Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - Wyjątkowa okazja z Allegro

MER-lin - 2010-10-07, 20:02
Temat postu: Wyjątkowa okazja z Allegro
Zapowiedź zbliżającej się wielkimi krokami zimy spowodowała niesamowity spadek cen kamperów :haha: Na Allegro pojawił się integral Citroen Frankia 1995 r. w cenie 12300 zł. Możliwa dalsza negocjacja ceny. http://otomoto.pl/citroen-frankia-T1983086.html :szeroki_usmiech
Nie jestem zwolennikim integrali, ale w tej cenie chyba bym sie skusił. Niestety telefon do właściciela nie odpowiada. :(

MariuszB - 2010-10-07, 20:06

Napisz maila a zabawa się zacznie :szeroki_usmiech
MER-lin - 2010-10-07, 20:16

Napisałbym maila, ale to ogłoszenie otomoto, na allegro gościnnie. Sam jestem ciekawy ile chcą zaliczki i gdzie stoi auto ( zarejestrowany w Polsce ). :diabelski_usmiech
MariuszB - 2010-10-07, 21:02

MER-lin napisał/a:
Napisałbym maila, ale to ogłoszenie otomoto, na allegro gościnnie. Sam jestem ciekawy ile chcą zaliczki i gdzie stoi auto ( zarejestrowany w Polsce ). :diabelski_usmiech

W każdej ofercie masz możliwość wysłać @. Tu masz na dole "wyślij formularz"... i właśnie o to chodzi... żeby wysłać i dowiedzieć się szczegółów tej niebywałej oferty :bajer :diabelski_usmiech

f68 - 2010-10-08, 07:32

szkoda że nie allegro
po kup teraz za taką cenę była by zabawa
mój kolega tak kupił łódkę
i zapłacił przez płacę z allegro
sprawa oparła się o policję , pieniądze odzyskał natychmiast ale nie usłyszał nawet przepraszam

Campmar - 2010-10-08, 10:56
Temat postu: Re: Wyjątkowa okazja z Allegro
MER-lin napisał/a:
Zapowiedź zbliżającej się wielkimi krokami zimy spowodowała niesamowity spadek cen kamperów :haha: Na Allegro pojawił się integral Citroen Frankia 1995 r. w cenie 12300 zł. Możliwa dalsza negocjacja ceny. http://otomoto.pl/citroen-frankia-T1983086.html :szeroki_usmiech
Nie jestem zwolennikim integrali, ale w tej cenie chyba bym sie skusił. Niestety telefon do właściciela nie odpowiada. :(

Zbliża się zima,tzn. że w końcu kupię swojego pierwszego campera???
Patrząc na mobile to tego nie widać.Ze wszystkimi opłatami miałem się zmieścić do 50tyś za rocznik 95+.To chyba niemożliwe,no chyba że chłam.

ccsrally - 2010-10-08, 12:38

hej
jestem z wroclawia i mam bliziutko do siechnic. ogladajac te foto za cholere nie moge skojarzyć gdzie moze byc ten komis z tyloma kamperkami na placu. podjade i sprawdze a byc moze jest:)

roger - 2010-10-08, 12:59

ccsrally napisał/a:
nie moge skojarzyć gdzie moze byc ten komis z tyloma kamperkami na placu. podjade i sprawdze a byc moze jest:)

Nie zapomnij budzika nastawić jak juz dojedziesz i pooglądasz ........żeby Cię obudził to wrócisz do domku ;)

MER-lin - 2010-10-08, 16:32

Szkoda fatygi z szukaniem komisu. Jest tak samo realny, jak wystawiona cena.