Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Spotkałem zlotowiczów

48a-ELANKO - 2010-05-15, 09:30
Temat postu: Spotkałem zlotowiczów
Jadąc do pracy zauważyłem na kempingu w Miłkowie (trasa z Jeleniej Góry do Karpacza) sporo kamperów i przyczep. Oczywiście musiałem się tam zatrzymać, wejść pomiędzy pojazdy, króciutko porozmawiać i zrobić kilka fotek. :lol:

Impreza, jak dowiedziałem się, jest cykliczna, organizatorami są ludzie z Wrocławia i ma charakter międzynarodowy. Są na niej Czesi, Francuzi i Polacy.

http://www.halcamp-rally.pl/index.html to link do strony organizatorów i opis tej imprezy.

Uczestnicy zlotu szykowali się do wyjazdu autokarem celem zwiedzenia Parku Miniatur w Kowarach oraz Świątyni Wang i Muzeum Zabawek w Karpaczu.
Tylko pogody im nie zazdroszczę: +6 st.C, pochmurno, po deszczu i prawdopodobnie przed deszczem...

Do Kotliny Jeleniogórskiej koniecznie trzeba przyjeżdżać... Tutaj jest pięknie !!!

krynia i stan - 2010-05-15, 18:12

Fajnie że się coś dzieje, im więcej imprez tym lepiej :)
60 zł za dobę, a byli tacy co narzekali na cenę warkotu :shock:

ARCADARKA - 2010-05-15, 18:14
Temat postu: Re: Spotkałem zlotowiczów
48a-ELANKO napisał/a:
Jadąc do pracy zauważyłem na kempingu w Miłkowie (trasa z Jeleniej Góry do Karpacza) sporo kamperów i przyczep. Oczywiście musiałem się tam zatrzymać, wejść pomiędzy pojazdy, króciutko porozmawiać i zrobić kilka fotek. :lol:

Impreza, jak dowiedziałem się, jest cykliczna, organizatorami są ludzie z Wrocławia i ma charakter międzynarodowy. Są na niej Czesi, Francuzi i Polacy.

http://www.halcamp-rally.pl/index.html to link do strony organizatorów i opis tej imprezy.

Uczestnicy zlotu szykowali się do wyjazdu autokarem celem zwiedzenia Parku Miniatur w Kowarach oraz Świątyni Wang i Muzeum Zabawek w Karpaczu.
Tylko pogody im nie zazdroszczę: +6 st.C, pochmurno, po deszczu i prawdopodobnie przed deszczem...

Do Kotliny Jeleniogórskiej koniecznie trzeba przyjeżdżać... Tutaj jest pięknie !!!

Andrzeju wiemy ,że pięknie ,no miałeś zorganizować zlot ,ale wiem ,że bez golonki :haha:

GOSIAARCADARKA - 2010-05-15, 18:36

krynia i stan napisał/a:

My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać :wyszczerzony: :wyszczerzony:

48a-ELANKO - 2010-05-15, 18:43

ARCADARKA napisał/a:
Andrzeju wiemy ,że pięknie ,no miałeś zorganizować zlot ,ale wiem ,że bez golonki :haha:

Spotykamy się w czerwcu na "Zlocie na najwyższym poziomie " :!:
To przecież nasze piękne strony - Karkonosze.
Będzie jeszcze lepiej zorganizowany, bo robi to kobieta - Jolcia777 :!: :lol:

ARCADARKA - 2010-05-15, 18:52

48a-ELANKO napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:

Spotykamy się w czerwcu na "Zlocie na najwyższym poziomie " :!:
To przecież nasze piękne strony - Karkonosze.
Będzie jeszcze lepiej zorganizowany, bo robi to kobieta - Jolcia777 :!: :lol:

Już tęskne za wami ,pozdrów Elę :bigok :bigok :bigok

wbobowski - 2010-05-15, 19:17

GOSIAARCADARKA napisał/a:
krynia i stan napisał/a:

My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać :wyszczerzony: :wyszczerzony:

Gosiu, w Majdanie Sopockim zapłacicie dużo mniej.

jacek stec - 2010-05-15, 20:36

Niektórzy z nas znają organizatorów tej imprezy-b.sympatyczni ludzie-byli na historycznym zlocie w Jedlińsku
jolcia777 - 2010-05-17, 19:43

Andrzeju, nie żebym się wypierała, ale wiesz dobrze, że organizatorem "zlotu na najwyższym poziomie" jest bardziej mój mąż, niż ja. Ponieważ on nieczytaty i niepisaty na forum, to ja go tutaj reprezentuję.
Ale oczywiście pomagam mu, jak mogę.

Pawcio - 2010-05-17, 21:19

GOSIAARCADARKA napisał/a:
My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać

Taka jest cena bycia VIPem... :bigok

roger - 2010-05-17, 21:20

Pawcio napisał/a:
VIPem...

Znaczy w wolnym tłumaczeniu -- Bardzo Impotent Osoba .... ? :chytry :haha: :haha: :haha: :haha: