|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - prośba do posiadaczy VW T4 Westfalia
La Digue - 2010-09-01, 16:48 Temat postu: prośba do posiadaczy VW T4 Westfalia Witam
mam serdeczną prośbę do posiadaczy VW T4 Westfalia z podnoszonym dachem. Planuję zakup takiego kamperka lecz muszę najpierw przekonać żonę do takiej zabudowy. Mieszkam w Olsztynie i chciałbym w raz z żoną obejrzeć dokładnie wnętrze Westfali, usłyszeć o jego wadach (zalety zmam ). Czy jest jakiś przewodnik z CamerTeamu gotowy pomóc przekona żonę do tej zabudowy? Proszę o kontakt możliwie blisko Olsztyna.
Pozdrawiam
hrys - 2010-09-01, 17:26
Proponuję przyjazd na zlot w Zieleninie tam z pewnością bedzie taki egzemplarz. Ja niestety nie przyjade , byłem w tamtych okolicach miesiąc temu na urlopie. Dla pewności można sprawdzic na liście .
marcin_z1 - 2010-09-01, 19:21
hrys napisał/a: | Proponuję przyjazd na zlot w Zieleninie tam z pewnością bedzie taki egzemplarz. |
Ja uważam że to głupi pomysł. Dlaczego??? A to dla tego, że jak się Twoja żonka naogląda "rasowych" kamperków, to będziesz musiał wydać o 100.000zł ( słownie sto tysięcy złotych ) więcej. Pomysł zapoznania ją z T4 na osobności jest całkiem całkiem.Pozdrawiam
artyst - 2010-09-01, 22:33
T4 california to jeden z lepszych camperów pod słońcem, więc życzę powodzenia w przekonywaniu małżonki! Nie zalecam tylko oglądania zielonej w Malborku z allegro (niby blisko Olsztyna) bo może się zniechęcić na starcie :D
hrys - 2010-09-02, 07:01
przyłączam się do opini ARTYST
La Digue - 2010-09-02, 08:37
dzięki koledzy za troskę, ale może ktoś będzie przejazdem ?
|
|