|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
OLD CAMPER - dzień dzisiejszy staroci
Jerzyk - 2010-11-12, 23:56 Temat postu: dzień dzisiejszy staroci gorąco wierzę, że Wasze starocia dalej Was cieszą - ale może coś byście w tak długie wieczory skrobnęli o radościach i troskach Kustosza - wszak ilość miejsca na posty w Old Camper Teamie jest jeszcze duża, a daty ostatnich postów coś pożółkły
gorąco pozdrawiam, nie mogąc doczekać się własnego...J
Tadeusz - 2010-11-13, 00:18
Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny i zjeździłem nim kawał Europy.
Mieszkamy po sąsiedzku. Wpadnij na kawę, podskoczymy do kamperka, obejrzysz sobie mojego Kucyka i pogadamy o naszych przygodach, zlocikach. Łatwiej wsiąkniesz w atmosferę tego, jakby nie było, Klubu.
Zapraszam. Telefon masz w awatarze.
roger - 2010-11-13, 00:23
Tadeusz napisał/a: | Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny |
No to dałeś do pieca Tadeuszu ....
Ale też słyszałem tą teorię .....
Powiem więcej też kocham swojego staruszka ...... ale mam nieco dłuższego ....
Tadeusz - 2010-11-13, 00:39
roger napisał/a: | Tadeusz napisał/a: | Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny |
No to dałeś do pieca Tadeuszu ....
Ale też słyszałem tą teorię .....
Powiem więcej też kocham swojego staruszka ...... ale mam nieco dłuższego .... |
Robercie, wpadnij jutro na kawkę z miarką.
Zrobimy mały zlocik tematyczny.
Skorpion - 2010-11-13, 09:52
Ja tez lubie swojego staruszka jak narazie niemam zamiaru zamienic go na nowego chyab ,ze bede musial go sprzedac ale i tak bede go milo wspominac .
Jerzyk - 2010-11-13, 15:09
Tadeusz napisał/a: | Jerzyku, ja też mam starocia. Lubię go, bo chociaż taki króciutki, to zwinny i zjeździłem nim kawał Europy.
Mieszkamy po sąsiedzku. Wpadnij na kawę, podskoczymy do kamperka, obejrzysz sobie mojego Kucyka i pogadamy o naszych przygodach, zlocikach. Łatwiej wsiąkniesz w atmosferę tego, jakby nie było, Klubu.
Zapraszam. Telefon masz w awatarze. |
Wielkie dzięki ! z miłą chęcią. pozdrawiam J
Jerzyk - 2010-11-13, 15:14
a może wschodnie wzory nas natchną pomysłem ?
MILUŚ - 2010-11-13, 18:48
Skorpion napisał/a: | Ja tez lubie swojego staruszka jak narazie niemam zamiaru zamienic go na nowego chyab ,ze bede musial go sprzedac ale i tak bede go milo wspominac . |
Już raz o ile pamiętam o mały włos popełniłbyś ten błąd..............
Ale od czego ma się przyjaciół z CT którzy temu zapobiegli i wybili Ci to z głowy........
PZDR> MILUŚ
ARCADARKA - 2010-11-13, 19:01
Mój staruszek ,no cóż kupiłem, rozebrałem ,zreanimowałem ,jeżdżę już 4 lata i jest super ,normalnie mój domek ma duszę ,i nie jestem czubek ,,nic bym nie zmienił ,no zrobiłem mały błąd telewizor jest na suficie ,a to okazało się zbyt nie wygodne ,,,,,,,,,,,,,,,czy ja wiem mi w zupełności wystarcza moja ARCA ,nawet nie pomyślałem ,aby gnać za nowoczesnością i luksusem ,,,,,,,,,,,,,,poprostu kocham i jestem kochany a to jest bez cenne
Skorpion - 2010-11-13, 20:20
MILUŚ napisał/a: | Ale od czego ma się przyjaciół z CT którzy temu zapobiegli i wybili Ci to z głowy........ |
Teraz chyba juz nie uda sie tego zapobiec
roger - 2010-11-13, 20:27
Ty mnie nie prowokuj Tadek ..... bo jak Ci lubie tak Ci p....... podjadę i kamień na kamieniu nie zostanie ....
MILUŚ - 2010-11-13, 20:34
Skorpion napisał/a: |
Teraz chyba juz nie uda sie tego zapobiec |
Nigdy nie jest za póżno ...........................
Skorpion - 2010-11-13, 20:37
juz zapozno
roger - 2010-11-13, 20:39
Dobra ja go kupię ..... i będzie stał czekając .....
Jerzyk - 2010-11-19, 22:27
rozumiem Skorpion, że plan sprzedaży starocia nie jest wynikiem jego stanu lub sprawności.
Życie płata figle, ale może jednak nie wszystko stracone. Trzymam kciuki.
Skorpion - 2010-11-19, 22:36
Juz wszytstko wraca powoli do normy i kamperek zostaje.Tak chcialem go sprzedac nawet dwa razy ale zawsze mnie ktos wyprostowal z forum.czy widziales zdjecia mojego staruszka w mojej galerii ??
Jerzyk - 2010-11-19, 22:47
podpowiesz mi jak tam trafić ( do galerii )
Skorpion - 2010-11-19, 22:51
Na goze strony jestlink album uzytkownikow tam znajdziesz moj nik i moj album
Jerzyk - 2010-11-19, 22:55
OK znalazłem - zacne autko. Dobrze, że zostaje. Staroć ma duszę. ja rozchorowałem się na takiego :
Skorpion - 2010-11-19, 22:57
Zostaje zostaje niema innej opcji juz nawet mialem to wybijane recznie ta sprzedaz
Jerzyk - 2010-11-19, 23:13
Super staroć nie klęka. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś się wybierzemy,
|
|