|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Etykieta Karawaningowa - pozwolić czy nie?pić czy nie? szczerze czy pod publiczkę?
roger - 2010-09-14, 14:32
KOGUT napisał/a: | czasami trwa to chwilę a i często parę chwil |
...Prostamol łykaj .....ty juz stary Kogut jesteś, przerośnięty i żylasty ....
KOGUT napisał/a: | wraca i tu zaczyna się problem bo na jego krzesełku siedzi już ktoś inny |
Rób pod siebie zakładaj pampersa albo zasuwaj z krzesłem .....
janusz - 2010-09-14, 14:41
KOGUT napisał/a: | Rozmawialiśmy juz w mniejszych grupkach o tym zjawisku |
i w większych grupkach też
http://ja-jp.facebook.com...08423&ref=share
Adasiu czy to przypadek że z tematem wstrzeliłeś się w narodową dyskusję?
"Poziom chamstwa kamperowiczów jest niebywały"
doris i archie - 2010-09-14, 14:46
Ja na zlot wezmę swoje krzesełka bo na obcych się nie zmieszczę
Kogut dla ciebie też wezmę takie stalowe żebyś mógł mi nim przypierniczyć tak tak jak na westernie
A tak na poważnie to nigdy nie bywałem na waszych zlotach i nie wiem co i jak ktoś odbiera ...
Kogut zawsze możesz gościa z krzesełkiem złożyć i zabrać go do kamperka....:)
ps.
A może kogut z pis-u jest?
roger - 2010-09-14, 14:54
Ale macie dziewczyny problem ...... wracacie i siadacie na kolanka delikwentowi ... będzie wesoło coś nie wytrzyma jak kiedyś "noga" ....... i będzie wesoło i fajnie
PS
Jak niechący podsiądę którąś z Pan śmiało siadać na kolana ..... cieplej będzie ....
doris i archie - 2010-09-14, 14:55
panowie może to nie na temat lecz zapytam co w Smołdzinie na zlocie będzie preferowane do picia jeśli takowe będzie ?
doris i archie - 2010-09-14, 14:58
KOGUT napisał/a: | doris i archie napisał/a: | A może kogut z pis-u jest? |
arche ....to samo , do biedronki po łychę , 32,60 za o,75 litra ...INACZEJ TEGO PYTANIA NIE ODPRACUJESZ W ŻYCIU .... i serek pleśniowy lubie. |
za taką kasę jest łycha ...?
jaki serek ..? czy deskę serków..?
janusz - 2010-09-14, 14:58
KOGUT napisał/a: | Januszu może w temacie się też wypowiesz |
Nie miałem do tej pory z tym problemu. Jeśli znajduję się w sytuacji podsiadnietego to biorę pierwsze lepsze wolne krzesło i pytam czy mogę usiąść? Mało kto nie pozwala "staremu, siwemu" nie usiaśc, nawet jeśli zezwalający nie jest właścicielem krzesła.
Na poważnie, nigdy nie miałem z tym problemu, sadzam moją szanowną d. gdziekolwiek, np na schodach do kampera.
roger - 2010-09-14, 15:00
KOGUT napisał/a: | biedronce jest tania łycha , może być i ujdzie w tłoku ... przywieź parę bo juz czas ... |
Pare to ja mam zawsze w samochodzie .... i nie w kropki ...... ale możesz nabyć kartonik na próbę ... może Ci suki nie uwędzę i nad lekkim oprawianiem koguta się zastanowie .. a jak pojedziesz do Aldiego polecam Bourbon Westpoint ...
janusz - 2010-09-14, 15:03
doris i archie napisał/a: | panowie może to nie na temat lecz zapytam co w Smołdzinie na zlocie będzie preferowane do picia jeśli takowe będzie ? |
Pewnie, że nie na temat ale można odpowiedzieć.
w Smołdzinie na zlocie będzie preferowane do picia - zestaw standardowy, jak na wszystkich innych zlotach plus zioła na niestrawność i przejedzenie.
doris i archie - 2010-09-14, 15:04
Janusz definicja standardowy zestaw = ?
doris i archie - 2010-09-14, 15:10
a jeszcze jedno pytanie : na którą godzinę będzie planować przyjazd do Smołdzina ?
roger - 2010-09-14, 15:20
Zabawa zaczyna się o 18 ale myslę że zjeżdżać się bedziemy cały dzień ... Artur Ty to masz rzut beretem ... zadzwonimy 10 minut i jesteście .......
