Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Markiza, Roleta ducato po 2006> blaszak

pumbadom - 2010-11-03, 22:31
Temat postu: Markiza, Roleta ducato po 2006> blaszak
Witam, szukam informacji dotyczących kosztów oraz gdzie można dostać markizę do ducato po 2006> tzw blaszak typ VAN o długości paki 4m. Dziękuję i pozdrawiam
WINNICZKI - 2010-11-03, 23:08

Najprosciej zadzwonic do elcampu www.elcamp.pl zrealizuja prawie kazda zachcianke w tym temacie :spoko
kimtop - 2010-11-04, 08:24

O markizę pytaj KAIMARA
OMEGA - 2010-11-04, 18:32

kimtop napisał/a:
O markizę pytaj KAIMARA

Ostatnio odwiedziłem firmę KAIMARA mają w kilku kolorach i wymiarch w magazynie , zaproponowana cena wydaje mi się atrakcyja.

antwad - 2010-11-05, 08:20

WINNICZKI napisał/a:
Najprosciej zadzwonic do elcampu www.elcamp.pl

Może i najprościej, ale nie najefektywniej.
Warto popytać u innych. Dwukrotnie w tym roku kupowałem różne dodatki i akcesoria. Duni karawaning z Nowego Sącza był bezkonkurencyjny :) .

eMKa - 2010-11-05, 21:38

A jaką masz wersje (długość) ja mam 599 i markizę 370 ,generalnie wszyscy handlują co zajmują się częściami do campera.Pozostaje wybór firmy i cena.Jeżeli będziesz sam montował to daj znać ,miałem przygodę po złym montażu :-/
:spoko

WINNICZKI - 2010-11-07, 12:12

Cytat:
Hmmmm Przyjacielu mój serdeczny.... A czy ty przypadkiem tam nie pracujesz??? Forma tego posta brzmiała jak polecenie zakładu/sklepu z którego jesteś zadowolony ale w przypadku pracy tam powinno być raczej"zrealizujemy". To naprawde są tylko trzy literki a można uniknąć wielu nieporozumień.....

Tak się składa,że nie pracuję :) natomiast znam tą firmę od tak zwanej podszewki i wiem że ludki tam pracujące są prawdziwymi fachowcami w temacie i warto popytać sie ich o radę. :spoko