| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Markiza, Roleta ducato po 2006> blaszak
pumbadom - 2010-11-03, 22:31 Temat postu: Markiza, Roleta ducato po 2006> blaszak Witam, szukam informacji dotyczących kosztów oraz gdzie można dostać markizę do ducato po 2006> tzw blaszak typ VAN o długości paki 4m. Dziękuję i pozdrawiam
WINNICZKI - 2010-11-03, 23:08
Najprosciej zadzwonic do elcampu www.elcamp.pl zrealizuja prawie kazda zachcianke w tym temacie
kimtop - 2010-11-04, 08:24
O markizę pytaj KAIMARA
OMEGA - 2010-11-04, 18:32
| kimtop napisał/a: | | O markizę pytaj KAIMARA |
Ostatnio odwiedziłem firmę KAIMARA mają w kilku kolorach i wymiarch w magazynie , zaproponowana cena wydaje mi się atrakcyja.
antwad - 2010-11-05, 08:20
| WINNICZKI napisał/a: | | Najprosciej zadzwonic do elcampu www.elcamp.pl |
Może i najprościej, ale nie najefektywniej.
Warto popytać u innych. Dwukrotnie w tym roku kupowałem różne dodatki i akcesoria. Duni karawaning z Nowego Sącza był bezkonkurencyjny .
eMKa - 2010-11-05, 21:38
A jaką masz wersje (długość) ja mam 599 i markizę 370 ,generalnie wszyscy handlują co zajmują się częściami do campera.Pozostaje wybór firmy i cena.Jeżeli będziesz sam montował to daj znać ,miałem przygodę po złym montażu
WINNICZKI - 2010-11-07, 12:12
| Cytat: | | Hmmmm Przyjacielu mój serdeczny.... A czy ty przypadkiem tam nie pracujesz??? Forma tego posta brzmiała jak polecenie zakładu/sklepu z którego jesteś zadowolony ale w przypadku pracy tam powinno być raczej"zrealizujemy". To naprawde są tylko trzy literki a można uniknąć wielu nieporozumień..... |
Tak się składa,że nie pracuję natomiast znam tą firmę od tak zwanej podszewki i wiem że ludki tam pracujące są prawdziwymi fachowcami w temacie i warto popytać sie ich o radę.
|
|