|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Świat - Marzenia nabierają kolorów
kazbar - 2010-09-29, 15:38 Temat postu: Marzenia nabierają kolorów Marzenia nabierają kolorów
Jestem już po pierwszych, wstępnych ale jakże długich uzgodnieniach z pewną amerykańską (szkoda, że nie europejską czy polską) firmą.
Jest projekt, są warunki jest obustronna chęć realizacji.
By nie zapeszać i nie zdradzać tajemnic nazwijmy to "handlowych" - nic więcej teraz nie powiem.
W miarę jednak rozwoju sprawy a co za tym idzie możności rozpuszczenia języka będę na CT dawał znać o dalszych postępach lub ich braku.
Chętnie zamienię w związku z tym kilka słów z osobami czy firmami, które w ten czy inny sposób zechciałyby wesprzeć (w imię obopólnych korzyści) taką wspólną wyprawę.
Wyprawę przez wszystkie strefy klimatyczne czyli...
"Kamperem dookoła Świata".
Tadeusz - 2010-09-29, 15:50
Zaciskam kciuki do bólu. To powinno się udać.
Chciałoby się tak ruszyć przed siebie, za horyzont. Objechać świat i obfotografować, opisać i opowiedzieć.
Zdrowie już nie pozwala, ale mogę pasjonować się Twoją przygodą, tym bardziej, że gwarantujesz nam ciekawe pokłosie wyprawy, myślę oczywiście o opisach trasy, przygód, spotkanych ludzi.
Życzę powodzenia.
doris i archie - 2010-09-29, 16:50
My też będziemy trzymać kciuki..............
Skorpion - 2010-09-29, 19:43
Trzymam kciuki za udana wyprawe i czekam na dalszy ciag przygotowan
Pawcio - 2010-09-29, 20:39
Kazek.. z Ciebie niezłe zioło jest.
Powodzenia w doprowadzeniu wyprawy do skutku.
KECZER - 2010-09-30, 10:49
Kaziu to ja juz wstawiam odpowiednie plyny do lodowki na powitanie z harmoszka WAS na moskiewskiej ziemi,
mam nadzieje ze dotrwam tu do tego czasu-
wiec sie spiesz z przyjazdem i przejazdem.....
Grzegorz
ML - 2010-09-30, 23:29
Qrcze - pomysł szalony, ale... w szaleństwie siła !!!
kazbar napisał/a: | firmami, które w ten czy inny sposób zechciałyby wesprzeć (w imię obopólnych korzyści) taką wspólną wyprawę. |
Napisz może trochę więcej odkrytym tekstem na forum jakie masz oczekiwania względem sponsorów i jakiego rzędu środki pieniężne są Ci potrzebne.
Pozdrowienia.
yannoo - 2010-10-01, 08:25
Nareszcie coś się dzieje... Brawo Kazik!!!
Uściski.
donald - 2010-10-01, 09:09
Kazik do boju
kazbar - 2010-10-01, 14:22
ML napisał/a: | Napisz może trochę więcej odkrytym tekstem na forum jakie masz oczekiwania względem sponsorów i jakiego rzędu środki pieniężne są Ci potrzebne. |
Jeszcze za wcześnie mówić o konkretach.
Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki i serdecznie pozdrawiam.
PS. Po pierwsze muszę wiedzieć czy dostanę kampera czy będę musiał go sobie kupić. Rozmowy trwają i pewnie dużo jeszcze wody w Wiśle upłynie nim przeciśniemy się przez gąszcz warunków, nakazów i zakazów tak z jednej jak i z drugiej strony.
Dam znać
darek 61 - 2013-10-22, 22:01
http://stylzycia.newsweek...a,273016,1.html
szymek1967 - 2013-10-22, 22:17
szkoda ze to nie wypali kaz
ps. ty juz wiesz przyjacielu o czym ja mysle
kazbar - 2013-10-23, 09:06
szymek1967 napisał/a: | szkoda ze to nie wypali kaz
ps. ty juz wiesz przyjacielu o czym ja mysle |
Ten pomysł nie wypalił i niestety niewypali. Natomiast moja corka, zięć i wnuczka własnie realizują to marzenie choć "niekamperowo". W podrozy będą rok. Teraz są w Indonezji.
To jak, jakbym i ja tam był...
WHITEandRED - 2013-10-30, 22:42
kazbar - 2013-10-30, 22:56
Tutaj trochę z tematu o podróży:
Ja tu gadu-gadu a moja córa Dominika z mężem Piotrkiem i trzyletnią Anią zakotwiczyli właśnie w rocznej podróży dookoła świata, choć "niekamperowo" ale podróżniczo w Indonezji.
I tak pewnie moje gadu-gadu i plany o Rosjii jakimś starym gratem (najchętniej Mercedesem) gdzie sprzedam go z zyskiem we Władywostoku, w Australii wypożyczę a w Stanach kupię upragnione Winnebago...to pewnie marzenia ściętej głowy
Młodzi, z dwoma plecakami na grzbietach wzięli byka za podróżnicze rogi i pojechali (polecieli) a my dziadki bez własnego kibla i łóżeczka w samochodzie nie ruszymy się pewnie nigdzie
O kosztach wyprawy nie wspominam, bo relacja kamper-samolot (hotel) to niebo i ziemia...
I to by było w tym temacie.
zapętliły się dwa wątki. Przepraszam
|
|