| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Camping ECHO RYDZEWO koło Giżycka
martes - 2007-07-23, 20:49 Temat postu: Camping ECHO RYDZEWO koło Giżycka Pragnę polecić ten parking. Byłem, widziałem, podziwiałem. Z nasza naklejką Camperteam - 5% zniżki. Miejsce fajne dla dzieci.
Marcin T - 2007-07-23, 20:53
a kibelki w porząsiu?
martes - 2007-07-23, 21:17
A kibelki są przepiekne - można jeść z podłogi - czysto i pachnąco - NA PRAWDĘ
Marcin T - 2007-07-23, 21:25
Cały teren jest taki otwarty czy jakieś sektorki i stanowiska może?
martes - 2007-07-23, 21:31
Teren jest zalesiony i są stanowiska i sektorki może...
Marcin T - 2007-07-23, 21:32
Dzięki.
Kurde, właśnie wyliczyłem, że kampiórem taniej :twisted:
kazbar - 2007-07-23, 23:16
| Marcin T napisał/a: | Dzięki.
Kurde, właśnie wyliczyłem, że kampiórem taniej :twisted: |
No to jesteś już ugotowany.
Cycepę sprzedaj i kampióra kup.
Sam widzisz, że taniej!
JaWa - 2007-07-24, 11:18
| Cytat: | | Kurde, właśnie wyliczyłem, że kampiórem taniej | Kamper tyle co duża przyczepa. To gdzie jest taniej ?
sasquatch - 2007-07-24, 11:30
cycepa sama nie przujedzie na kemping :-)
Marcin T - 2007-07-24, 13:11
| sasquatch napisał/a: | | cycepa sama nie przujedzie na kemping :-) |
Otóż to!!
Mało tego, gdzieniegdzie co bardziej chytrzy pobierają opłatę dodatkowo za przedsionek.
JaWa - 2007-07-24, 16:22
| sasquatch napisał/a: | | cycepa sama nie przujedzie na kemping_ |
Oj racja, racja. Chociaż jakby się kto uparł, to kto wie.
Marcin T - 2007-07-24, 16:39
Obawiam się, że ten różowiutki Pan z dziwną miną przekracza DMC przyczepy
tatkog - 2007-07-24, 17:19
Drogo
martes - 2007-07-24, 20:00
za komfort trzeba płacić a tam przynajmniej jest.... Ale to oczywiście moje zdanie i pewnie można jeszcze powalczyć o wyższy rabat.
tatkog - 2007-07-25, 10:15
| martes napisał/a: | | komfort | Nie ulega kwestii. | martes napisał/a: | | trzeba płacić | Hmmm Po coś jednak mamy campery - to jest komfort
Ela i Andrzej - 2007-08-12, 21:40
Witajcie , campingomaniacy , ten camping co przedstawiacie jest b.drogi.
A więc w Londynie camp kosztuje 12 f / 57 zł/bez liczenia osób z prądem i basenem pod dachem .
Teraz przyjechaliśmy z Rugii tam cemp kosztował 8 euro, bez oplaty klimatycznej i bez liczenia ile osób jest w cempie . fakt że za prysznić trzeba było wykupić żeton za 1 euro
ale toalety i umywalki w cenie placu
Zasada jest taka żeby jak najmniej korzystać z cepingów , poto mamy a aucie wszystko .
Campingujemy od 2000 roku i na campingu zatrzymujemy się bardzo rzadko,
Jest tyle pięknych i bezpiecznych miejsc do przenocowania, bez opłat
Pozdrawiamy
Paweł P. - 2007-08-13, 08:16
| Ela i Andrzej napisał/a: | | Jest tyle pięknych i bezpiecznych miejsc do przenocowania, bez opłat | Święta racja, Amen
Ela i Andrzej - 2007-08-13, 21:13
Kochani wracając do tematu , mając auto campingowe to grzechem jest zatrzymywać się na polu campingowym / chyba że chce sie poszpanować co to my nie mamy /
Tak więc my autem campingowym podróżujemy od 2000 roku
Omijamy campingi jak tylko się da - czasami trzeba niema mocnych .
Gdy byliśmy w Paryżu nocowaliśmy pod wieżą Ajfla , darmo
Skandynawia za darmo , zero campingu.
Polska , zero campingu , wode uzupełniamy na stacjach paliw / mamy solary /
prądu nam nie trzeba .
Gdy sytuacja jest trudna , jedziemy do najbliższego gospodarza na najbliższej wiosce i pytamy czy my tak do rana nie możemy u Pana się przenocowac . Nikt nam nigdy nie odmowił . Elcia ma szafke pełną aniołków własnoręcznie zrobionych i je wręcza ochoczo .
Znamy ceny campingow , ale nie oto chodzi mając wszystko co domek potrzebuje, extra placic ale za co?
Niekiedy słyszy się opinie że wakacje autem campingowym to drogie sa - bzdura- kosztuje tylko paliwo / jeść trzeba tu i tam /
Rozejrzyjcie się po swoim osiedlu , wiosce , mieście gdzie jest bezpiecznie stanąć kampingiem, Są takie miejsca ...........
JaWa - 2007-08-14, 09:41
| Ela i Andrzej napisał/a: | | mając auto campingowe to grzechem jest zatrzymywać się na polu campingowym |
Właśnie wróciliśmy ze Szwecji i Danii - zero kampingów. Niestety w Chorwacji 100% kampingów. A może ktoś zna sposób na Chorwację ?
Ela i Andrzej - 2007-08-14, 21:42
No tak mają / komercja /
Jak staniesz na stacji paliw , to nie masz dostępu do wody
W Chorwacji bylśmy 2001 , staliśmy w portach- ale odplatnie niestety/ ale nie bolało /
|
|