|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Sprzęt turystyczny i akcesoria - Mój kłopot z rowerem spalinowym
krynia i stan - 2010-07-31, 19:13 Temat postu: Mój kłopot z rowerem spalinowym Jak juz tam wspomniałem wywlokła mi się linka od startera silnika spalinowego, problem polega na tym iz jedna z trzech śrub nie daje się wykręcić, jest tam potrzebny specyficzny śrubokręt (płaski się wyślizguje), ale to poszukam takiego i dam radę .
Mam też inny problem silnik ten posiada elektrostart czyli po prosty rozrusznik elektryczny, ale brak jest elementu zasprzęglającego.
Gdyby ktoś z Was miał dostęp do części albo wiedział gdzie można je nabyć to byłbym bardzo wdzięczny.
Pod spodem fotki rowerka.
Srebrzanka - 2010-08-01, 12:09
Czeka Cię trochę pracy w internecie.
Znajdź dokładne oznaczenie twojego silnika. Super by było zdjęcie brakującej części w twoim silniku, i jej nazwa - najlepiej po niemiecku.
6-10 październik będę w Mannheim na Veteramie, więc mogę pochodzić przez 3 dni z bilbordem na plecach, jak znajdę (a sporo podobnych rzeczy można tam znaleźć) to przywiozę. Określ wysokość w euro - wyłożę.
Jest to największy (chyba na świecie) bazar starych motocykli i części, 19 kilometrów alejek z wystawcami. www.veterama.de/pl
Nr telefonu w awatarze lub priv.
Pozdro
WODNIK - 2010-08-01, 12:53
A czy na zasadzie rękojmi nie możesz po prostu go oddać. Facet zataił że nie jest silnik w komplecie.
Podzwoń do tych gości, może maja taką część.
http://allegro.pl/listing...m&change_view=1
Pozdrawiam
krynia i stan - 2010-08-01, 17:19
Ależ ja nigdzie nie pisałem że on jest nowy
Srebrzana , dzięki bardzo chętnie skorzystam z twojej propozycji
|
|