| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - Zlot Smołdzino 2010
Campmar - 2010-08-06, 08:41 Temat postu: zloty we wrześniu Sorki,jak byk jest napisane,zrobię wszystko by tam być
papamila - 2010-08-06, 16:01
no, w harmonogramie to są dwa:
grzybowy Zielenin i kulinarne Smołdzino
oba na wybrzeżu i na pewno się odbedą
Campmar - 2010-08-06, 21:03
Smołdzino to koło mnie.W jakim terminie będzie ten zlot?
papamila - 2010-08-07, 05:18
| Campmar napisał/a: | | W jakim terminie będzie ten zlot? |
oj,oj, kłania się opcja szukaj
HARMONOGRAM IMPREZ
jest to na stronie głównej, nawet wytłuszczone
a szczegóły są tu
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=6278
i dalej kliknij na linka
Campmar - 2010-08-07, 06:58
| papamila napisał/a: | | Campmar napisał/a: | | W jakim terminie będzie ten zlot? |
oj,oj, kłania się opcja szukaj
HARMONOGRAM IMPREZ
jest to na stronie głównej, nawet wytłuszczone
a szczegóły są tu
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=6278
i dalej kliknij na linka |
Jasne, już wczoraj znalazłem.
Pozdrowienia z okolic Trójmiasta.
akissjg - 2010-08-07, 22:48
Wszystkim zainteresowanym przypominam o wrześniowym VIII zlocie karawaning.pl w Jeleniej Górze, na który zapraszam wszystkich przyjaciół z CT. Lista uczestników i więcej informacji znajdziecie TU
Pozdrawiam Artur
dworekzielenin - 2010-08-23, 11:57
Tu Zielenin tu Zielenin, my już po sezonie letnim i w blokach do organizacji zlotu.Na razie pogoda typowo deszczowa i zapowiada się na wrzesień moc grzybów. . Pod koniec tygodnia pojawi się plan zlotu. W razie pytań piszcie. Planujemy fajną i kameralną imprezkę. Pozdrowienia Ania i Michał
Świstak - 2010-09-02, 23:38
Kto wie... Może i my się pojawimy w Zieleninie? W ten weekend Milka powinna zacząć się taczać o własnych siłach, a gdy spojrzałem na mapę, to Zielenin jest bardzo blisko.... Warsztatu Leszka.... Więc będziemy czuć się bezpiecznie...
tomo - 2010-09-03, 07:01
Świstak sam napisałeś
Cytat:
III ODLOTOWY ZLOT CAMPEROWY ZIELENIN 2010
10-12.10.2010
No to się wydało. Zlot przesunięty na październik. Szkoda
Gdyby był to wrzesień, chętnie byśmy się dopisali.... ToloDigili przywiózł by mi nowy polar CT (stary wsiąkł bez śladu), Ale październik to październik....
Jak na przejechanie 80 km przeznaczasz cały miesiąc, to dojazd do domu zajmie Ci circa 1 rok. A do Twojej wymarzonej Grecji to tak 5 lat. Ale emerytowi nigdzie się nie spieszy.
Mam tylko nadzieję , że MILKA nie czytuje CT i nie obrazi się na Ciebie za niedocenianie Jej możliwości. A jest wspaniała - zazdraszczam.
Życzę samych przyjemnych wrażeń z jazdy MILKĄ
Tomek
jury - 2010-09-03, 18:00
Ja tam wiem tylko jedno jak gospodarz ma agresywnego koguta to już wie co zje na obiad w niedzielę.
Świstak - 2010-09-03, 18:33
Według zapewnień organizatorów, jedyne co trzeba będzie wycinać aby spokojnie wjechać to grzyby.....
ekosmak.dabrowska - 2010-09-05, 19:04
| KOGUT napisał/a: | Milka w Zieleninie ... Arek jedź na zwiady z miarką , może parę brzózek trzeba będzie wyciąć ... |
| Świstak napisał/a: | | jedyne co trzeba będzie wycinać aby spokojnie wjechać to grzyby..... |
I tak trzymać Świstaczku
A gdyby, oprócz grzybów trza było wyciąć pare brzózek, to po kryjomu przed Michałem też
damy radę
Ps,
Patrz Kogut z kim tańczysz bo razem z Świstakiem mamy ze 210kg
ekosmak.dabrowska - 2010-09-05, 19:19
| KOGUT napisał/a: | | ja sam tyle prawie mam .... to miało mnie do czegoś przekonać ???? |
Myśl Pierzasty, myśl. | KOGUT napisał/a: |
Chętnie zobaczę Milkę na zlocie... naprawdę |
A pomożesz brzózki wycinać
Campmar - 2010-09-12, 12:29 Temat postu: zlot w smołdzinie Witam,
Właśnie wróciliśmy z Toskanii.Był to pierwszy w życiu wypad kamperem (niestety wypożyczonym).Mam nadzieję,że przyszłe wyjazdy będą już na pokładzie własnego.
