| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Pamiątki z podróży po Polsce
Krzysztof M - 2010-08-23, 16:19 Temat postu: Pamiątki z podróży po Polsce Chciałbym się pochwalić moją ścianą „trofeów” z podróży po Polsce.
Skorpion - 2010-08-23, 16:25
no no kolekcja wspaniala
waldi - 2010-08-23, 17:15
Niezla kolekcja z Polski tylko nie wiem gdzie sie wszyscy podziali wczoraj wrucilismy z wyprawy po kraju zjechalem od Poznania przes Krakow,wieliczka,Wadowice,Zakopane,Pieniny,Solina,jezioro Hancza,Poznan i z CT nikogo nie spotkalem malo tego przez 2000km bylo cztery Polskie reszta (I),(F),(D)powodzenia
Rockers - 2010-08-25, 22:05
no no widzę że nie tylko wspaniała kolekcja ale chyba i talent, gdyż rozumiem iż podróże są w celach poszukiwawczych pięknych zamków, pałaców do NAMALOWANIA bo chyba to jest malowane ołówkiem, węglem czy coś, mam rację ???
Krzysztof M - 2010-08-26, 10:14
| Rockers napisał/a: | | no no widzę że nie tylko wspaniała kolekcja ale chyba i talent, gdyż rozumiem iż podróże są w celach poszukiwawczych pięknych zamków, pałaców do NAMALOWANIA bo chyba to jest malowane ołówkiem, węglem czy coś, mam rację ??? |
Chciałbym mieć takie zdolności, ale niestety. Są ta grafiki na szkle kupowane w danych miejscowościach w sklepach z pamiątkami.
|
|