Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin

eMKa - 2010-08-04, 17:45
Temat postu: Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin
Czy ktoś sie wybiera na Ognistą Imprezę do Szczecina ,ja mam ochotę i pytam o miejsce na jedna nockę, może jakaś podpowiedź :oko
Miejscowy camp.zawołał 35 zł +15 za osobę

eMKa - 2010-08-09, 20:32

Ja nie kwestionuje relacji warunków do cennika,niesmiał bym, tymbardziej ze nigdy tam nie byłem,zapytałem tylko o alternatywę czy jest może inny kemping w Szczecinie.Zresztą chciałem tam sie zatrzymać ale po drodze były 3 (!) wypadki :shock: i korek w Pyrzycach strata na 380 km - 3 godz.! także jechałem odrazu na pokaz.Dojechałem na miejsce o 21.00 cudem znalazłem parking.Po pokazie "Bosman" potem drugi :ok i już zostaliśmy.Niestety nie mogłem zostać na drugą część w niedziele :( ,pewnie sporo straciłem ale musiałem być wcześnie rano w poniedziałek w pracy.
Pokaz był fantastyczny,większe wrażenie wywarł na nas drugi,Chińskiej firmy choć Francuzi też dali ognia.Tylko ten deszcz,ale będziemy dłużej pamiętać - Ulewa i Fajerwerki
:spoko

StasioiJola - 2010-08-09, 20:57

Krzysiu-my bylismy na takich pokazach w Ełku u Dembomenków :szeroki_usmiech i w pełni popieram Twoje zdanie- takie pokazy trzeba zobaczyc na żywo- nie mozna ich tutaj przekazac na forum w zadnej formie!!! :bajer :spoko
Roberto76 - 2010-08-11, 20:04
Temat postu: Re: Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin
eMKa napisał/a:
Czy ktoś sie wybiera na Ognistą Imprezę do Szczecina ,ja mam ochotę i pytam o miejsce na jedna nockę, może jakaś podpowiedź :oko
Miejscowy camp.zawołał 35 zł +15 za osobę

Ciao !!!!

My mielismy Szczecin w swoim programie i musze powiedziec ze bylo warto !

Pogoda co prawde fatalna i przemoklismy do suchej nitki ale bylo warto ;)

Nie stawalismy na zadnym kempingu tylko wbilismy sie praktycznie pod Waly Chrobrego i stanelismy na parkingu za komenda policji i nocowalismy tam bez zadnego problemu.