Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kamperowanie - Karawaning przymusowy

maszakow - 2010-05-20, 14:59
Temat postu: Karawaning przymusowy
Zaplecze logistyczno-bytowe cyrku Zalewski który rozbił się ( cyrkowo, nie katastrofalnie) z krótką wizytą w Gdańsku. Obraz jakże odmienny od wozu Drzymały ciągniętego za Starem...
To nie campery ale styl życia ... hmm ciekawe ile czasu w trasie poza domem.
Dodam że te potężne przyczepy nie są polskie - jeden zestaw na portugalskich blachach, dwa pozostałe na węgierskich. nasz jest tylko Pickup z przyczepą.

pirat666 - 2010-05-20, 15:08

Nie wiem co by wyszło taniej taki autobus czy taki zestaw ???

A te kwietniki to mi tak wygląda jakby ktoś na sile chciał z przyczepy dom zrobić :mrgreen:
ale jak ktoś lubi kwiatki :bukiet:

JHJKi - 2010-05-20, 15:15

pirat666 napisał/a:

A te kwietniki to mi tak wygląda jakby ktoś na sile chciał z przyczepy dom zrobić :mrgreen:
ale jak ktoś lubi kwiatki :bukiet:

Nie masz kwiatów w kamperze :?: :?: :lol:

pirat666 - 2010-05-20, 15:27

JHJ napisał/a:
Nie masz kwiatów w kamperze

Nie i w domku też bardzo mało jedynie te co były twarde i przetrwały he he
Moje kwiatki potrzebowały by jakiegoś robota do obsługi bo na mnie to liczyć by nie mogły za bardzo :diabelski_usmiech

Rockers - 2010-05-20, 15:30

No ładne maszyny ale ciężko taką dłużycę prowadzić i nie wszędzie wjedzie, nie ma to jak mały zwinny wszędzie wjeżdzający kamperek ;)
roger - 2010-05-20, 16:01

Bo to ani naczepa ani przyczepa ani kamper ....to ich dom ....stąd kwiaty etc.... ;)
Cyryl - 2010-05-20, 17:07

kiedyś będąc w Bruggi widziałem całe obozowisko takich pojazdów i to byli prawdziwi turyści. co dziwnego, naczepy były full wypas, a ciągniki takie lekko trącące myszką.