Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - "idealne" miejsce postojowe. prośba o udział w art

GrzegorzB - 2010-05-18, 20:14
Temat postu: "idealne" miejsce postojowe. prośba o udział w art
Witam serdecznie,

Chciałbym namówić Państwa do wystąpienia w naszym tekście na temat "idealnego" miejsca postojowego ( na myśli mamy kempingi, camperparki, jak i np. parkingi przyhotelowe). W tekście będziemy zbierali różne opinie na temat wyposażenia takiego miejsca, wystąpią tam miłośnicy caravaningu oraz właścicieli kempingów i camper-parków.
Osoby, które chciałyby udzielić krótkiej wypowiedzi na powyższy temat (koniecznie ze zdjęciem!) proszone są o kontakt ze mną za pomocą prywatnej wiadomości albo na e-maila podanego niżej. Wszystkie szczegóły ustalimy podczas dalszej korespondencji.

Pozdrawiam
Grzegorz Bryszewski
Miesięcznik Caravaning Ekspert
grzegorz@caravaningekspert.pl

łoś - 2010-05-19, 01:56

Jak widzę to jestem pierwszy nawiedzony i Ci odpowiadam. Więcej coś proszę. Musimy się zrozumieć, bo ja wcześniej się nie wypowiem. :spoko
GrzegorzB - 2010-05-19, 08:40

Dziękuje za odpowiedź. Już wysłałem Panu PW na temat szczegółów udziału w tekście.

Dla innych zainteresowanych:

Chodzi mi o zebranie krótkiej wypowiedzi ( do 10 zdań) na temat "idealnego" miejsca postojowego ( co tam powinno być, co jest niezbędne, czy polskie miejsca są słabiej wyposażone niż te zachodnie itd). Zainteresowanym przesyłam dwa pytania na ten temat i czekam na odpowiedź e-mailową z wypowiedzią i zdjęciem.
Wypowiedź mogę też zebrać podczas rozmowy telefonicznej.

Wiem, że temat "idealnego" miejsca postojowego był już poruszany na forum, nie zależy mi jednak na cytowaniu archiwalnych wątków, tylko namówieniu na nową i rozbudowaną wypowiedź na ten temat...