2010-03-19, 13:57

Marcinku..
tylko ten zrzut..to robcie w ciagu dnia...nie wieczorkiem..
bo jak oni beda calkiem ''cichociemni'' to...ani ich nie zobaczymy, ani nie uslyszymy.. :haha: :haha:

fajnie fajnie....szykuje sie dobra imprezka :bigok

koko - 2010-03-19, 15:59

Marcin czy robisz jarmark czê¶ci carawaningowych?
martes - 2010-03-19, 20:28

koko napisa³/a:
Tak robimy jarmark , bêd± wystwcy z firm karawaningowych ,ale mam nadzieje ¿e przyjad± równie¿ ci którzy chc± sprzedaæ czê¶ci, akcesoria , przyczepy oraz kampery u¿ywane
MILU¦ - 2010-03-19, 20:59

martes napisa³/a:
koko napisa³/a:
Tak robimy jarmark , bêd± wystwcy z firm karawaningowych ,ale mam nadzieje ¿e przyjad± równie¿ ci którzy chc± sprzedaæ czê¶ci, akcesoria , przyczepy oraz kampery u¿ywane

:jump: :ok

marko - 2010-03-26, 19:59

martens widzê ¿e u ciebie na zlocie nie bêdzie ¿artów :bajer szacuneczek marko :spoko
koko - 2010-03-26, 20:48

Marcin zapisz na zlot Stobiecki Andrzej z Radomia prezes carawan clubu £abêdz