Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CT -Mała Karawana - mikro Karawana nad Wisłą

sasquatch - 2007-06-26, 19:13
Temat postu: mikro Karawana nad Wisłą
Ano wczoraj ni z tego ni z owego zmontowała się mikro karawanka. Zamiast spotykać się gdzieś w kanajpie lub w u kogoś w domu postanowiliśmy jak prawdziwi kamperowcy pojechać gdzieś w teren. A że do pracy na drugi dzień trza się stawić to poszukaliśmy miejsc w Warszawie. I są takie, prawie w centrum Warszawy. Przy ujściu kanału z wodą do chłodzenia elektrociepłowni Siekierki. Bardzo dużo tam wędkarzy jest zawsze. I dla nas miejsca wystarczyło. Tylko dojazd okropny - jakeś 300m takimi dziurami że można się obawiać o środek ciężkości kampera :-) - Za to prawdziwy off-road. Paf zapraszamy !!! Nasi koledzy z Austrii z klubu 6x6 pozazdrościli by sprawności naszych kamperków.

I było fajnie, była palinka :-D i inne takie... "atrakcje" ale było już ciemno i nie było komu zdjęcia zrobić.

martes - 2007-06-27, 09:53

sasquatch napisał/a:
była palinka
dokładnie była i się skończyła :-/
JaWa - 2007-06-28, 12:26

:placze :placze :powiesic
eeik - 2007-07-05, 08:22

Sas na zlot do Wadowic tę tez wypiliście :shock: :shock:
sasquatch - 2007-07-05, 08:45

Nie przesadzajmy - na takie imprezy to zakopuję w ogródku pod kasztanem. Tak by się uchowała odpowiednia ilość :-) - z resztą jak przywożę zapas to standardowo cała przestrzeń pod stolikiem w kamperze :-) Dzieci na fotelikach to nogi mają wyżej. W przeliczeniu teraz przywiozłem.... 83 litry róznych trunków - o kurcze wczesniej tego nie liczyłem :wow :
eeik - 2007-07-05, 09:25

Ile :shock: :shock: :shock:
I ktoś mi tutaj dokucza z powodu paru piw :twisted: :twisted:

JaWa - 2007-07-05, 09:54

sasquatch napisał/a:
jak przywożę zapas to standardowo cała przestrzeń pod stolikiem w kamperze
My też tam wozimy, ale literków nie policzyłem, chyba troche mniej. :roll:
martes - 2007-07-05, 11:17

Sas czy ja Ci mówiłem że bardzo Cię lubię.... :haha:
pp - 2007-07-05, 11:19

zaraz tu wszech...... przyjdą po Was! :diabelski_usmiech