| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
XIII Ogólnopolski Zlot CT Na Roztoczu - wspomnienia - Informacje dotyczące zlotu
wbobowski - 2010-05-19, 13:07 Temat postu: Informacje dotyczące zlotu Założyłem nowy temat, aby nam nie uciekły w powodzi postów niektóre tematy. Tę prośbę napisałem również w temacie "listy uczestników", ale przy klejnych listach uczestników mogłaby umknąć uwadze.
Informacja nr 1.
Bardzo proszę o podawanie ilości członków załogi. Będzie to niezbędne do przygotowania identyfikatorów i nie tylko.
Ale gorąca prośba : podawajcie ilości tylko na PW do mnie a ja zbiorczo dopiszę do listy, bo inaczej to znowu stworzymy 50 dodatkowych list.
wbobowski - 2010-05-23, 22:19
Informacja Nr 2
Ponieważ nasz nowy kolega Piotr05 pod starymi postami pytał o cennik, informuję, że pobyt od piątku (popołudniu) do niedzieli kosztuje 55 zł niezależnie od ilości członków załogi, wraz z podłączeniem do prądu. Nie potrafię aktualnie podać innych wszystkich kosztów organizacyjnych, ale na pewno nie będą duże.
Jeśli ktoś ma ochotę przyjechać wcześniej albo/i wyjechać później płaci 30 zł za dobę na warunkach jak wyżej.
Ceny posiłków już podawałem, ale przypomnę:
śniadanie - 7 zł, obiad - 13 zł, kolacja - 7 zł. Jeśli będziemy sami w Stanicy, to musi być ok. 50 posiłków, aby kuchnię opłacało się uruchamiać.
Koszy wycieczki w temacie "wycieczka".
piotr05 - 2010-05-24, 15:20
dziekuje za informacje
wbobowski - 2010-05-27, 23:04
Informacja Nr 3
W celu przygotowania identyfikatorów proszę o podanie na PW imion członków załogi. Będę je dopisywał do listy uczestników.
wbobowski - 2010-05-29, 22:17
Informacja Nr 4
HARMONOGRAM
XIII Ogólnopolskiego Zlotu CamperTeam, Majdan Sopocki II na Roztoczu
4-6 czerwca 2010 r.
Piątek, 4.06.2010
Od rana - witamy przemiłych uczestników zlotu, w otrzymanych reklamówkach m.in.
- identyfikatory, prosimy je nosić, bo nie wszyscy się znamy a to ułatwia
integrację,
- talon na kiełbasę do ogniska – proszę go nie zgubić (jest to efekt
dyskusji na CT)
Cały dzień - góra piachu do dyspozycji dzieci,
- zalew, molo, plaża dla dorosłych i dzieci.
Wieczór - integracja uczestników zlotu.
Sobota, 5.06.2010
Od rana - śniadania i zajęcia w podgrupach,
- do dyspozycji zlotowiczów: góra piachu, zalew, molo, plaża, ścieżki rowerowe.
11:30 - podstawienie autokaru wycieczkowego.
12:00 - wyjazd na wycieczkę po Roztoczu, w planie: Rezerwat Nad Tanwią (szumy),
Rezerwat Czartowe Pole, Górecko Kościelne, Zwierzyniec, Zagroda Guciów,
Krasnobród (kapliczka na wodzie, ptaszarnia zakonna, Rezerw. leśny Św.Rocha
20:00 - ognisko, które musi pomóc w pełnej integracji.
Niedziela, 6.06.2010
Od rana - śniadania, dalsza część integracji.
Jak najpóźniej - znowu się rozstajemy,
- ale już niedługo zlot na wysokościach.
wbobowski - 2010-05-31, 23:33
Informacja nr 5
Robimy wszystko, aby koszt pobytu na zlocie jednego kampera nie przekroczył 70 zł a wycieczki po Roztoczu 20 zł na osobę.
wbobowski - 2010-06-01, 22:20
Informacja Nr 6
Ponieważ wiele załóg, które się pierwotnie deklarowały, nie może przyjechać na zlot, koszt pobytu jednej załogi, niezależnie od ilości członków załogi, łącznie z podłączeniem do prądu wyniesie 75 zł.
Wielu osobom, które zrezygnowały w ostatnim czasie wręczę ich identyfikatory przy najbliższej okazji... jak już obejrzą na forum z czego zrezygnowały i będą zgrzytać zębami ze złości i rozpaczy
|
|