Dobowy zestaw obowiązkowy:
1. Żółta chmielowa - zgrzewka
2. Czysta sterylna 0,7 na członka/członkową
3. Łycha taka ruda na myszach 0,7 na członka członkowe raczej unikają (i dobrze)
4. Jajca roztrzepane w czystej sterylnej do połowy - 0,5 wtedy członkowe są wesołe
5. Dżin dobry 0,7
Przemnożyć przez ilość dni ... dodatkowo zabrać "próbnik przydatności do kierowania wycieczką"
StasioiJola - 2010-09-14, 15:24
Ja tam z krzesełkami nie mam problemu, bo na stojąco wiecej sie wypije i zje!!!! Do kogos chadzamy ze swoimi siedzeniami a i 2 zapasowe tez wozimy! Wartość naszych siedzonek nie jest za duża, tak że jak ulegną uszkodzeniu , to nie ma wiekszego problemu , chociaz do tej pory sie to nie zdarzyło a różni osobnicy zasiadali na nich!!! Jak ktos zasiądzie na naszych , to sie bierze pierwsze nie zajęte a jak nie ma to sa schodki lub stopnie do kampera tak jak napisał OD!!! Napewno nie jest to dla nas problemem!!!Ważne jest dobre towarzystwo- a zawsze na takowe trafiamy!!!
doris i archie - 2010-09-14, 15:25
[quote="roger"]Zabawa zaczyna się o 18 ale myslę że zjeżdżać się bedziemy cały dzień ... Artur Ty to masz rzut beretem ... zadzwonimy 10 minut i jesteście .......
Tak ale ja pekaesem muszę chyba przyjechać bo kto do domu wróci po takim wpisowym
doris i archie - 2010-09-14, 15:27
psiak też wpisowe ?
roger - 2010-09-14, 15:31
doris i archie napisał/a: | kto do domu wróci po takim wpisowym |
Jak to kto pies ..... to pies przewodnik będzie od 17 ....
janusz - 2010-09-14, 15:31
Adaś, zobacz co robią z twoim wątkiem. Z tematu "dać czy nie ? pozwolić czy nie? szczerze czy pod publiczkę?" po malutku wychodzi czy poczęstować, i jak zachować się gdy wypiją mojego drinka?
A odpowiedzi na pierwszą cześć tematu "Dać czy nie?" to nasze panie musiałyby umieścić w części forum dla dorosłych.
roger - 2010-09-14, 15:34
janusz napisał/a: | Adaś, zobacz co robią z twoim wątkiem. |
A co on z innymi robi .... ? a jego watek to czyj ....znaczy kogo .... kto ?
PS
Ja tam paluchem pokazywać nie będę kto pierwszy w tym temacie Offtopił .... baaaa jeszcze głośno sie do tego przyznał .....
roger - 2010-09-14, 16:06
Pogadam ze swoja to dostaniesz ........ po dziobie ......
doris i archie - 2010-09-14, 16:21
To może nowy wątek która pani da ..:) ?
PRZEPRASZAM WSZYSTKIE PANIE
roger - 2010-09-14, 16:26
Kogutowi ....po dziobie ....
Artur pogadaj z Dorotka pewnie się da namówić .....
doris i archie - 2010-09-14, 16:52
kogut to wielki chłop jak mniemam a Doris 42 kg. wagi ma
janusz - 2010-09-14, 16:53
roger napisał/a: |
Ja tam paluchem pokazywać nie będę kto pierwszy w tym temacie Offtopił .... baaaa jeszcze głośno sie do tego przyznał .....
|
Czy chodzi o tego kto zaraz w pierwszym poście po zagajeniu, z krzesełek przeszedł na prostamol i pampersy?
roger - 2010-09-14, 16:54
janusz napisał/a: | krzesełek przeszedł na prostamol i pampersy? |
A to było na temat .......
Już Ty wiesz o kogo chodzi .....
StasioiJola - 2010-09-14, 16:55
Mam odpowiedzić szczerze czy pod publiczkę???????????????
janusz - 2010-09-14, 17:06
StasioiJola napisał/a: | Mam odpowiedzić szczerze czy pod publiczkę??????????????? |
Na które pytanie? Kogut zebździł temat bo zmienia zasady w trakcie meczu. Powiem, że wręcz manipuluje bo zmienia pytania choć wyczerpujące odpowiedzi już padły.
StasioiJola - 2010-09-14, 17:19
Nic mnie już nie zdziwi- trza by wypić ,żeby to wszystko zrozumieć!!!!
|
|