Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

OLD CAMPER - dzień dzisiejszy staroci

Jerzyk - 2010-11-12, 23:56
Temat postu: dzień dzisiejszy staroci
gorąco wierzę, że Wasze starocia dalej Was cieszą - ale może coś byście w tak długie wieczory skrobnęli o radościach i troskach Kustosza - wszak ilość miejsca na posty w Old Camper Teamie jest jeszcze duża, a daty ostatnich postów coś pożółkły :)
gorąco pozdrawiam, nie mogąc doczekać się własnego...J

Tadeusz - 2010-11-13, 00:18

Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny i zjeździłem nim kawał Europy.
Mieszkamy po sąsiedzku. Wpadnij na kawę, podskoczymy do kamperka, obejrzysz sobie mojego Kucyka i pogadamy o naszych przygodach, zlocikach. Łatwiej wsiąkniesz w atmosferę tego, jakby nie było, Klubu. :)

Zapraszam. Telefon masz w awatarze. :ok

roger - 2010-11-13, 00:23

Tadeusz napisał/a:
Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny

No to dałeś do pieca Tadeuszu .... :bajer :haha: :haha: :haha: :haha:
Ale też słyszałem tą teorię ..... ;)
Powiem więcej też kocham swojego staruszka ...... ale mam nieco dłuższego .... ;)

Tadeusz - 2010-11-13, 00:39

roger napisał/a:
Tadeusz napisał/a:
Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny

No to dałeś do pieca Tadeuszu .... :bajer :haha: :haha: :haha: :haha:
Ale też słyszałem tą teorię ..... ;)
Powiem więcej też kocham swojego staruszka ...... ale mam nieco dłuższego .... ;)

Robercie, wpadnij jutro na kawkę z miarką. :szeroki_usmiech
Zrobimy mały zlocik tematyczny. :ok

Skorpion - 2010-11-13, 09:52

Ja tez lubie swojego staruszka jak narazie niemam zamiaru zamienic go na nowego chyab ,ze bede musial go sprzedac ale i tak bede go milo wspominac . :haha: :haha: :haha:
Jerzyk - 2010-11-13, 15:09

Tadeusz napisał/a:
Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny i zjeździłem nim kawał Europy.
Mieszkamy po sąsiedzku. Wpadnij na kawę, podskoczymy do kamperka, obejrzysz sobie mojego Kucyka i pogadamy o naszych przygodach, zlocikach. Łatwiej wsiąkniesz w atmosferę tego, jakby nie było, Klubu. :)

Zapraszam. Telefon masz w awatarze. :ok

Wielkie dzięki ! z miłą chęcią. pozdrawiam J

Jerzyk - 2010-11-13, 15:14

a może wschodnie wzory nas natchną pomysłem ?
MILUŚ - 2010-11-13, 18:48

Skorpion napisał/a:
Ja tez lubie swojego staruszka jak narazie niemam zamiaru zamienic go na nowego chyab ,ze bede musial go sprzedac ale i tak bede go milo wspominac . :haha: :haha: :haha:

Już raz o ile pamiętam o mały włos popełniłbyś ten błąd.............. :chytry

Ale od czego ma się przyjaciół z CT którzy temu zapobiegli i wybili Ci to z głowy........ :bigok

PZDR> MILUŚ :spoko

ARCADARKA - 2010-11-13, 19:01

Mój staruszek ,no cóż kupiłem, rozebrałem ,zreanimowałem ,jeżdżę już 4 lata i jest super ,normalnie mój domek ma duszę ,i nie jestem czubek :evil: :) ,,nic bym nie zmienił :-P ,no zrobiłem mały błąd telewizor jest na suficie ,a to okazało się zbyt nie wygodne ,,,,,,,,,,,,,,,czy ja wiem :-/ mi w zupełności wystarcza moja ARCA ,nawet nie pomyślałem ,aby gnać za nowoczesnością i luksusem ,,,,,,,,,,,,,,poprostu kocham i jestem kochany :( :( :( :( :( :( a to jest bez cenne :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok
Skorpion - 2010-11-13, 20:20

MILUŚ napisał/a:
Ale od czego ma się przyjaciół z CT którzy temu zapobiegli i wybili Ci to z głowy........

Teraz chyba juz nie uda sie tego zapobiec

roger - 2010-11-13, 20:27

Ty mnie nie prowokuj Tadek ..... bo jak Ci lubie tak Ci p....... podjadę i kamień na kamieniu nie zostanie .... :evil:
MILUŚ - 2010-11-13, 20:34

Skorpion napisał/a:

Teraz chyba juz nie uda sie tego zapobiec

Nigdy nie jest za póżno ........................... :chytry

Skorpion - 2010-11-13, 20:37

juz zapozno
roger - 2010-11-13, 20:39

Dobra ja go kupię ..... i będzie stał czekając .....
Jerzyk - 2010-11-19, 22:27

rozumiem Skorpion, że plan sprzedaży starocia nie jest wynikiem jego stanu lub sprawności.
Życie płata figle, ale może jednak nie wszystko stracone. Trzymam kciuki.

Skorpion - 2010-11-19, 22:36

Juz wszytstko wraca powoli do normy i kamperek zostaje.Tak chcialem go sprzedac nawet dwa razy ale zawsze mnie ktos wyprostowal z forum.czy widziales zdjecia mojego staruszka w mojej galerii ??
Jerzyk - 2010-11-19, 22:47

podpowiesz mi jak tam trafić ( do galerii )
Skorpion - 2010-11-19, 22:51

Na goze strony jestlink album uzytkownikow tam znajdziesz moj nik i moj album
Jerzyk - 2010-11-19, 22:55

OK znalazłem - zacne autko. Dobrze, że zostaje. Staroć ma duszę. ja rozchorowałem się na takiego :
Skorpion - 2010-11-19, 22:57

Zostaje zostaje niema innej opcji juz nawet mialem to wybijane recznie ta sprzedaz :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Jerzyk - 2010-11-19, 23:13

Super :) staroć nie klęka. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś się wybierzemy,