Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Problem z zawiasem w drzwiczkach zamrażalki

Andrzej 73 - 2010-04-25, 16:55
Temat postu: Problem z zawiasem w drzwiczkach zamrażalki
Dzisiaj zauważyłem , że mam pęknięty jeden zawias w drzwiczkach zamrażalki . W związku z tym mam do Was pytanie , gdzie można dokupić taki zawias lub może polecicie mi jakiś super klej. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie. Czekam na Wasze sugestie.
lepciak - 2010-04-25, 17:45

Super mocny epoksydowy klej dwuskładnikowy ARALDITE do kupienia w sklepach z chemią poradzi sobie z tym problemem. Produkt angielski - rozprowadzany przez firmę SOUDAL, znaną z doskonałych pianek uszczelniających. Używałem, polecam.
koko - 2010-04-25, 20:30

Miałem taki problem w poprzednim kamperze i kupiłem to w serwisie elektroluxa występuje to jako część zamienna
nie sklei tego żaden klej

Andrzej 73 - 2010-04-25, 22:40

koko napisał/a:
Miałem taki problem w poprzednim kamperze i kupiłem to w serwisie elektroluxa występuje to jako część zamienna
nie sklei tego żaden klej

Pamiętasz gdzie go dostałeś i pod jaką nazwą występuje lub jaki ma symbol.

:spoko

koko - 2010-04-26, 20:27

Podałem dane z lodówki otworzyli program pokazałem na ekranie i zamówili przyszedł komplecik czyli dwa zawiasy sprężynki bolczyki instrukcja łamie się to od szybkiego puszczenia dżwiczek zamrażarki (klapnięcia)
Andrzej 73 - 2010-04-26, 23:15

DZIĘKI :kwiatki: , dzisiaj byłem w serwisie Elektroluksa , powiedzieli żebym przyniósł dane z tabliczki która znajduje się wewnątrz lodówki. Jutro jadę do nich ze spisanymi danymi , zobaczymy co powiedzą i jakie są szanse na sprowadzenie tych zawiasków.

:spoko