| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Porady dla kupujących kampera - Miał by ktos ochotę na wycieczkę do wesołej obok warszawy?
Malefisto - 2010-05-27, 15:53 Temat postu: Miał by ktos ochotę na wycieczkę do wesołej obok warszawy? Oglądałem dzisiaj tam campera ducato 98 zabudowa ci carioca autko sprawia dobre wrażenie na moje oko warto je kupic chciał bym jednak zeby spojrzał na nie ktoś kto ma o tym większe pojęcie przynajmniej o działaniu wszystkich sprzętów i ich sprawności.
Jeżeli miał by ktoś ochotę na wycieczkę w te okolice to proszę o kontakt.
Dziabong - 2010-05-27, 17:31 Temat postu: Re: Miał by ktos ochotę na wycieczkę do wesołej obok warszaw
| Malefisto napisał/a: | Oglądałem dzisiaj tam campera ducato 98 zabudowa ci carioca autko sprawia dobre wrażenie na moje oko warto je kupic chciał bym jednak zeby spojrzał na nie ktoś kto ma o tym większe pojęcie przynajmniej o działaniu wszystkich sprzętów i ich sprawności.
Jeżeli miał by ktoś ochotę na wycieczkę w te okolice to proszę o kontakt. |
Kiedy?
Malefisto - 2010-05-27, 18:19
Trmin do ustalenia generalnie ja teraz pracuje 5 dni pod rzad i od środy przyszlej mam wolne 5 dni chyba ze jakoś w późniejszych godzinach tj 19 ?
pirat666 - 2010-05-27, 20:56
Dzwoń to się umówimy tel w avatarku - mieszkam w wesołej (stara miłosna)
he he a Wesoła to nie obok Warszawy tylko Dzielnica Warszawy
Malefisto - 2010-05-28, 08:33
Dzięki w takim razie jak tylko się zorientuje jak u mnie z pracą to dzownie
Pozdrawiam
Malefisto - 2010-05-28, 20:23
Niestety ale dzwoniłem właśnie zeby się umówić na niedzielę i kamper został dzis sprzedany wiec akcja odwołana, jak byście mieli jakiś namiar na cos podobnego to prosze dajcie znac szukam rocznik około 98 zabudowa 6 m nie mam sprecyzowanej firmy zabudowy aby wygodna dla rodziny 2+2 i cena do 50 K
pirat666 - 2010-05-28, 20:37
No szkoda
|
|