Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

FORD - dobry servis do FORDA

KECZER - 2010-03-27, 13:31
Temat postu: dobry servis do FORDA
Mili Koledzy potrzebuję zrobić porządnie przegląd silnika i zawieszenia w moim camperku na FORDZIE,

Potrzeba o tyle ważna, dzisiaj w ramach przygotowania, na najbliższe wyjazdy wakacyjne,

Prosze o porade -- jakis dobry warsztat w okolicy prawobrzeżnej Warszawy

Ważne aby zmiescił się camperek czyli wysoka hala!! i znajomość samochodów nie osobowych :spoko :spoko :spoko

BODEK - 2010-03-27, 16:15

Proponuję Serwis "AUTO WAŚ' Warszawa ul. Kobiałka - obsługują tylko Fordy. Wiedzą co w Fordzie piszczy.
Dziabong - 2010-03-27, 19:04

Zawieszenie pneumatyczne to złożysz sobie sam. Potwierdzam Twój kamper zmieści się u Wasia, mój się też zmieścił, a serwis przedni!
KECZER - 2010-03-27, 20:18

Szanowny BODEK'u
Szanowny DZIABONG'u
bardzo dziekuje za szybka podpowiedz, juz dalej nie bede szukal tylko pojade :spoko
Grzegorz

Skorpion - 2010-03-27, 21:48

Oczywiscie i ja polecam ten serwis Jeden z najlepszych w okolicach wawy gdy prawdziwe autoryzowane serwisy forda jeszcze byly w pieluszkach i dopiero zaczynaly dzialalnosc.Przez kilka dobrych latek przedstawiciel forda na polske wogole niechcial nic slyszec na temat tego serwisu bo byl lepszy od autoryzowanych.Przez kilka lat nie mogli uzywac logo forda .Wszystkie autoryzowane sewisy fora tam naprawiaja tranzyty
StasioiJola - 2010-03-27, 23:44

Już wczesniej to pisałem - Jan Waś to jest- TO- oczywiście w zakresie znajomosci Transita!!! :szeroki_usmiech :spoko