Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Grecja - Drepano...pomiedzy morzem a laguną

stachwody - 2010-06-24, 12:27
Temat postu: Drepano...pomiedzy morzem a laguną
Przewodnik odradzał zatrzymywanie się w Igoumenitsi zupełnie niesłusznie ...bo położona cztery kilometry za miastem grobla pomiedzy morzem i laguną Drapano jest niezwykle urodziwa.Miejsce nieźle zagospodarowane rekreacyjnie ,świetne trasy rowerowe ,tawerny,kilometrowe ,czyste plaże,ciepła woda,nieczynny kemping...w pełni usprawiedliwia stanie na dziko.
KOCZORKA - 2010-06-24, 17:50

stachwody napisał/a:
Przewodnik odradzał zatrzymywanie się w Igoumenitsi zupełnie niesłusznie

Masz rację, że niesłusznie.
Tam jest pięknie. :bigok

WINNICZKI - 2010-06-27, 11:23

Ech....Stachwody takie zdjęcia to prawie sadyzm....aż mnie coś w dołku ściska ,że nie mogę stać swoim kamperem obok Ciebie. :( :( .Ale w takim razie rób zdjęcia i ślij do kraju przynajmniej moja nadzieja na podobny urlop nie wygaśnie :spoko :spoko :spoko
stachwody - 2010-06-27, 11:49
Temat postu: spoko Ślimaku!
spoko Ślimaku! Ani się nie obejrzysz ,jak będziesz miał urlop ,tak jak ja ...do końca życia.Już jestem w domu ,trzeba trochę zająć się wnukami,które zwolnione są na dwa miesiące z przymusu edukacyjnego.W czwartek z częścią potomstwa i znanym z CT"Milusiem"wybieramy się do Kotliny Kłodzkiej.
MILUŚ - 2010-06-27, 12:09
Temat postu: Re: spoko Ślimaku!
stachwody napisał/a:
spoko Ślimaku! Ani się nie obejrzysz ,jak będziesz miał urlop ,tak jak ja ...do końca życia.Już jestem w domu ,trzeba trochę zająć się wnukami,które zwolnione są na dwa miesiące z przymusu edukacyjnego.W czwartek z częścią potomstwa i znanym z CT"Milusiem"wybieramy się do Kotliny Kłodzkiej.

a no jedziem ........................... :kamp2

StasioiJola - 2010-06-27, 15:40

fajnie trzymać się tak rodzinnie!! :szeroki_usmiech :spoko