| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Spotkałem zlotowiczów
48a-ELANKO - 2010-05-15, 09:30 Temat postu: Spotkałem zlotowiczów Jadąc do pracy zauważyłem na kempingu w Miłkowie (trasa z Jeleniej Góry do Karpacza) sporo kamperów i przyczep. Oczywiście musiałem się tam zatrzymać, wejść pomiędzy pojazdy, króciutko porozmawiać i zrobić kilka fotek.
Impreza, jak dowiedziałem się, jest cykliczna, organizatorami są ludzie z Wrocławia i ma charakter międzynarodowy. Są na niej Czesi, Francuzi i Polacy.
http://www.halcamp-rally.pl/index.html to link do strony organizatorów i opis tej imprezy.
Uczestnicy zlotu szykowali się do wyjazdu autokarem celem zwiedzenia Parku Miniatur w Kowarach oraz Świątyni Wang i Muzeum Zabawek w Karpaczu.
Tylko pogody im nie zazdroszczę: +6 st.C, pochmurno, po deszczu i prawdopodobnie przed deszczem...
Do Kotliny Jeleniogórskiej koniecznie trzeba przyjeżdżać... Tutaj jest pięknie !!!
krynia i stan - 2010-05-15, 18:12
Fajnie że się coś dzieje, im więcej imprez tym lepiej
60 zł za dobę, a byli tacy co narzekali na cenę warkotu
ARCADARKA - 2010-05-15, 18:14 Temat postu: Re: Spotkałem zlotowiczów
| 48a-ELANKO napisał/a: | Jadąc do pracy zauważyłem na kempingu w Miłkowie (trasa z Jeleniej Góry do Karpacza) sporo kamperów i przyczep. Oczywiście musiałem się tam zatrzymać, wejść pomiędzy pojazdy, króciutko porozmawiać i zrobić kilka fotek.
Impreza, jak dowiedziałem się, jest cykliczna, organizatorami są ludzie z Wrocławia i ma charakter międzynarodowy. Są na niej Czesi, Francuzi i Polacy.
http://www.halcamp-rally.pl/index.html to link do strony organizatorów i opis tej imprezy.
Uczestnicy zlotu szykowali się do wyjazdu autokarem celem zwiedzenia Parku Miniatur w Kowarach oraz Świątyni Wang i Muzeum Zabawek w Karpaczu.
Tylko pogody im nie zazdroszczę: +6 st.C, pochmurno, po deszczu i prawdopodobnie przed deszczem...
Do Kotliny Jeleniogórskiej koniecznie trzeba przyjeżdżać... Tutaj jest pięknie !!! |
Andrzeju wiemy ,że pięknie ,no miałeś zorganizować zlot ,ale wiem ,że bez golonki
GOSIAARCADARKA - 2010-05-15, 18:36
| krynia i stan napisał/a: | Fajnie że się coś dzieje, im więcej imprez tym lepiej
60 zł za dobę, a byli tacy co narzekali na cenę warkotu |
My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać
48a-ELANKO - 2010-05-15, 18:43
| ARCADARKA napisał/a: | Andrzeju wiemy ,że pięknie ,no miałeś zorganizować zlot ,ale wiem ,że bez golonki |
Spotykamy się w czerwcu na "Zlocie na najwyższym poziomie "
To przecież nasze piękne strony - Karkonosze.
Będzie jeszcze lepiej zorganizowany, bo robi to kobieta - Jolcia777
ARCADARKA - 2010-05-15, 18:52
| 48a-ELANKO napisał/a: | | ARCADARKA napisał/a: | Andrzeju wiemy ,że pięknie ,no miałeś zorganizować zlot ,ale wiem ,że bez golonki |
Spotykamy się w czerwcu na "Zlocie na najwyższym poziomie "
To przecież nasze piękne strony - Karkonosze.
Będzie jeszcze lepiej zorganizowany, bo robi to kobieta - Jolcia777 |
Już tęskne za wami ,pozdrów Elę
wbobowski - 2010-05-15, 19:17
| GOSIAARCADARKA napisał/a: | | krynia i stan napisał/a: | Fajnie że się coś dzieje, im więcej imprez tym lepiej
60 zł za dobę, a byli tacy co narzekali na cenę warkotu |
My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać |
Gosiu, w Majdanie Sopockim zapłacicie dużo mniej.
jacek stec - 2010-05-15, 20:36
Niektórzy z nas znają organizatorów tej imprezy-b.sympatyczni ludzie-byli na historycznym zlocie w Jedlińsku
jolcia777 - 2010-05-17, 19:43
Andrzeju, nie żebym się wypierała, ale wiesz dobrze, że organizatorem "zlotu na najwyższym poziomie" jest bardziej mój mąż, niż ja. Ponieważ on nieczytaty i niepisaty na forum, to ja go tutaj reprezentuję.
Ale oczywiście pomagam mu, jak mogę.
Pawcio - 2010-05-17, 21:19
| GOSIAARCADARKA napisał/a: | | My w Warce byliśmy dwie noce i zapłaciliśmy 150,- to chyba jest na co ponarzekać |
Taka jest cena bycia VIPem...
roger - 2010-05-17, 21:20
| Pawcio napisał/a: | | VIPem... |
Znaczy w wolnym tłumaczeniu -- Bardzo Impotent Osoba .... ?
|
|