| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Droga 768 Jędrzejów-Brzesko
szuwarek - 2010-08-20, 21:05 Temat postu: Droga 768 Jędrzejów-Brzesko Mam pytanie do jeżdżących tą drogą o stan jej nawierzchni. Czy kamper za mocno nie ucierpi po jej pokonaniu ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje gdyż planuję jechać tamtędy pod koniec sierpnia .
zbychu - 2010-08-21, 08:38
Są odcinki gdzie cię wyczepie, ale w większości jest jak wszędzie w Polsce
Pawcio - 2010-08-21, 13:25 Temat postu: Re: Droga 768 Jędrzejów-Brzesko
| szuwarek napisał/a: | | Mam pytanie do jeżdżących tą drogą o stan jej nawierzchni. Czy kamper za mocno nie ucierpi po jej pokonaniu ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje gdyż planuję jechać tamtędy pod koniec sierpnia . |
Wszystko zalezy od tego, jaki sposob porowadzenia pojazdu zastosujesz przy uwzglednieniu warunkow panujacych na drodze...
szuwarek - 2010-09-06, 17:52
Dziękuję Zbychu za sensowną odpowiedź na moje pytanie. Inne odpowiedzi pomijam milczeniem, bo nie chcę polemizować z tymi co włączają się do każdego tematu nie mając nic do powiedzenia.
Droga jest rzeczywiście odcinkami lepsza lub gorsza ale bez problemu daje się przejechać co też uczyniłem.
kimtop - 2010-09-06, 17:55
Gratulacje
ekosmak.dabrowska - 2010-09-06, 21:23
| szuwarek napisał/a: | | Droga jest rzeczywiście odcinkami lepsza lub gorsza ale bez problemu daje się przejechać co też uczyniłem |
Napisz coś więcej, będę tą drogą jechał pod koniec września. | Adi napisał/a: | :shock: ja bym jechał przez Berlin, lepsze drogi. |
Czy lepiej przez Berlin
KOCZORKA - 2010-09-07, 10:15
| kimtop napisał/a: | | Gratulacje |
Ja też jestem pod wrażeniem.
| szuwarek napisał/a: | | Inne odpowiedzi pomijam milczeniem, bo nie chcę polemizować z tymi co włączają się do każdego tematu nie mając nic do powiedzenia. |
A tak na poważnie to szuwarku rozchmurz się, bo życia nie można traktować tak poważnie.
Na forum siedzi kupa wesołych i troszkę "szurniętych" ludków (ja też ) i chyba tak jest fajnie. Dlatego Nasze Forum i Nasze Zloty są Najfajniejsze!!!!
|
|