Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Włochy - Sardynia 2010

mip - 2010-06-13, 14:18
Temat postu: Sardynia 2010
Witam,

Właśnie wróciliśmy z Sardynii, nie było nas jakieś 6 tygodni (wyjazd był 3 maja). Przez ten czas objechaliśmy wyspę i trochę się pobyczyliśmy :mrgreen: :mrgreen:
Jak znajdę chwilę to może i uda mi się jakąś relacje spisać (raczej jestem w tym słaby), a tymczasem jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do przejrzenia zdjęć (głównie rodzinne klimaty, jechaliśmy z dziećmi ;) )

Fotki

pozdrawiam

Skorpion - 2010-06-13, 14:52

Wspaniała przygoda.Ładne zdjecia .A gdyby tak jeszcze opisy do nich :spoko
Camper Diem - 2010-06-13, 15:26

bite 6 tygodni?
strasznie zazdroszczę

fotki ogląda się świetnie :ok
czekam na relację (nieważne jaka, byle była)

a tak w ogóle pozdrawiam sąsiada, bo wcześniej nie było okazji :spoko

MILUŚ - 2010-06-13, 15:28

Wspaniała rodzinna wyprawa , wspaniałe piękne zdjęcia rodzinki.
Opisz nam może bliżej trasę , jak dojechac , gdzie się promowaliście .Wielu z nas pewnie się skusi na wyprawę w te strony.Ciekawią mnie też ceny pobytu.

PZDR> MILUŚ :spoko

Dorota i Robert - 2010-06-14, 22:28

Rodzinne klimaty swietne, fotki z Sardyni zreszta tez.
Doszlam do 200 a za 140 i 186 dalabym fotografowi i oczywiscie "modelom" ogromne lody.

Serdecznie pozdrawiam
Dorota

Tadeusz - 2010-06-14, 22:37

Piotrze, do takich zdjęć mogłoby nawet nie być komentarza. Są świetne, a niektóre najwyższej próby.
Przydałaby się jednak krótka opowieść abyśmy i my mogli skorzystać choć troszkę z Waszych przygód i doświadczeń.
Prosimy. :)

marko - 2010-06-14, 22:58

piękna przygoda wspaniałe zdjęcia :spoko :spoko :spoko
Annmir - 2010-06-15, 18:11

Kochani nie dajcie się prosić! Sądząc po zdjęciach to wakacje udały się bardzo. Teraz może trochę "prozy życia", jakieś rady, ceny... Dzieciaki to urodzeni kamperowcy, widać że rośnie kolejne pokolenie camperteamu :admin
DAMIAN.CZ - 2010-06-19, 13:33

Wspaniała wyprawa-świetne fotki:-))
Piotrze napisz mi ile kosztował Was prom i z jakiego miasta wypływaliście.
z góry dziękuję
pozdrawiam

gebi6 - 2010-06-19, 19:54

Cudne zdjęcia,wspaniała wyprawa i super Rodzinka
Gratuluję i pozdrawiam
Gabriela.

yannoo - 2010-06-22, 18:10

Również gratulujemy fantastycznego urlopu, odważnej wyprawy z maluszkami, oraz rewelacyjnych zdjęć! Czekamy na informacje - szczególne dotyczące free-kamperowania.
Pozdrowienia z Pienin.

Piotr Chilecki - 2011-02-19, 14:48

mip, mip, Witam serdecznie ! Wybieramy się w tym roku w maju również na Sardynię. Głównym celem jest spenetrowanie całej wyspy. Czy macie może jakieś rady w tym względzie ?
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Chilecki z Zakopanego
piotr@chilecki.pl

rewir - 2012-05-12, 23:53

Zjawiskowe widoki, przyznam bez bicia że po obejrzeniu tej relacji zapadła decyzja "Sardynia 2012". Wybieram się dopiero w Październiku, ponieważ w Sierpniu przychodzi nam na świat drugi potomek, nie wiem na ile się to wszystko uda z 1,5 miesięcznym dzieckiem ale nie tracę wiary. Wychowałem się w kajaku i na jachtach to mały niech się chowa w kamperze. Chętnie bym posłuchał porad, sugestii odnośnie października, promu wiem że październik to już mocno po sezonie, wystarczy temperatura w okolicach 20 i naprawdę nie będę narzekał byle Córka mogła sobie w piachu pogrzebać. Przeznaczam na to mniej więcej 3-4 tygodnie czasu z dojazdem. Kilka dni na dziko (nie jesteśmy wymagający), kilka na kempingu powinno być ok, chciałbym wiedzieć jak wygląda kwestia cen czy warto już teraz rezerwować (obecnie ceny kształtują się na poziomie 300 ojro) czy później lepiej, Moby niema jeszcze oferty na Październik, dziękuje za jakiekolwiek wskazówki :bukiet: