Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Rosja i kraje poradzieckie - Ukraina 2010

pomel - 2010-09-06, 17:28
Temat postu: Ukraina 2010
Zapraszam na wyprawę zabytkowym kamperem po zamkach kresowych:
ukraina 2010

Tadeusz - 2010-09-06, 18:39

Pomel, jest nas spora grupka zapalonych do podróży na wschód. W tym roku już nas tam gromadka była.
Bylibyśmy wdzięczni za napisanie cosik o tej wyprawie, o wrażeniach, o ludziach, o odczuciach.
Z góry dziękujemy. :wyszczerzony: :bukiet:

Frowyz - 2010-09-06, 20:19

Tadeusz kliknij w link i obejrzyj relację. Są i opisy - skromne, bo skromne, ale są... Mi wyprawa podobała się bardzo ale kamper najbardziej ;)
Tadeusz - 2010-09-06, 21:20

Frowyz napisał/a:
Tadeusz kliknij w link i obejrzyj relację. Są i opisy - skromne, bo skromne, ale są... Mi wyprawa podobała się bardzo ale kamper najbardziej

No rzeczywiście. Dziękuję.

Pomel, jestem pozytywnie zaskoczony relacją, zdjęciami, a nade wszystko przebiegiem wyprawy. Aż prosi się, aby zwijać manele i gnać Twoim śladem.

Otrzymujesz ode mnie piwko wraz z podziękowaniem. :spoko

pomel - 2010-09-06, 21:29

W przyszłym roku wybieram się tam "gdzie szum Prutu i Czeremoszu Hucułom przygrywa" czyli w Karpackie Połoniny i jak czas pozwoli w Czarnochorę.
Możemy pojechać razem
Ps. Strona "Ukraina-2010" ciągle w trakcie tworzenia

StasioiJola - 2010-09-06, 23:55

Z wielką ciekawością i zainteresowaniem obejrzałem i przeczytałem Waszą relację UKRAINA 2010, Sam bardzo interesowlem sie historią i chetni pojechałbym w rejony przez Was odwiedzane. Pokazaliscie piekny kawałek z historii Polski kresowej , historii która w wielu z nas jest jeszcze żywa !! I za to dziękuję stawiając piwko wirtualne!!! :spoko
KOCZORKA - 2010-09-07, 10:47

Fajna ferajna na fajnych wakacjach. :bigok
Na Ukrainie jeszcze nie byłam,a twoja wyprawa zachęca.
Co do Litwy to ja w tym roku byłam i mam troszkę odmienne odczucia niż Ty.
Czekam na dalszy ciąg relacji i pozdrawiam wesołą załogę. :spoko

Pawcio - 2010-09-07, 11:03

Od Pawcia też masz browarek.. jak najbardziej zasłużony. Cóż czekam na CD! :ok
pomel - 2010-09-07, 20:59

Nasz ukochany Ciąg Dalszy kieruje się własnymi prawami i jest całkowicie od nas niezależny :gwm - Jego następowanie jest trudne do przewidzenia i podyktowane jest tylko i wyłącznie Jego nastrojem :evil: .
Jednakże biorąc pod uwagę fakt nieuchronności Jego następowania poczynimy starania, aby doszło do tego w jak najkrótszym czasie

Pawcio - 2010-09-07, 21:45

W takim razie sugerujemy drogie pomel'ki z całą stanowczością jak naszybsze podjęcie starań, aby Wasz ukochany Ciąg Dalszy pomimo, że kieruje się własnymi prawami i jest niezależny został wprowadzony w odpowiedni nastrój... :spoko
StasioiJola - 2010-09-07, 22:50

C.D.N. :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok
pomel - 2010-10-06, 22:42

Nasz ulubiony Ciąg Dalszy nastąpił :spoko i następuje nadal.
W chwili obecnej ma nadzieję na wspólne spotkanie z okazji MOBILEXPO w Krakowie :bigok i już szykuje dla nas :diabelski_usmiech niespodzianki na przyszły rok: Ukraina-2011

krzysioz - 2010-10-07, 03:11

Super wyprawa i super zrobiona stronka. Mam nadzieje na spotkanie. Nistety do Krakowa sie nie wybieram. Mimo wszystko do zobaczenia i oczywiscie piwko dla Was jak na razie wirtualne :spoko
Annmir - 2010-10-07, 07:47

Wiesz Ukraina zawsze wydawała mi się trochę "niespokojna" Ale z Twojej relacji wynika co innego... Piękne zdjęcia, fajne opracowanie, piwko to minimum jakie Ci się należy. Pozdrawiam i czekam na relację 2011 :spoko :spoko :spoko
wmaker - 2010-10-07, 11:33

Dziękuję (e-piwo) za piękne zdjęcia z fajnej wyprawy, może jednak dopiszesz jakiś komentarz podsumowujący, jakieś pikantne szczegóły na pewno macie ich w pamięci całą masę. :szeroki_usmiech
KECZER - 2010-10-07, 14:36

Kurcze co za piekny zestaw miliona zdjec z wyprawy- szczere gratulacje
a i skape komentarze sa calkiem calkiem..... ciekawe
pozdrawiam ze wschodu ale troche bardziej na polnocy :spoko

robertciarka - 2010-10-18, 17:14
Temat postu: Re: Ukraina 2010
SUPER SUPER
W PRZYSZŁYM ROKU POJEDZIEMY TEŻ

POZDRO :spoko
:spoko