|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wędkarstwo - Caspe 2010 . Kilka zdjec sumow z Rio Ebro
pagas - 2010-06-24, 20:23 Temat postu: Caspe 2010 . Kilka zdjec sumow z Rio Ebro Kilka zdjec z wyjazdu niekamperowego na sumy z rzeki Ebro.
Jak czesc z was wie w zeszlym roku bylem z Black Cadilakiem i jego wspaniala rodzinka na podobnym wyjezdzie tyl ze kamperkami.
W tyym roku policzylem koszta i taniej jest leciec samolotem.Nie mowie juz o tym ,z e w pakiecie mielismy wynajecie sprzetu , lodzi itd.
Zalaczam kilka fotek co by koledzy wedkarze uwierzyli ,ze jeszcze takie ryby w Europie sa bo u nas ich z roku na rok coraz mniej.
Ucinajac niepotrzebne wdawanie sie w dyskusje z obroncami zwierzat zaznaczam , ze prawie wszystkie ryby po szybciutkiej sesji zdjeciowej , wazeniu i mierzeniu wyladowaly spowrotem w wodzie.Prawie wszystkie poniewaz na stole wyladowal jeden sumik, kilka zandaczy i karp , ale jakiez to bylo miesko???!!!!!!!
pagas - 2010-06-24, 20:32 Temat postu: Jeszcze kilka fotek Dodaje jeszcze kilka fotek .
marko - 2010-06-24, 20:38
daliście czadu
pagas - 2010-06-24, 20:49 Temat postu: A dalismy W sumie przez 4 uczestnikow wedkarskiego czadowania zlapalismy kilka karpi, 4 sandacze i 16 sumow w tym 4 ponad 2 metrowe.
Dziabong - 2010-06-24, 20:53 Temat postu: Re: A dalismy
pagas napisał/a: | W sumie przez 4 uczestnikow wedkarskiego czadowania zlapalismy kilka karpi, 4 sandacze i 16 sumow w tym 4 ponad 2 metrowe. |
To prawie tonę rybek:chytry
pagas - 2010-06-24, 21:03 Temat postu: Rybek tona Krzys .
Tony to moze nie zlapalismy , ale naprawde polapaliusmy.Do tego stopnia napalenie siegnelo zenitu , ze koledzy jeszcze przed opuszeczeniem domu w , ktorym mieszkalismy juz zarezerwowali termin na pazdziernik.Mnie oczywiscie jak na zlosc nie bedzie w tym czasie w kraju.
KOCZORKA - 2010-06-26, 00:47
Witaj pagasik.
Łał, ale okazy. Zaniemówiłam. SUPER!!!
Jak masz więcej fotek, to ja pięknie proszę.
Pozdróweczki dla całej załogi Pagas.
eeik - 2010-06-26, 08:12
Ja nie mogę, taaaaaaaaaakie rybki
Wierzyć się nie chce , że na wędkę .
roger - 2010-06-26, 09:52
eeik napisał/a: | Wierzyć się nie chce , że na wędkę |
Ewuniu na jaka wędkę .... gołymi "ręcyma .... i nogyma" ...;)
No widać na zdjęciach ...
PS
GRATULUJĘ UDANEJ WYPRAWY że was te sumiki karłowate nie zeżarły yo cud Boski ....
pagas - 2010-06-26, 12:54 Temat postu: Dzieki Dzieki wszystkim za slowa uznania.
Na wedke , a i owszem.Otoczenie jakwidac.W wodzie po kolana bo o kilka metrow sie woda podniosla w tym rejonie , ale warto bylo.Mysle ,z e kazdy wedkaz zapomnialby o niedogodnosciach dla takich okazow.
Zdjecia mam jeszcze KOCZORKO , ale nie ma co zasmiecac forum.
pagas
Hercer - 2010-06-26, 13:30
filet z suma - mnia mnia mnia
pozdrowionka
pagas - 2010-06-26, 16:47 Temat postu: filet z suma Filet z suma to zeczywiscie palce lizac , ale nieporownywalny do niczego byl bulin rybny w ktorym byly sandacze i wlasnie sum.Takie jak rosol z kury wiejskie.
KOCZORKA - 2010-06-27, 23:16
pagas napisał/a: | Zdjecia mam jeszcze KOCZORKO , ale nie ma co zasmiecac forum.
|
Taaakie połowy, a Ty o zaśmiecaniu mówisz???
Pagasiku, proszę o więcej fotek, bo większości z nas nigdy nie będzie dane zobaczyć takich olbrzymów.
Widuję jakieś rybki w chłodniach sklepowych, ale to przy tych okazach to jakieś szprotki.
Pozdrówka i czekam na foteczki.
pagas - 2010-06-28, 12:45 Temat postu: Troche zdjec Na specjalne zyczenie KOCZORKI z pozdrowieniami dla wszystkich wedkarzy i nie tylko jeszcze kilka zdjec
Annmir - 2010-06-28, 19:35
Jak widzę takie giganty to strach ogarnia przed wejściem do wody Ale oczywiście podziwiam i gratuluję
|
|