Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CamperTeam w mediach - Letnia TVP i campery

maszakow - 2010-07-13, 13:05
Temat postu: Letnia TVP i campery
Obiła mi sie o uszy zajawka w TVP że ma być malutki program o kamperach i caravaningu.
Niestety nie zdazyłem wyłapać kiedy, czego bardzo żałuję ... cyklicznie co tydzień w godzinach porannych.

gebi6 - 2010-07-13, 18:52

Chyba chodziło o program Camping,w soboty ok.9 tej.Tylko nie dam głowy czy dokładnie taki tytuł programu ,bo tez go miałam oglądać i zapomniałam.
evvcik - 2010-07-13, 20:28

Czyzby o to chodzilo?
Soboty o 9.05 - program 2

http://www.teleman.pl/pro...we-francji.html

Cytat:
Ekipa telewizyjna Dwójki wędruje z kamerą po europejskich polach kempingowych, by pokazać, jak można tanio wypoczywać, odwiedzając najpiękniejsze zakątki Starego Kontynentu.

maszakow - 2010-07-16, 14:53

OOOOO... właśnie :) no to wszyscy wiedzą.
radecki1972 - 2010-07-17, 09:35

Oglądałem i faktycznie było o pięknym kempingu we Francji, ale pokazywali tylko domki. O przyczepach i kamperach nie było ani słowa. :( :( :(

Może PTTCC spróbowałoby coś zadziałać w tym kierunku :?:

Brajtek - 2010-07-17, 09:45

Oglądałem. To jest raczej skierowane do osób które wynajmą na kempingu domek na dwa tygodnie i tam siedzą, ewentualnie zwiedzając najbliższą okolicę. Fakt że mogliby więcej tej okolicy pokazać zamiast basenu :)
evvcik - 2010-07-17, 10:07

Reklamówka i tyle....
Pieniądz rządzi.... :(

roger - 2010-07-17, 10:54

Tu macie wszystkie odcinki "Klub Kemping" ;)

http://www.tvp.pl/styl-zycia/podroze/klub-kemping

łoś - 2010-07-17, 10:57

evvcik napisał/a:
Reklamówka i tyle....

To zróbmy zrzutkę, dajmy redaktorkom camperka i niech zrobią coś p.t. Baba z chłopem zwiedzają camperem Europe. :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech :wyszczerzony:

darboch - 2011-11-05, 11:27

łoś napisał/a:
evvcik napisał/a:
Reklamówka i tyle....

To zróbmy zrzutkę, dajmy redaktorkom camperka i niech zrobią coś p.t. Baba z chłopem zwiedzają camperem Europe. :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech :wyszczerzony:

ja z Olą piszę się na "babę z chłopem" :haha:

papamila - 2011-11-05, 14:10

z tcw. była kiedyś przymiarka TVP1,bodajże w maju, w codziennym programie porannym
"kawa czy herbata" (każdy w innym mieście) jeden z odcinków miał być w Grudziądzu,
z solankami i oczywiście z kamperami w tle.
sprawę nakręcał Sławek Klauz z PC
Co sprawilo że ekipa telewizyjna pojechała do Ostrody- nie wiem :chytry