Pewnie to jeszcze daleka droga,ale jeżeli to możliwe chciałbym podejrzeć rozwiązania Waszych pojazdów.Pośrednio w tym celu (bo głównie przyjemnie będzie was poznać) wybieramy się do Smołdzina.Proszę o bliższe dane lokalizacji zlotu.
doris i archie - 2010-09-12, 13:23
Witam my też będziemy tam pierwszy raz oto namiary:
dojazd:
http://www.podlasem.org/mapa.html
a to linki do wpisu na kiełbaskę i inne wyroby i lista obecności :
http://www.camperteam.pl/...r=asc&start=120
http://www.camperteam.pl/...der=asc&start=0
Pozdrawiam i powodzenia
Camper Diem - 2010-09-12, 18:50
| Campmar napisał/a: | | Właśnie wróciliśmy z Toskanii |
czyli jednak Toskania, a nie Chorwacja?
jesteś w stanie jakąś relację zrobić? bardzo mnie interesuje kolejne spojrzenie na cel jednej z naszych kolejnych wypraw
doris i archie - 2010-09-20, 11:09 Temat postu: Zlot Smołdzino 2010 Kilka fotek ze spotkania
Może tutaj dodajmy kilka fotek i będzie wiadomo co i jak było....
janusz - 2010-09-20, 13:11
| doris i archie napisał/a: |
SH106379.JPG |
O ile orientuję się miało być świniobicie, a tu widzę że będzie kiełbasa drobiowa, i szynka z drobiu, kaszanka z drobiu, salceson drobiowy
doris i archie - 2010-09-20, 15:46
bo to był kogut rozbity na drobne .....
ale niech mi ktoś powie czy to jezioro łabędzie czy ..... stójka ...?
marekoliva - 2010-09-20, 16:00
| TIMOT napisał/a: | Bo to są kurczaki ze świniaka |
Wojtku kurczaki wieprzowe, Robert pracuje nad zarejestrowaniem ich jako "potrawa regionalna"
desperos - 2010-09-20, 16:21
Kurczaki wędzone są pyyyyycha ...sam raz na jakiś czas popełniam taki rarytas,znika z talerza zanim wystygnie oczywiście nie wędzę tylko jednej sztuki
doris i archie - 2010-09-20, 18:21 Temat postu: i jeszcze coś... na prośbę ...
doris i archie - 2010-09-20, 18:36 Temat postu: cd.. ....
doris i archie - 2010-09-20, 18:46 Temat postu: ..... .......
lepciak - 2010-09-21, 13:09
Robert - sprawca całego zamieszania
To jeszcze nie wszystko
Mam jeszcze jedno małe cięcie dla ciebie
Zaraz będzie pierwszy obiad ze świeżynki. A może tak po jednym do obiadku?
Dla Bodzia i lepciaka po jednym to chyba jednak za mało
Przecież jeszcze nie machnąłem siekierką
Nawet Stwórca był nam przychylny - podrzucił lodu do drinków.
Pierwszy wsad
doris i archie - 2010-09-21, 16:01
A ja mam pytanie do osoby - osób które robiły wędzone kurczaki żeby przepis zamieścili na wędzone kurczaki
Dzięki z góry .
POZDRAWIAMY ....
desperos - 2010-09-21, 17:32
| doris i archie napisał/a: | A ja mam pytanie do osoby - osób które robiły wędzone kurczaki żeby przepis zamieścili na wędzone kurczaki
Dzięki z góry .
POZDRAWIAMY .... |
ja korzystam z tego przepisu...jest wyśmienity i prosty---> Kurczak aromatyczny Dziadka
warto również pobuszować po forum.
doris i archie - 2010-09-21, 17:32
ta świnia była taka że ja tylko na 2 godziny pojechałem z rogeram i kiełbasy i mięcha już nie było dla nas ..:(
Yans - 2010-09-21, 17:43
| doris i archie napisał/a: | | ta świnia była taka że ja tylko na 2 godziny pojechałem z rogeram i kiełbasy i mięcha już nie było dla nas ..:( |
Trzeba było się trzymać nie Rogera, tylko Koguta...
Bystrzaki - 2010-09-21, 18:18
| doris i archie napisał/a: | | ta świnia była taka że ja tylko na 2 godziny pojechałem z rogeram i kiełbasy i mięcha już nie było dla nas ..:( |
My nigdzie nie jeździliśmy i widzieliśmy pstrąga
doris i archie - 2010-09-21, 21:34
| Bystrzaki napisał/a: | | doris i archie napisał/a: | | ta świnia była taka że ja tylko na 2 godziny pojechałem z rogeram i kiełbasy i mięcha już nie było dla nas ..:( |
My nigdzie nie jeździliśmy i widzieliśmy pstrąga |
Cholipcia to były pstrągi......?
WODNIK - 2010-09-21, 22:52
A zapisałeś się na rąbankę?
WODNIK - 2010-09-21, 23:15
Ja też dorzucę parę fotek.
Najpierw chciałbym podziękować Stasiowi i Joli za to że nas przygarneli do siebie na jedną noc jak jechaliśmy do Smołdzina. Dziękuję też za to, że udostępnili nam swoją plantację grzybków. Wielkie dzięki.
Potem mieliśmy mały incydent drogowy ale na zlot dotarliśmy.
Jeżeli chodzi o zlot to dla nas był ok. Jedyny mały problem, to brak prądu, ale to pewnie temu że mamy mały domek i nie było gdzie tego prądu zmagazynować.
Mam nadzieję że za rok będą lepsze warunki. a Robert obiecał że będzie działał.
WODNIK - 2010-09-21, 23:18
cd.
doris i archie - 2010-09-21, 23:21
| WODNIK napisał/a: | | doris i archie napisał/a: | | ta świnia była taka że ja tylko na 2 godziny pojechałem z rogeram i kiełbasy i mięcha już nie było dla nas ..:( |
A zapisałeś się na rąbankę? |
jasne że się zapisałem
|
|